NBA Finale 2011
  • Filozofinjo

Gledate li? Jebiga, mislim da sam malo kasno otvorio temu pošto je sutra šesta tekma. Stanje je sledeće, Dalas vodi 3-2 i ima priliku da uzme prvu titulu sutra u Majamiju. Zanimljivo je što su se Mevsi vraćali posle gubljenja sa 15 razlike i dobijali mečeve. Iskreno, navijam za Dalas jer su Dirk i Peđa zaslužili prsten više nego iko.

Dakle:

sutra na Sport Klubu u dva sata posle ponoći. šesta tekma NBA Finala

ILI ONI KOJI NEMAJU SPORT KLUB:

Znači samo uđete i uključite se kad počne tekma. Snaćićete se. Možda će bagovati, ali zavisi od brzine neta.

Da čujem i vaša mišljenja, predviđanja, itd..

• Пд

Гледао бих, јебига, али испит ми је у 8 ујутру у понедељак. Ако останем да гледам, имаћу једва један сат сна. Ваљда ће добити Мајами, па да гледам мајсторицу. :)

Далас је направио два велика преокрета у финалу. Да им није Дирка, већ би изгубили са 4:1.

• Стеван

Гледао целу трећу (сморио се и изморио) и последњих пешес минута 4. утакмице. Пету сам пропустио због обавеза у кафани. Гледаћу шесту, навијам за Далас због Пеђе првенствено, али бих навијао за њих и да нема њега. Новицки заслужује тај јебени прстен вие него иједан играч други у лиги. Не знам шта ће бити, неизвесно је...

• Filozofinjo

Ja se nadam da će konačno to privesti kraju, majku mu jebem. Teško ih zajebaše sudije, 2006. Da su dosudili Vejdu neke faulove u trećoj tekmi, dobio bi Dalas i najverovatnije uzeo titulu.

• Стеван

Иде ми на курац што утакмице трају читава три сата. Гледам од два сата, рецимо и око четири, четири и нешто ми се склапају очи, баш кад је крај. Али издржим некако...

• Стеван

Шта мислите, хоће ли Стојаковић добити шансу у наредној утакмици, бар неких 10-ак минута?

• Filozofinjo

Ne znam, sve zavisi kako se pokaže, majku mu. Nešto ga u drugoj tekmi nije hteo šut. On ipak važi za najsigurnijeg tamo. Pre Kida, Novickog i Terija.

• Стеван

Капирам да ће пустити да проба, па ако буде почео добро и уђе у серију...

• Filozofinjo

On im je potreban. Majami može više od onoga. Ako se to bude dogodilo, trebaće im Peđa. Mogu oni u tim situacijama bez Peđe samo ako igraju perfektnu odbranu i ako ih sve kenja šut, a posebno Novickog, Terija, Stivensona, Bareu i Kida. Što je teško ostvarljivo. Peđa im i zato služi.

• Стеван

Ја немам ништа више шатро паметно да кажем, баш сам мало пратио енбиеј ове сезоне, а и прошлих богами... Написаћу:

GO MAVS!

• Jericho

Далас је направио два велика преокрета у финалу. Да им није Дирка, већ би изгубили са 4:1.

Ko bi im i tu jednu pobedu obezbedio bez njega?! Meni je Majami simpaticna ekipa, jos od vremena Seka i Penija Hardaveja, ali sad navijam za Dalas, iskljucivo zbog Novickog. Prsten bi bio kruna njegove karijere, a osvojio bi ga maltene samo sopstvenom zaslugom. Kako je samo odigrao plej of, obarao rekorde, igrao povredjen, igrao sa temperaturom, i nijednom nije podbacio! Jebeni genije!

U koliko sati se igra? Ne bih voleo da Majami izjednaci, bili bi u velikoj prednosti u poslednjoj utakmici.

• Pinki™

Го го повер ренџерсссс, Новицки је мама и кева овог спорта, наравно ТАТА је САЛЕ ЂОРЂЕВИЋ.

• Sub Focus

Далас је један од најкошаркашкијих тимова у лиги, обожавам што више играју на кликер него на силу, као рецимо Мајами. Не могу да гледам Леброна како сили онолико, посебно што у животу није направио регуларан двокорак. Вејду свака част, Бош је исто врло интелигентан играч, али оног препумпаног мрзим. Сутра идем код ортака, носим грицкалице и пиво, и навијамо за Мавериксе! Напред Пеђа и Дирк! Заслужио је Шваба прстен, а и волео бих да Леброн не добије ниједан до краја каријере :DD

• Стеван

http://www.sportklub.info/vest.php?id=nba-finale--majami---dalas-2-3--02-00h-sk-

Најава 6. утакмице. Вечерас у 2 сата после поноћи, да подсетим.

• Filozofinjo

Već sam pripremio pivo, kikiriki, kekse i kafu. Još tri sata. :)

• dusan1001

Ja nemam ni kokice tuga bre :)

• Filozofinjo

Ma leba i džema, i gotovo. :)

• BH

Biće gusto. Majami favorit u ovom meču sigurno, al Dirkenštajn ubacio u nitro pogon. Jebem li ga, Džejms mora jednu da prokine i da sune 25, 30 poena, a Vejd je ubitačan u celom finalu. Večeras navijam za Majami, a onda u sledećoj za Dalas :)

• _

Гледао бих, јебига, али испит ми је у 8 ујутру у понедељак. Ако останем да гледам, имаћу једва један сат сна.

У 9, ал морам гледати.
    Да ли нема Пеје ни вечерас?

• Skočimiš

Kako možete da gledate tu glupost? To nije ni K od košarke.

• BH

Nije, košarka je mega ishrana - beovuk. ne lupaj, leba ti.

• Skočimiš

Košarka je u Evropi. To tamo je predstava.

• Surovi

Nije ovaj Dalas pravi Dalas. IMaju mnogo crnaca da bi bili tru. Opet, ostaju jedna od najbeljih ekipa u NBA i zbog toga sam uz njih. Dirk je religija ♥

u potpisu,
    crnac u duši.

• Скелетор

zadnji put sam pratio NBA još od finala San Antonio-Nju Jork, valjda '99 ili 2000...

• BH

Jeste, skočimiše, to je isto ko kad bi rekao "šta kurac ovi englezi igraju, nije to fudbal, nego ono u kini/americi/mesopotamiji.

• Skočimiš

Prava košarka je u Evropi. To tamo preko bare je predstava.

• menijesamodosadno

Више волим Европску кошарку.
    Сад навијам за Далас да нагузе оне набеђене Црнчуге Вејда и Ђејмза. Иначе, већ десет година немам омиљени тим у НБА.

• Skočimiš

Nije isto. Nikako ne može biti isto zato što mi pričamo o košarci.

• BH

A gde je izmišljena košarka? U Evropi?

• Л0Л

Prava košarka je u Evropi. To tamo preko bare je predstava.

Аххахахахахах које троловање човече :)
    А ако не тролујеш онда, брате!! НБА је кева за сва европска такмичења!

• _

Догодине ћемо је тек пратити ако се Весели уклопи и нађе неки тим који ће му одговарати

• Dub

Ne pratim NBA već nekoliko godina, ali navijam za Teksas. Uostalom, Majami je osvojio prije nekoliko godina sa Šekom, a Maverikovi nisu nikad. Ajmo švabo poljskog porijekla!!

• metal_poeta

Nadam se da će Dalas da ih bije a svi su izgledi ako Dirk i Teri otvore dobro i Stojaković ubaci bar nešto (mada je pitanje i da l' će da igra). Majami guše dva velika košgetera koji se kolju ko će da nosi igru u ofanzivi. Realno im bolje išlo kad je Vejd sam ubaciv'o 40+ po tekmi.

• Sub Focus

Скочимиш је у праву, у eвропи је квалитетнија и паметнија кошарка. aли што да не гледамо и ту атрактивну америчку? људи скачу, закуцавају, бију се, још су и преноси 3 сата. таман да се мало лепо забавиш без нервирања, ја овде навикао да изгризем све прсте уз партизан :D

• Dvajt

Не пратим НБА, али навијам за Чикаго, из чисто патриотских разлога. И волим да видим у екипи да има белаца... Где год погледаш нигерија јебена, ко да се у Африци игра. А за Далас ћу навијати зато што су Стојаковић и Новицки фаце.

• Gospod Bog

Ako je ono kvalitetnija košarka u Evropi, odseći ću sebi tukidid.

• Filozofinjo

Ko će da bude tru i da bleji na ovoj temi i posle 2? lololo

• Jericho

Nadjimo se na poluvremenu ovde da kenjamo i prognoziramo.

• dusan1001

Idemo dirče do pobede

• Dub

Ajmo Dirče, Vukajlija kliče! A ti Peđa, čuvaj crncu leđa!

• Skočimiš

Evropska košarka je bolja. Meni je Dule Vujošević familija, valjda ja znam.

• _

Дуле је обична љага од човека. Да је тренер тренирао би ЦСКА и не би имао проблема са језицима. Не може тамо гепековање. Из добре си фамилије. Чега се паметан стиди - луд се поноси. Има ли неко линк за пренос?

• Jericho

Bice ovde, ovde, a sasvim sigurno i ovde.

• Filozofinjo

Imaš na sportklubu. ali ako nemaš, imaš ođe:

Samo uđeš u to i uključiš se kad počne tekma, znači oko 2.

• Skočimiš

Dule je jedan veliki gospodin.

• _

Одмах имам нову поруку

• Стеван

Сећаш ли се кад смо клинци били...
    http://i.cdn.turner.com/sivault/multimedia/photo_gallery/1105/dirk.nowitzki.rare.photos/images/dirk-peja.jpg

Престајем са сликама, нећу више.

• Filozofinjo

Slobodno, Stivene. ŠTANCUJ BRE!!!!!!