ПРЕДЛОГ: Два типа профила на Вукајлији
  • Цар

Због већ наведених проблема око квалитета постера и дефки, предлажем да Каизен направи две врсте профила, дефиниционере и постерџије (ил' како год да буду већ названи), па да једни имају право на више постера, а други на више дефиниција у току дана.

• Chavez

Ja imam predlog za izmenu ovog predloga. Da svako sebi ima da podesi ovo. Dakle, ako se po difoltu ima pravo na 3 defke i 1 poster, to je 4 poena ukupno. Pa neka čovek sam sebi rasporedi kako mu volja, snimi to, i kad jednom snimi, nema više prepravki.

• Цар

Море и тако.

• СМарко

Hm.... Ja bih ostavio sebi jedan poster i defki malo više u pm... Desi se da pišem malo više

• Цар

Чек, бре, имаш и 3 слике, што ће рећи 7 бодова укупно...

• Сантјаго Коровјов

Hm recimo, a klitor kao i sad da nema tih ograničenja, ali i da može da promeni raspored toga za period kad ne bude bio klitor.

• Dunn

Ja imam predlog za izmenu ovog predloga. Da svako sebi ima da podesi ovo. Dakle, ako se po difoltu ima pravo na 3 defke i 1 poster, to je 4 poena ukupno. Pa neka čovek sam sebi rasporedi kako mu volja, snimi to, i kad jednom snimi, nema više prepravki.

Meni se ovo sviđa..

• Bruce

meni ovaj raspored odgovara, dakle - protiv

• En_Dotter

Не бих да опет спемују постере. Зајеби.

• Remac

Meni izgleda kao previse konfuzno, nije jednostavno. More se mozda doraditi...

• shitbrix

Pa neka čovek sam sebi rasporedi kako mu volja, snimi to, i kad jednom snimi, nema više prepravki.

+1

• Draga Saveta

pa da nas postredzije zatrpaju sa po 3 lili 4 postera dnevno? Neka hvala!

• dusan1001

Prestigli bi mačku u roku od odma štancovalo bi se samo tako

• shitbrix

A da bude maksimum dva postera?

Ostatak poena od slika može da se uzme za definicije.

• Цар

Па ваљда боље да затрпавају дефке него постере (!?)

• Dzankee

А ово је много глуп предлог...нек остане овако, за сад профиле не треба мењати.

Против.

• musssashe

moze biti ok.
    onda bi i poeni sa postera imali smisla

• V

Hata, komplikuješ bez potrebe. A 3 slike o kojima pričaš se ne boduju.

• Kurd

Ja mislim da bi najmanje 50 raznih vrsta profila ovde trebalo da se napravi...

• V

Ja mislim da bi najmanje 50 raznih vrsta profila ovde trebalo da se napravi...

A i to što kažeš, ima nas svakojakih. Barem je zanimljivo.

• Earthworm Jim

A da vi lepo malo razmislite pre nego što napravite ovoliko, ili makar približno glup predlog?

KAJZENE, STAVI NAM DA MOŽEMO DA NARUČIMO PICU SA PROFILA!

• celt

ja bi podelio sajt na dva dela, iskreno.
    vukajlija - recnik slenga i vukajlija - slikovnica, bojanka
    pa svako na deo sajta koji više voli :)

• Aphōph

Predlog: nalog-ocenjivac i nalog-autor. Prvi samo čita i ocenjuje defke, drugi moderatorima podnosi 3 defke na ocenu, ukoliko se slože da je autor kul, daju mu status autora...

• Peri d platapus

Svidja mi se...ZA

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.