Дакле, предлажем да нам Каизен омогући да мож' да се линкује на профилу - и "обичне" линкове, и да можемо да их мећемо у жуте речи.
-------------------------------------------------------------------------------------
ПредностиМожемо да правимо разне комбинације, има овде креативних људи, а мени је прво пало на памет то да свако ко жели може да се опише користећи дефке (написали смо их доста, вала). Пример:
Спортски грађен тип са... (капирате већ, не да ми се да сад ширим причу)Још једна предност је то што можемо да рекламирамо туђе дефиниције за које сматрамо да треба што више људи да их види.
-------------------------------------------------------------------------------------
ПроблемАутори који би користили ову опцију само да што више изрекламирају своје дефиниције.
Што се мене тиче, у тренутку када бих провалио да тај и тај аутор ради баш то, једноставно више не бих одлазио на његов профил, то јест проверавао његове линкове.
Не знам колико Каизену смета да се аутори овако служе потенцијалном новом опцијом...
Волео бих да се што више аутора изјасни и изнесе још неке аргументе за или против које ја нисам уочио.
Ja sam za. Možda zvuči glupo, ali već je predlagano da autor ima svoj top5/top 10 gde bi stavio po svom mišljenju svoje najbolje definicije kada neko dođe na profil da prvo njih pogleda, jer popularnost nije isto što i kvalitet. Ja bih recimo stavio nekoliko svojih i nekoliko tuđih definicija u to polje, mislim da to najbolje govori o autoru.
U svakom slučaju za.- S
Nije loš predlog, ali bi se zloupotrebljivao najpre za reklamiranje definicija.
Iz tog razloga - protiv. - zp
Stefane, i ovako se mogu reklamirati, zar ne?
- Sхејтоваћу те са недуплог,
Bring it on.
- zp
Stivene, sad da me lajkujes sa oba jer ti branim predlog!
- Szlocesta pufnica
Stefane, i ovako se mogu reklamirati, zar ne?Da, ali ovako link ne funkcioniše.
- zp
Kopiraju, jebiga.
Djoko, nema ruka nego lajka dva ocekujem. - SKopiraju, jebiga.
Da. Prosečan vukajlijaš će kopirati link, otvoriti novi tab, pastovati i stisnuti enter.
Eti ih, sve nešto trče. - zp
Prosecnog Vukajlijasa koga mrzi to da radi mrzece ga i da lajkuje nekoga.
- zp
Stoko.
Protiv predloga. - Sједино место на ком можеш да пишеш шта хоћеш
To i nije toliko tačno.
Ja sam za. Možda zvuči glupo, ali već je predlagano da autor ima svoj top5/top 10 gde bi stavio po svom mišljenju svoje najbolje definicije kada neko dođe na profil da prvo njih pogleda, jer popularnost nije isto što i kvalitet. Ja bih recimo stavio nekoliko svojih i nekoliko tuđih definicija u to polje, mislim da to najbolje govori o autoru.
U svakom slučaju za.Па имаш за то омиљене дефиниције. А можеш и своју да ставиш у омиљене тако да оно.
Иначе, за.
- Пд
Било би добро, али да Каизен забрани све линкове који почињу са:
http://vukajlija.com/неки-рандом-наслов/123456
Неки би се рекламирали као луди, па би временом сви почели да бацају хејт на њих, и тако...
- Пд
Ма знам, кул је то. И ја бих вероватно ставио пар туђих које су ми најнајомиљене, али гарантујем да би имала банду партибрејкера која би ишла около и лупала минусеве на све што је ту линковано. :)
- Пд
Мене! Мени ће после да се жале на хејтове! :)
- Пд
Еееее... :)

Користан и врло добар предлог. Ко 'оће да га злоупотребљава, нек' злоупотребљава. Нема потребе за претјераним пресеравањем и дебатом.
Увијек сам био против предлога који ће од Вукајлије направити бувљак и кич, али ово није један од њих. И при најгорој злоупотреби, катастрофа вјеровали или не неће бити епских размјера. Узравље, мадафакас.- [
Nepotrebno!
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.