Precijenjeni filmovi i serije
  • joker_17

Zasad bi naveo samo serije:
    Seinfeld
    How I Met Your Mother
    Weeds
    Spartacus: Blood and Sand
    Spartacus: Gods of the Arena

• Скелетор

onaj sa onim fazonom AWESOME, dr Hu, seks i grad, dr Haus i šeherazada

• Rosoneri

avatar, montevideo i bilo koje govno koje se preterano reklamira

• Filip28

• Л0Л

How I Met Your Mother

Нимало прецењена серија, реално серија ЈЕБЕ!

Weeds

Ааааааа да ли си ти дечко нормалан? Ово је најпрејебенија серија икад, најјачи црни хумор који је снимљен!

• n

Najgluplje potrošenih 350 dinara u životu.

• Vita

Монтевидео. Фејспалм фест.

• Warner von Latinsche

Монтевидео, Форест Гамп (одличан је филм, али је узео оскар двама филмовина из 1994 - Шоушенку, а и Петпарачке приче су ми боље такође), Енглески пацијент, Титаник да не спомињем, Чикаго, Аватар...

А од серија, Лост ми је шитара и такво губљење времена, Хаус је океј серија и Хју Лори је цар, али су епизоде шаблонске и после 6 одгледаних сезона, изгубио сам вољу да гледам даље.

• Др Јанковић

Прецењен филм? Кодак. АГФА је боља сто пута.

• Filozofinjo

Монтевидео, (ГЛ)АВАТАР, Твајлат, углавном пола филмова последњих година..

• Стеван

Монтевидео, Доктор Хаус, сви они ЦСИ-ови... Кенгур ми је прецењен и потцењен у исто време. Углавном га људи, или превише уздижу, или пљују преко сваке мере. Муње.

• Dunn

Скоро све домаће серије које те терају на повраћање након пет минута гледања.

• [

Uvod u anatomiju, ljudi sa Mentehtna i još tako neke gej fensi popularne serije čije ime ne znam. Nit su smešne, nit su tužne, nit su zanimljive...
    I ovi Kenedijevi su žešće smaranje. Realno kome se jebe u Srbiji za to, ispričana priča milion puta. Jebe mi se za Kenedijeve i za ženu JEBENOG sajentologa!

• Dvajt

How I Met Your Mother

Мене фасцинира како су у овој серији успели да комбинују незанимљив и крајње недуховит сценарио и глумачку екипу од које те сваких 5 минута хвата трансфер блама "а ла Деки Пантелић"(где се највише истиче она џинџерка), а да је људи ипак толико воле... Па ако ми се већ гледају Пријатељи, гледам јебене Пријатеље, а не смарачку бледу копију. Никада то нећу разумети...

http://www.youtube.com/watch?v=ozLMx1E_Oac
    нелол.

• Earthworm Jim

Saw serijal. Teške šitine od filmova.

• HoldenKolfild

Strpao bih sve komentare u citat i rekao - takodje. Osim za Sajnfelda, nije on tako los. Malo je specifican humor, ali je ok. Besktvo iz zatvora bi bio ok kada bi bio parodija na serije i filmove sa temom bekstva iz zatvora.
    Mamurluk u Vegasu je uzasno glup film. Drugi deo je prevazisao prvi.

• Déja Vu

Avatar je sranje precenjeno! Dosadan film.

• TragedienneOfHeavens

Montevideo nije loš, meni je Avatar teško sranje. I Titanik je precenjen, mada mi se dopada.

• BeboP

Montevideo.

• свjecна свега

Očajne domaćice,Seks i grad,Šeherezada,Hurt locker...Ali najviše Hurt Locker,a dobio Oskara.

• Брат Рикелме

Vesnam, nije on precenjen, veruj. Niko ti njega ne poštuje, samo je morao da dobije Oskara, zbog politike u svrtu, ništa više. Ja sam gledao samo 30 minuta i umro sam od patetike. Oskar nije merilo za dobar film, bio je do pre 30 godina, možda 20.

• свjecна свега

Koliko traje film?2 i po sata,tako nešto? Samo očekujem da se nešto desi,da prestanem da zijevam,ali ništa...i onda posle dugog čekanja kraj.
    Montevideo nije loš za našu filmsku industriju.

• F

milioner iz kaljište, sranje od filma

• свjecна свега

Tитаник

I to što kažeš vala.Jednom sam ga gledala i znam da sam zaspala prije kraja.

• Komercijalni_Predah

пс ај лав ју

• Boshkovich

Za HIMYM je potrebno znanje engleskog jezika. Nijedan prevod i nijedan prevodilac ne može da nadomesti humor koji oni izvaljuju na engleskom jeziku. Takodje je potrebna i informisanost. Neke fore ne mogu da budu smešne ako ne razumeš. A to ne znači da si glup. A pogotovu ne znači da je HIMYM loša serija.

Edit: Obraćam se svima koji ste ishejtovali HIMYM, pogotovu Dvajt. A citirao bih vas da umem :D :D :D

• Komercijalni_Predah

HIMYM није ни најмање лоша серија

• Хујо Смрад

Sva kameronova govna osim Terminatora.
    Haus nije loš, ali jeste precenjen.
    Montevideo, opet, nije loš, ali jeste precenjen.
    90% ženskih serija(seks i grad, očajne domaćice..)

• Dvajt

Za HIMYM je potrebno znanje engleskog jezika. Nijedan prevod i nijedan prevodilac ne može da nadomesti humor koji oni izvaljuju na engleskom jeziku. Takodje je potrebna i informisanost. Neke fore ne mogu da budu smešne ako ne razumeš. A to ne znači da si glup. A pogotovu ne znači da je HIMYM loša serija.

Ок, познавање енглеског, због фраза и непреводивих фазона, капирам шта хоћеш рећи. И даље не мислим да је смешно.
    Информисаност... на шта конкретно мислиш?

едит: кад хоћеш да цитираш куцаш
    цитат оноштоошдацитираш татиц само што цитат и татиц морају бити великим словима.

• Earthworm Jim

Alo Alo. Nikad smornija serija, koji kurac je ljudi toliko gotive, koji kurac je to nekom smešno i koji kurac je repriziraju na svakih 6 meseci, taman kad se završi?

• Komercijalni_Predah

ево пола ових на које цавуље откидају

мени је милионер из блата добар

• BeboP

Samo ime serije je plagijat grupe HIM.

• MajstorBob7

мени је милионер из блата добар

Dobar do pola, onda postaje sranje koje vremenom gradira.

• Млатони

ЦСИ је прецењана серија, и све те криминалистике у којима помоћу длаке расветле цео злочин. Ниђе везе.

• свjecна свега

Rambo,Terminator...mene se to ništa ne sviđa.

• Earthworm Jim

Četvrti čovek - totalno predvidljivo sranje u kojem je vrhunac to što Nikola Kojo sve iskida iz snajpa.

Dalje, Maratonci (kako to do sada zaboravih). Šta je smešno koju pičku materinu?

• Earthworm Jim

Ceo Džejms Bond serijal. Ne znam za vas, ali mene je smaralo i dok sam išao u predškolsko. Pre bih gledao Space Jam svaki dan po 4 puta, nego jednog Bonda da odgledam do kraja. Jedino dobro u filmu su cave što ih Bond izarči, a i one nisu nešto.

• Dvajt

Rambo

Рамбо је цар.

Онај "Увод у анатомију" како су га наши преводили је сморина жешћа.

• свjecна свега

Džems Bond

Uze mi riječi sa tastature.

• Komercijalni_Predah

Онај "Увод у анатомију" како су га наши преводили је сморина жешћа.

СЕРИЈА УБИЈА КОЛИКО СМАРА. раније ми је можда и била занимљива

• Kolfild

Dalje, Maratonci (kako to do sada zaboravih). Šta je smešno koju pičku materinu?

ovo se i ja pitam citavog zivota. a ne smijem da kazem. gambi ustebe sam!

• Boshkovich

оноштоошдацитираш

just testing :)

A za informisanost - mogu da uzmem recimo primer "Shotgun rule". Čak i u prijateljima ga spominju, a u HIMYM vrlo često od njega prave zajebanciju. Niko nije normalan da gugla posle svake fore koju ne razume, a odnosi se na sleng i sprdačine na lokalne običaje.

• Млатони

Паклене улице - никаква радња с гомилом ефеката и набуџених кола, типично клиначки. Јуче одгледах 5. део, друг ме једва задржао да не одустанем на пола филма.

• свjecна свега

a ne smijem da kazem.

Kolfilde,ali nas niko ne sme da bije! :)

Isto tako Apokalipsa sada...bezveze.

• Dvajt

A za informisanost - mogu da uzmem recimo primer "Shotgun rule". Čak i u prijateljima ga spominju, a u HIMYM vrlo često od njega prave zajebanciju. Niko nije normalan da gugla posle svake fore koju ne razume, a odnosi se na sleng i sprdačine na lokalne običaje.

То су већ фразе, после пар одгледаних серија уђеш у фазон и капираш већину њих. Али то није разлог зашто сматрам да је серија глупа, једноставно глумачка екипа је очајна и иде ми на курац жешће. Ситуације нису занимљиве, и имам осећај да сам све то видео већ милион пута по свакаквим серијама и филмовима.