Ево, ми на теми "Вукајлија Влада" смо се договорили да предложимо Каизену да нам направи неку могућност да организујемо корисничке групе (тј. странке), које ће бити окупљене око једне ставке (скупштина) где ћемо имати могућност да се пљујемо (јавни чет или шаутбокс), правимо изборе (гласање, рецимо суботом), и формирамо владу (јебем ли га, нека "админ" група корисника). Е, да, подразумева се да имамо беџеве на профилу.
- V
Ja ću u stranku hipika i hipički ... i ne moram nikakvu funkciju da imam, samo ću da sviram a hipičke da duvaju.
- n
Onda će neko da kaže, čekaj a kad ste im dozvolili stranke hoćemo i religije, pa će da bude i to, onda će žene da traže svoja prava da mršću iz kuhinje, a ne u kuhinju, i šta smo onda postigli? pffff... A onda ćete da smenjujete kaizena da postavite nekog crnca za admina.
Neka, ovako je sasvim fino...
- Vzbog mogućnosti još većeg raslojavanja članova...
Pa i ovako smo raslojeni na bogate i sirtinju, kud ćeš više ....
Onda će neko da kaže, čekaj a kad ste im dozvolili stranke hoćemo i religije, pa će da bude i to, onda će žene da traže svoja prava da mršću iz kuhinje, a ne u kuhinju, i šta smo onda postigli? pffff... A onda ćete da smenjujete kaizena da postavite nekog crnca za admina.Jes' , pocece da lici na obdaniste . Dakle povlacim za i ostajem uzdrzan .
- P
Ma zajebancija najobičnija je u pitanju, bre.
Onda će neko da kaže, čekaj a kad ste im dozvolili stranke hoćemo i religije, pa će da bude i to, onda će žene da traže svoja prava da mršću iz kuhinje, a ne u kuhinju, i šta smo onda postigli? pffff... A onda ćete da smenjujete kaizena da postavite nekog crnca za admina.http://www.youtube.com/watch?v=T-ZX73ZUl-0
А нисам ја рекао "председника". Нек' Вукајлија буде парламентарна монархија.
sad ti je kasno, ukinuti su principi pa ne možeš da se upoznaš, imali smo i bedževe i obaveznu lojalnost i redovne sastanke, sad samo blejimo, a svi koji su tu bili zbog materijalne koristi (pluseva) su otišli... i nije bila Stranka Pataka nego kvaksonska loža...
u suštini je to bilo ovo što je gazda uveo sa praćenjem autora, samo malo pre njega...
А што се не зове СМаркизам? Јер је лепота само нижи облик СМарка лолололоVidiš to i nije tako loša ideja lololo
Није лоше ни повратити ону стару вашу: Лапотизам. лолоlololo neka, mora'u svi znat što i kako, kad se reče ljepota moraju da se pomaze po licu i pomisle na mene, to je isto ka kad se prekrste lolo
- N
imam ja jedno pitanje koje se tice tih vasih stranaka.
El vi to ozbiljno?