PREDLOG: Poster-cenzura za definicije!
  • sedplas

OCEMO DA CITAMO DEFKE PONOVO!!
    Ali je jebeno nemoguce izdrzati vise od 5 strana na dan. Jednostavno ne mozes. Nisam ja na sajtu toliko dugo, ali znam da sam u oktobru-novembru citao nekih 15-tak (ako ne i vise) strana definicija, sad ko procita toliko treba mu dat medalju. Mnogo je bre govana i zato predlazem da se i za defke uvede cenzura kao za postere.

Sve nove defke nek idu moderatorima na uvid, pa onda nek se objavljuju. Bice minimum plagijata, viceva, gluposti i trolova. Da ne pominjemo izlive bijesa i jebanje keve kaizenu i modovima preko defki. Odredite isto neko vrijeme koliko ce defkama biti potrebno da se pojave i ako se defka ne pojavi za to vrijeme znaci da ne ispunjava uslove.
    Podesite da kad autor klikne POSALJI, da mu iskoci poruka koja kaze nesto na foru

Vasa defka je poslata moderatorima, i ukoliko zadovoljava kriterijume bice objavljena u sledecih sat vremena, u suprotnom bice obrisana.

sve jasno.

Osim sto modovi vise nece morati da bleje po objavljenim defkama i da traze kandidate za brisanje, konacno cemo moci i da se posvetimo citanju jer kontam da ce kvalitet da se popravi naglo. Cim se cita vise, defke ce biti bolje ocjenjene, za razliku od sadasnje situacije kada defke zavrsavaju sa manje od 10 glasova. Sad napises defku i posle pola sata ona zavrsi na 4. strani, a posto su to 4 strane uglavnom govana, niko nece da dodje do te defke, dakle, ko je vidio- vidio je, i tako defka ostane sa 10 glasova.
    Cak i u ovom terminu (koji kontam da nije nesto aktivan) imate oko 30 novih defki koje su napisane u zadnjih sat vremena.

Znam da je ovo predlagano i ranije, i znam da ce modovi da se jave kako je njima to mucenje, ali jebem mu mater, to je vas pos'o, a i isti kurac, i tako i tako se mucite sa glupim defkama, samo sto je sad teze nac sve glupe, sa ovim sistemom bi 99% gluposti bilo obrisano, i mi, obicna raja bi mogli da uzivamo u defkama ponovo.
    jesam ga oduzio ali morao sam da se ispraznim....
    odo da jedem sad :D

• Vučica21

Protiv. Bilo predlagano više puta.

• Tračica

Sat vremena je mnogo..

• ZZ

Protiv. Moderatori brišu sve loše defke veoma brzo. Čak ne stižem da prokomentarišem a već je obrisana. Nisi fer prema moderatorima koji dobro obavljaju posao. Banujte ga!

• Лупус фром купус

ЗА! Али нека не буде баш сат времена, може и пола сата...

• mylyca

За! Само да се не склањају дефиниције ко постери, него баш да се бришу :)

• Šalabajzer

Za, iz samo jednog razloga : pođem da čitam i krenem da rokam minuse, zaboravm gdje je plus, naletim na dobru definiciju i spičim joj minus, pa mi krivo onda. Sad sam lopati spičio minus, a definicija je odlična. Možda bi to moderisanje definicija donijelo i dobrih stvari...

• Francky Delevra

Ovo što milica kaže.

I ne, nije mučenje. Čak naprotiv. Ja sam za odavno.

• celt

treba nam vise ljudi zaduzenih za to uklanjanje doduse...

• mylyca

Јел можеш ти некад да имаш неки свој став...

• ZZ

Koji ste vi nolajferi, vi čak tražite više posla za koji vas ne plaćaju, bedno...

• Л0Л

Ало, ало, ало, а ја сам изнапушаван због оваквог предлога...
    Иначе сам ЗА свим срцем и мудима и чиме год треба...

• Francky Delevra

Pričaćemo kad dođemo kući.

• StrajaKg

Ja sam za, ali da ne prolazi sat vremena, nego kako se koja odobri odmah da izađe
    samo da se filteriše...

• dusan1001

Ja sam pre nedelju dana kliknuo na karticu definicije i uvatila me je jeza od najezde gluposti ZA naravno i to što reče milica nek se briše ne uklanja

• ZZ

ma da, živela cenzura! Svi mi se gadite i moderatori i obični članovi

• celt

meni kazes? pa za sam ako ima vise ljudi za uklanjanje, tako da uvek poneko bude aktivan sa uklanjanjem. ovako obrni-okreni ista prica...

ili da se podeli posao, pa da odredjen broj ljudi probira ove nove, a moderatori da ciste posle.

a ti mala da skratis jezik.

• Jericho

Apsolutno za.

• sedplas

Šalabajzer
    Za, iz samo jednog razloga : pođem da čitam i krenem da rokam minuse, zaboravm gdje je plus, naletim na dobru definiciju i spičim joj minus, pa mi krivo onda. Sad sam lopati spičio minus, a definicija je odlična. Možda bi to moderisanje definicija donijelo i dobrih stvari...

i to i to.... zaboravih da pomenem i to. Jebena inercija, nalupam 5-6 minusa i onda i na dobru lupim minus, pa mi zao.

ne mora bit sat vremena, ja sam to samo onako lupio, ali neki period da se odredi.
    I da, slazem se sa milicom, da ih brisu bas a ne kao posteri

• Фрањо Дивљак

ЗА, превише се пише вицева, фора са Фејза и напушавања модулатора и админа.

• l

protiv. jer vidimo da je to baš uspelo na posterima....

• mylyca

Да келте, теби. Чекај ти сад мени причаш како нису сви модови довољно вредни? Који то модови? Хоћу имена!

• ZZ

posteri nikad gori od uvođenja vašeg pravila,sa definicijama će isto biti!ali vi ionako uništavate sajt,zabole vas

• celt

pa zato sto ne radimo, realno...
    trebalo bi vise ljudi, i neki od vas, al kad malo bolje pogledate, onda je tim "srecnim" izabranim potpuno ista prica.

• Dukka

Ne verujem da moderatori mogu sve da stignu, mnogo se definicija izabacuje u jako kratkom vremenskom roku.

Ali za.

• ZZ

pa bas ste super izabrali nove moderatore svaka cast! Mada to ne čudi kad se zna kako su dosli na ta mesta.

• Francky Delevra

Drugi par cipela.
    Moderatori, da se ne lažemo, ne jebu postere dva posto. Nas bar 10 ne uđe danima na postere.

Ovo je druga priča.

• celt

Да келте, теби. Чекај ти сад мени причаш како нису сви модови довољно вредни? Који то модови? Хоћу имена!

pa da pocnem od mene :)
    a i ti isto. a i ostali.
    ja odavno malo ulaganio sa ciscenjem definicija i postera, posto mi je kriterijum preostar, pa ne znam da odredim sta je za brisanje a sta ne (po meni je za brisanje oko 80% sadrzaja)

• Vučica21

Jest pa da moderatorove definicije, ma koliko da su bezveze, prođu a ostali da se slikaju. Uostalom imaš opciju "prati" pa lepo klikneš na to, ako ti se svidi autor kako piše i čitaš kvalitetne defke. Definitivno glupa ideja.

• mylyca

lemaja

лемаја, види се колико гледаш постере. Сад гледате бар 50% мање срања него раније.
    Дневно изађе око 170-180 страна постера, погледајте по календару број страница у последњих недељу дана. Чак и кад се прескочи који дан или се не склања, остане највише 50 страна.

• sedplas

lemaja

kontam da je to zato sto su posteri u sustini glupost, tako da sta god da modovi odobre bude govno jer medju govnima ne moz' da nadjes nista osim govana jelte.
    Medju defkama ima dobrih, samo sto je mnogoo tesko naici na neku, a i kad naidjes na nju vidis skor 15-4.

• celt

Ne verujem da moderatori mogu sve da stignu, mnogo se definicija izabacuje u jako kratkom vremenskom roku.

mogu, ali je to full-time job, a veruj mi oce malo da se tesko smoris dok listas kroz nove postere i defke...

• mylyca

Тролујем те келте, оно за став је било упућено френкију, виш да ми је одговорио :р

• Električar 

Za, samo će biti potrebno još ljudi za ovu akciju. A realno postere niko od modova i ne gleda, defke su srž sajta.

• dusan1001

Jest pa da moderatorove definicije, ma koliko da su bezveze, prođu a ostali da se slikaju. Uostalom imaš opciju "prati" pa lepo klikneš na to, ako ti se svidi autor kako piše i čitaš kvalitetne defke. Definitivno glupa ideja.

Jeste al kako ti planiraš da se novi članovi probiju pisaće,pisaće i kad vide da ne vredi odustati dobra je ta opcija prati al ako tako gledamo sajt će se pretvoriti u sektu od 50 autora koji će jedni drugima čitati definicije

• Cenotaph

Za!
    I Kostića da stavite za moda.I Zezatora i Lol-a da ga drže na zemlji.Eto.

• n

električar
    Za, samo će biti potrebno još ljudi za ovu akciju. A realno postere niko od modova i ne gleda, defke su srž sajta.

Sad si me za srce ujeo :D

Elem, ja sam za, iovako sem mene i milice niko ne jebe postere, svi su na definicijama, pa ima šanse da bude dobra realizacija baš.

• sedplas

upravo to Dule, jebe se straji i ostalim legendama, jer njihove defke i tako i tako nakupe gomile pluseva. mi sirotinja i ovi noviji clanovi najebavaju zbog ovog, jer treba dumres da bi dobio 20tak pluseva....

• mylyca

Нећу да га скраћујем, виш да све што кажем, људи се слажу :р

• ZZ

Sta zene znaju muske fore,treba musko za postere

• Električar 

Sad si me za srce ujeo :D

Mnogo sam se potresao, nemaš pojma. Dobro ajde, ti i Jezik joj se vuče po podu Milica gledate postere, ali za defke je potrebno više ljudi. A i posteri su vam golo govno realno, ja pre neki dan prešao 30 strana i video možda 10-ak dobrih postera. Nisam se ni mučio da dam minus.

• Фрањо Дивљак

Добро јесте то за неоцењеност, али ти ако напишеш убица дефку она ће се рашити међу масом. Неоцењене су солидне дефке, онако средњег калибра.

• mylyca

Треба мушко, ал неће ниједан да се прихвати око чишћења клозета, морамо ми баба сере :)

• n

Ništa se ti ne brini, milicu i mene više zabavljaju muške šovinističke fore.
    Posteri nisu ovde tema :)

• Francky Delevra

Jeste al kako ti planiraš da se novi članovi probiju pisaće,pisaće i kad vide da ne vredi odustati dobra je ta opcija prati al ako tako gledamo sajt će se pretvoriti u sektu od 50 autora koji će jedni drugima čitati definicije

Potpisjem.

Mora nešto da se smisli inače će novi članovi odustajati od pisanja. Ima nas 20-ak sa, nem pojma, 100-200 pratilaca. Ali smo ovde 100 godina i ispušeni smo k'o kurvina muštikla. Zato i pišemo retko i sve lošije.

Mora da se digne čitanost najnovijh definicija inače ode sajt u kurac. Tu nema nauke. A na taj način će se podići sigurno.

• celt

ziljavko banovan, sledeci put kad pravis dupli za trol, maaaalo budi interesantniji, ovako samo trosis struju bezveze.

• sedplas

Frankie Wilde
    Добро јесте то за неоцењеност, али ти ако напишеш убица дефку она ће се рашити међу масом. Неоцењене су солидне дефке, онако средњег калибра.

ako je ne linkujes nedje i ne reklamiras, i ako nemas mnogo pratioca, imace skor 25 u vr' glave. brzo potone u sivilo i izgubi se....