- n
Najgluplje potrošenih 350 dinara u životu. 
Монтевидео, Форест Гамп (одличан је филм, али је узео оскар двама филмовина из 1994 - Шоушенку, а и Петпарачке приче су ми боље такође), Енглески пацијент, Титаник да не спомињем, Чикаго, Аватар...
А од серија, Лост ми је шитара и такво губљење времена, Хаус је океј серија и Хју Лори је цар, али су епизоде шаблонске и после 6 одгледаних сезона, изгубио сам вољу да гледам даље.
- [
Uvod u anatomiju, ljudi sa Mentehtna i još tako neke gej fensi popularne serije čije ime ne znam. Nit su smešne, nit su tužne, nit su zanimljive...
I ovi Kenedijevi su žešće smaranje. Realno kome se jebe u Srbiji za to, ispričana priča milion puta. Jebe mi se za Kenedijeve i za ženu JEBENOG sajentologa!
How I Met Your MotherМене фасцинира како су у овој серији успели да комбинују незанимљив и крајње недуховит сценарио и глумачку екипу од које те сваких 5 минута хвата трансфер блама "а ла Деки Пантелић"(где се највише истиче она џинџерка), а да је људи ипак толико воле... Па ако ми се већ гледају Пријатељи, гледам јебене Пријатеље, а не смарачку бледу копију. Никада то нећу разумети...
http://www.youtube.com/watch?v=ozLMx1E_Oac
нелол.- F
milioner iz kaljište, sranje od filma

Za HIMYM je potrebno znanje engleskog jezika. Nijedan prevod i nijedan prevodilac ne može da nadomesti humor koji oni izvaljuju na engleskom jeziku. Takodje je potrebna i informisanost. Neke fore ne mogu da budu smešne ako ne razumeš. A to ne znači da si glup. A pogotovu ne znači da je HIMYM loša serija.
Edit: Obraćam se svima koji ste ishejtovali HIMYM, pogotovu Dvajt. A citirao bih vas da umem :D :D :D
Komercijalni_Predahпс ај лав ју
http://www.tarzanija.com/deset-filmova-na-koje-cupike-otkidaju/ lololo
Za HIMYM je potrebno znanje engleskog jezika. Nijedan prevod i nijedan prevodilac ne može da nadomesti humor koji oni izvaljuju na engleskom jeziku. Takodje je potrebna i informisanost. Neke fore ne mogu da budu smešne ako ne razumeš. A to ne znači da si glup. A pogotovu ne znači da je HIMYM loša serija.Ок, познавање енглеског, због фраза и непреводивих фазона, капирам шта хоћеш рећи. И даље не мислим да је смешно.
Информисаност... на шта конкретно мислиш?едит: кад хоћеш да цитираш куцаш
цитат оноштоошдацитираш татиц само што цитат и татиц морају бити великим словима.
A za informisanost - mogu da uzmem recimo primer "Shotgun rule". Čak i u prijateljima ga spominju, a u HIMYM vrlo često od njega prave zajebanciju. Niko nije normalan da gugla posle svake fore koju ne razume, a odnosi se na sleng i sprdačine na lokalne običaje.То су већ фразе, после пар одгледаних серија уђеш у фазон и капираш већину њих. Али то није разлог зашто сматрам да је серија глупа, једноставно глумачка екипа је очајна и иде ми на курац жешће. Ситуације нису занимљиве, и имам осећај да сам све то видео већ милион пута по свакаквим серијама и филмовима.