ПРЕДЛОГ: Странке на Вукајлији
  • Цар

Ево, ми на теми "Вукајлија Влада" смо се договорили да предложимо Каизену да нам направи неку могућност да организујемо корисничке групе (тј. странке), које ће бити окупљене око једне ставке (скупштина) где ћемо имати могућност да се пљујемо (јавни чет или шаутбокс), правимо изборе (гласање, рецимо суботом), и формирамо владу (јебем ли га, нека "админ" група корисника). Е, да, подразумева се да имамо беџеве на профилу.

• Dzankee

Кланови су сасвим довољни.

• Цар

Кланови су сасвим довољни.

?

• Ritchie ♣ B

Ja sam kod opozicije

• brainiac96_Dio

Glupo...doprinosiće još većoj razdvojenosti slojeva vukajlijaša, pored običnih autora i ktitora, pojaviće se još jedna vrsta koja, čini mi se, neće raditi ništa....

• Bioshocker

Dio , brate , to bi trebalo da bude vid zabave , necemo da se kamenujemo medjusobno ... jebote ...

• Цар

Па и није фора да имамо једноумље на Вукајлији.
    А ево нпр. нека само ктитор мере бит' председник владе

• Цар

necemo da se kamenujemo medjusobno ... jebote ...

Па...није да БАШ нећемо...

• Bioshocker

U svemu ovome i nije potrebno Kaizenovo ucesce , samo njegov blagoslov (dozvola) , otvorimo koju temu , groznica traje 2 nedelje i onda se polako stisava , stisava , stissss...

• V

Ja ću u stranku hipika i hipički ... i ne moram nikakvu funkciju da imam, samo ću da sviram a hipičke da duvaju.

• shitbrix

ZA!

А ево нпр. нека само ктитор мере бит' председник владе

+1

• Цар

U svemu ovome i nije potrebno Kaizenovo ucesce , samo njegov blagoslov (dozvola) , otvorimo koju temu , groznica traje 2 nedelje i onda se polako stisava , stisava , stissss...

Па можемо ми и без благослова, ал' с ове моје (пардон, Каизенове) солуције ће млого дуже да траје грозница.

• Триша

Ne znam baš ljudi, prošli put kad je bila takva ideja modovi su bili protiv zbog mogućnosti još većeg raslojavanja članova... kao što Dio kaže.

Mada bilo bi simpatično, već imamo takva raslojavanja npr. Stranka Pataka...

• n

Onda će neko da kaže, čekaj a kad ste im dozvolili stranke hoćemo i religije, pa će da bude i to, onda će žene da traže svoja prava da mršću iz kuhinje, a ne u kuhinju, i šta smo onda postigli? pffff... A onda ćete da smenjujete kaizena da postavite nekog crnca za admina.

Neka, ovako je sasvim fino...

• shitbrix

Ma ku su ti bedževi na profilu.
    Kao što je pre bilo. :)

• V

zbog mogućnosti još većeg raslojavanja članova...

Pa i ovako smo raslojeni na bogate i sirtinju, kud ćeš više ....

• shitbrix

Sad sam već zbunjen...

• Bioshocker

Onda će neko da kaže, čekaj a kad ste im dozvolili stranke hoćemo i religije, pa će da bude i to, onda će žene da traže svoja prava da mršću iz kuhinje, a ne u kuhinju, i šta smo onda postigli? pffff... A onda ćete da smenjujete kaizena da postavite nekog crnca za admina.

Jes' , pocece da lici na obdaniste . Dakle povlacim za i ostajem uzdrzan .

• P

Ma zajebancija najobičnija je u pitanju, bre.

• Цар

http://www.youtube.com/watch?v=T-ZX73ZUl-0
    А нисам ја рекао "председника". Нек' Вукајлија буде парламентарна монархија.

• Bruce

Mada bilo bi simpatično, već imamo takva raslojavanja npr. Stranka Pataka...

to više ne postoji, zbog razloga koji su preopširni za ovde sad je samo bleja na ćošku... eksperiment pokušan, uspeo pa propao - ja sam protiv

• Цар

Ај нек' ми неко да линк за ту Странку патака, не каписко о чему се ради, а сви то помињу...

• Bruce

sad ti je kasno, ukinuti su principi pa ne možeš da se upoznaš, imali smo i bedževe i obaveznu lojalnost i redovne sastanke, sad samo blejimo, a svi koji su tu bili zbog materijalne koristi (pluseva) su otišli... i nije bila Stranka Pataka nego kvaksonska loža...

u suštini je to bilo ovo što je gazda uveo sa praćenjem autora, samo malo pre njega...

• brainiac96_Dio

Pa ako se lepo organizuje-može, ali kako bi se određivalo ko može u partiju, a ko ne?

• Триша

Ne znam gde je link, al' nije baš prava stranka, nego više skup ljubitela seksualnih igara... ili tako nečeg...

• Цар

Pa ako se lepo organizuje-može, ali kako bi se određivalo ko može u partiju, a ko ne?

Може минимум од 50 бодова, исто као и за чет.

• shitbrix

U suštini dobra ideja, ali mnogo komplikovano.
    I to bi koristili samo neki "iskusni" članovi.
    Š'a će novajlije da pomisle kad dođu i vide stranke i pičkematerine?:)

• brainiac96_Dio

Da, najbolje je preko, recimo, 2000 poena, neko ko je duže vreme na vuki :D

• Л0Л

А није фора ја бих организовао Савез Комунистичке омладине Вукајлије али нико се не би придружио јер сте сви десничари...

• brainiac96_Dio

Komunizam je sranje...

• shitbrix

Komunizam je sranje...

• Триша

LOL neki rade i levicom...

• Л0Л

LOL neki rade i levicom...

Ја "радим" левицом лолололо

• enemyofthefreeworld

Joj Srbi, samo bi ratovali.

• brainiac96_Dio

Ako od ovoga bude nešto, ja sam Mirko Cvetković :D

• Триша

Ja baš ne znam u koju stranku, nisam ideološki potkovan...

• paracinacusvedske

Ja idem u opoziciju. Samo nemojte da mi kazete da su opozicija Liberali...

• Цар

Ja idem u opoziciju. Samo nemojte da mi kazete da su opozicija Liberali...

Нажалост.

• СМарко

Ja ću da osnujem svoju religiju, zvaće se 'Ljepotizam', Bog je, a ko drugi do ja, ja sam i prorok i Bog tu...

• Л0Л

А што се не зове СМаркизам? Јер је лепота само нижи облик СМарка лолололо

• En_Dotter

Ljepotizam

Није лоше ни повратити ону стару вашу: Лапотизам. лоло

• СМарко

А што се не зове СМаркизам? Јер је лепота само нижи облик СМарка лолололо

Vidiš to i nije tako loša ideja lololo

Није лоше ни повратити ону стару вашу: Лапотизам. лоло

lololo neka, mora'u svi znat što i kako, kad se reče ljepota moraju da se pomaze po licu i pomisle na mene, to je isto ka kad se prekrste lolo

• Цар

Лапотизам. лоло

А може и ЛООпотизООм.

• N

imam ja jedno pitanje koje se tice tih vasih stranaka.
    El vi to ozbiljno?

• mylyca

Може, ал да отварате теме на Играма и да не смарате остали поштен народ на јавном форуму.
    Кога присебног боли туки за неке имагинарне странке на неком интернет сајту који служи за писање дефиниција :)