Da su sutra izbori za koga biste glasali i zašto?
  • Јова

...ili bi možda apstinirali ili precrtali listić?

• бури

dopisao bih svoje ime i njega zaokružio... zapravo to sam i uradio na lokalnim izborima prije nepun mjesec dana

• _

У којој земљи?

• GM

Поништио бих листић. Као и до сада.

• Christine

za sovjetsku partiju vukajlije. naravno.

• Јова

Srbiji, a možemo proširiti diskusiju i na ostale zemlje, npr. u Americi za koga bi glasali da možete.

• Johnny Kurajber

Pa izbor je 0.
    Na ulici ovo mora da se menja. Izbori su besmisleni kada biraš između dva zla. A dobro ovaj put nema manjeg. Isto je. Beskičmenjak Boris ili Poremećeni Stiropor Toma. Zlo je isto.
    Na žalost ljudi, spremajte se vi za ulicu. Ali ovaj put uz jedan "Šesti Oktobar".

• Јова

Ja bi takođe vjerovatno apstinirao, a da moram glasati u Rep. Srpskoj, glasao bi za Dodika i SNSD jer su oni najmanje zlo, a uradili su i ponešto dobro za Srbe u RS.

U Srbiji takođe vjerovatno ne bi glasao, čak ne znam ni za koga bi kada bi morao.

• S

Republika Srpska za Dodika, opet

a Srbija za Tadica naravno!

• Pinki™

Додик
    А нисам упућен у политичку сцену Србије, али онај ЧЕДО је готиван веома.

• бури

a da moram glasati u Rep. Srpskoj, glasao bi za Dodika i SNSD jer su oni najmanje zlo, a uradili su i ponešto dobro za Srbe u RS.

jesi ti član partije? :)

• бури

jovičiću i vi ostali za dodika, mora da ste članovi partije, čim vam je sad dobro...

e da sam u srbiji i ja bi' za ČEDU, da uništi i ovo malo srbije što je ostalo, pa da krenemo lijepo ispočetka

• mylyca

ВРАТИЋЕ СЕ ВОЈВОДА.
    За Војводу.

• S

Realno buri, ne mroa biti clan nicega da vidi da su od postanka RS Dodik i SNSD najvise uradili. Kad gledas sve partije i sve koij su nastupili na sceni. Posteno su i ukrali, ali su najvise uradili. Dodik je cak proglasen za jednog od najjacih politicara Evrope!

• brainiac96_Dio

ZA SOVJETSKU PARTIJU VUKAJLIJE!

• Nisa

Srbija čeka Šešelja!

• Пд

Следећи избори ће ми бити први, тако да, нећу пропустити шансу да видим како је то кад гласаш. Изаћи ћу чисто да подигнем излазност (и неважећи листићи се рачунају проценат излазности), па ћу да допишем нешто, или шта ти ја знам, измотаваћу се.

Сви су они иста говна, само су неки већа, неки мања.

Ако би био принуђен да гласам, дакле, да ми неко упери пиштољ и каже мораш за неког, вероватно бих гласао за Чеду. Имам осећај да је он тамо најмање говно, а то је вероватно зато што је и најмање био на власти.

• _

Ja bi takođe vjerovatno apstinirao, a da moram glasati u Rep. Srpskoj, glasao bi za Dodika i SNSD jer su oni najmanje zlo, a uradili su i ponešto dobro za Srbe u RS.

U Srbiji takođe vjerovatno ne bi glasao, čak ne znam ni za koga bi kada bi morao.

За Српски покрет обнове наравно.
    За њихову мудру политику и коначан завршетак евроатланских интеграција
    И Вук нека оде у пензију, да се коначно посвети писању

• Луди Чак

Za Sovjetsku Stranku Vukajlije!!!

• Christine

m.. za sada, sovjeti vode. fak jea ;)))

• Milan Tarot

Ja sam bio više puta u izbornoj komisiji i mogu da kažem nešto (u ime većine ljudi koji prate regularnost izbora, jer znam kako ljudi reaguju na te listiće) onima koji precrtaju listić ili napišu nešto: To što vi radite nikoga ne impresionira, čak je dosadno i smoreni takav listić odvajamo na stranu. Ako si već potrošio vreme dolazeći na biračko mesto, jednostavno zaokruži nešto, a ne da se posle žališ kako su ovi pobedili/oni pobedili...

• бури

i ja sam bio u tim komisijama, i to mi ponead bude zanimljivo...

ali da te pitam, zašto bih ja davao legitimitet bilo kome od ovih propaliteta s obe strane drine, nebitno? bilo bi mnogo bolje kada bi svi izašli i ruknuli im po jedan nevažeći listić, možda bi se onda zapitali u čemu je problem?

• Milan Tarot

hahaha smešno! Zabole ih burazeru!

• Луди Чак

Ja sam za to da se uvede da ako na izborima izadje manje od 60% upisanih glasaca, da se ponistavaju izbori. Takodje, da stranka koja ne dobije vise od 10% glasova ne moze da izlazi na sledecih 3 izbora. Tako bi se politicka scena ukrupnila i organizovala, barem malo.

• selenijum

I ja sam bila i u komisijama i posmatračima i predsjednik jednom bila i stvarno ima strašnih nebuloza šta ljudi pišu. Počevši od toga da glasaju za Miki Mausa, pa do informacije da su svi oni govna.

• Milan Tarot

to je govno! Pa neću da mi se večno smenjuju toma i jebeni tadić na vlasti!!!111

• _

Не бих да се намећем али 'ајде де
    http://vukajlija.com/forum/teme/26786-nova-snaga-srbije

• Milan Tarot

milan je partija za sebe

• Луди Чак

to je govno! Pa neću da mi se večno smenjuju toma i jebeni tadić na vlasti!!!111

Verovatno mislis na ovo sto sam ja napisao. Takodje da mora jedna stranka da ima vise od 50%, jer ni Toma ni Tadic sami ne mogu da imaju toliko, a uz onaj sistem sa 10% se izbacuju male stranke koje ulaze u koalicije sa ovim govnima i obezbede im pobedu.

• Milan Tarot

pa ko će da pobedi ako ne oni? Ištvan Pastor? Razmisli malo.

• Луди Чак

Ma sve to treba pobiti, rekao sam jos na temi o Mladicu. Ceo politicki vrh u rudnik!!!

• S

Dzaba jama kad je to nesnosan smrad...

• Луди Чак

Pa zalijes krecom... Da ne smrde govna.

• S

Ali krec nije zapaljiv CACE!

• _

Креч није запаљив Чаче!!!

• Bruce

JaGla sujEm za peRu Kvržicu!

• wojtek

Поништио бих листић. Као и до сада.

• Луди Чак

Pa sta ako nije zapaljiv, nisam rekao da treba da bude, nego da njihova govnjiva tela prelijes krecom, da zalijes rupu i da ne smrdi. Moze i da se betonira.

• S

Bolje da se zapale ili da se napravi sapun od njih ko sto je Hitler radio ili da se meso proda ljudozderima ili da se izvezu kosti sto ostanu pod izgovorom da je slonovaca. Milion stvari mozes kad ih zapalis!

• Tom Ripli

Српска политичка сцена се састоји од 5 типова политичких струја:

1. Извршиоци налога тајкуна
    2. Извршиоци налога Империје и тајкуна (најбројнији, најутицајнији)
    3. Контраши и једним и другим али и, на несрећу, здравој памети
    4. Национални политички покрети етничких мањина
    5. Маргиналци, анархисти, комунисти, верски фанатици, МОЖДА и семе неких здравих снага које би Србију извадиле из септичке јаме, али који су потпуно анонимни, без могућности промоције.

Е па сад, драге грађанке и грађани Србије, одаберите.
    Можда је најбољи одговор поништити листић, али јебе се њима и да је 97% изашлих то учинило.

• Dunn

Za Uniju Roma Srbije.

• Bojan extream

CEDA JE ZIVOT SVE DRUGO SU SITNICE

• Букснетина™

Због вас који поништавате листић увек дођу неки ментоли. Као ови сад, дебили.

• bojanboj

Za LDP normala, dali mi poso, stan, zaposlili mi zenu, jos fali retriverku da mi zaposle...

• Hugocavez

За Слобу, као и увек.

• Bojan extream

Boki koja jevrejka je izgubila posao kojim je izdrzavala sama dvoje dece i placala kiriju da bi cedovci zaposlili tvoju zenu?

• Борко

3. Контраши и једним и другим али и, на несрећу, здравој памети

АХхахахахах, како генијално, хахаххахахах, не могу да престанем да се смејем! Мада мислим да су такви сви.

Листић се поништава шкрабањем или заокруживањем две опције. Празан је само глас за ону странку у којој је бројач листића.

• Bojan extream

Ustvari ko je jebe sto nije posteno brisala dupe glavnijim politicarima u partiju da dobije stan kao neki pametni...