Пазите када пазарите ваш следећи Куран, кинеска верзија има словне грешке!
  • Earthworm Jim

Ирански издавачи су завалили да је стипсарски Куран иштанцован у Кини сморијо колико има грешака, те да су се жешће испалили што су њима уфурали тај посао и мислили да их зајебу да им ови јефтино иштампају јер су слепчине, лоло ко да већ не знају какви су Кинези смарачи и децхко.

Ево линка http://www.blic.rs/Vesti/Svet/274635/Greske-u-Kuranu-made-in-Kina

Тако да кад вас смори стари Куран и оћете нови, пазите да се не зајебете и купите овај сјебани сгрешкама. Докле ће бре азијатска гамад да зајебава поштен свет који није жут него нормалан? КИНЕЗЕ ЗАШТО СИ ТО УРАДИЈО ДЕЦХКО?

Докле?!

• P

♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥

ĆE IH KAZNITI!

• crnigrujan

Glupost, ne vidim problem kad pravi vernik to ionako zna napamet. Nije valjda da na koricama piše "kurat"?

• Earthworm Jim

Glupost, ne vidim problem kad pravi vernik to ionako zna napamet. Nije valjda da na koricama piše "kuronja"?

Не сме Куран да има грешке који ти је?

• crnigrujan

Kako koji mi je, pa zajebavam se, naravno. Mogli bi da daju i primer tih grešaka, možda negde piše 'isus' umesto 'muhamed', kinezima je to sve isto.

Inače, mnogo manje me brinu kineske greške u kuranu od kineskih čeličnih segmenata u ovom novom mostu preko ade.

• Earthworm Jim

Не зајебавај се са Кураном оћеш да нам спиче сервер авијоном?

• Џими

Оћемо да отворимо једну уметничку тему на којој ћемо да цртамо Мохамеда? А? А? А? :=)

• crnigrujan

Server je jeftin, kad malo razmislim bolje da nisam davao ideju za most, ništa lakše nego da pretesterišu jedan kabl pa mi da okrivimo kineze i zaratimo s njima... ili bar protiv severne mandžurije da bude donekle pošteno.

• cornelije

http://www.youtube.com/watch?v=C7DTbPj-ZfA

Ovo ga je verovatno neki Kinez naučio koji ima radnju u bloku 70.

• Earthworm Jim

Оћемо да отворимо једну уметничку тему на којој ћемо да цртамо Мохамеда? А? А? А? :=)

Лоло може, ал' ја не знам да цртам то ме јебе. Можемо да направимо и конкурс, па најбољи рад пошаљемо у Иран да нас зготиве лоло

• sunshine

Imaju li ti Kinezi obraza ja pitam ? Pa i sveti kuran našli da kopiraju.. AviJonom ćemo da im srušimo tičije gnezdo. Bando žuta, piratska, vreme je za Džihad...

• Џими

Лоло може, ал' ја не знам да цртам то ме јебе. Можемо да направимо и конкурс, па најбољи рад пошаљемо у Иран да нас зготиве лоло

Ma, бре у пејнту, о, лоло.

• Earthworm Jim

Не знам Џими ни у пеинту да цртам, јебига.

• Триша

Jeste, pošalje rad u Iran, zgotive nas a onda tamo dignu revoluciju, uspostave ponovo šahove i onda džabe rad.

• Earthworm Jim

Ма мурш какав лок, шта лупеташ? Мора ово да се продискутује, није мала ствар!

• СМарко

Отварај, кад дођем кући, бићу оран да цртам мухамеда, ајде ајде

• Earthworm Jim

СМАРКО ЦРТА!

• СМарко

ЈА ЦРТАМ У ПЕЈНТУ ОЛОВКОМ, А ОНДА ФАРБАМ ЧЕТКОМ, ЗАТИМ ИЗВЛАЧИМ ПРЕЦИЗНЕ ЛИНИЈЕ!

Цртам курац, не знам улицом да идем, а не да цртам, н'о реко' ај

• Earthworm Jim

А шта мислиш, хоће ли тај наш потез иранске власти похвалити или прекорити?

• sylar011

valdemar kobjasnio...

• Časni

Ovaj gambi ken više spem tredova otvara od djimija.

• Earthworm Jim

Није ово спем што ме оптужујеш децхко? Сад нам је циљ да цртамо Мухамеда, ако нећеш да подржиш акцију мојне спемујеш озбиљну тему, натоварићеш нам неке екстремисте на врат да нам сјебу сервер авијоном.

• Сантјаго Коровјов

Ako neće Breg(a) Muhamedu, Muhamed će Bregu.

• shitbrix

Џими, отварај ту тему!

• Časni

Сад нам је циљ да цртамо Мухамеда,

Što troluješ vernike, ken decxko?

• Earthworm Jim

Не тролујем децхко, ово је хуманитарна акција за уцвељени народ Ирана!

• Časni

Izvini, ali možda ima muslimanskih vernika koji će se tim naći uvredjenim. Zašto ne crtate Isusa? Na primer?

• [

To ostavljamo tebi časni oče.

• Časni

Da, pa to su ti dupli standardi...Lepo nam dok pljujemo njihovo, ali kad se udari po našem...

Reke ja, idite crtajte Isusa.

• Earthworm Jim

Човјек, ево ти колико штедим наше (један од милион примера лоло, види се да си нов): http://vukajlija.com/forum/teme/23138-jebanje-5?strana=147#post_1543845

Тако да не бунцај и престани да ми спемујеш тему, покушавамо да нацртамо Мухамеда. Рашсма.

• sylar011

gambi zar ne vidiš da ovaj časni decxko želi tvoje meso?

• sylar011

inače, da ne bude da samo spamujem, ovo je stvarno uvredljivo i može biti posledica...

• Earthworm Jim

Желим и ја ал ме блам да питам!

• Šanzamm

لا إله إلا الله محمد رسول الله
    !!!!!!!!!!!!!!!!
    الله اكبر
    !!!!!!

• Časni

Lololo, koi je car ovaj gambi :)

• [

http://www.mycity.rs/imgs3/1_146108177_vukajlija-100x100.jpg
    Vuk Alija
    Ovako bi izgledao Vukajlija da smo ostali pod Turcima, a i lepo mu stoji turban, taman pokriva ćilu loloo!

• Џими

Da, pa to su ti dupli standardi...Lepo nam dok pljujemo njihovo, ali kad se udari po našem...

Форе са Исусеом су толико смориле још прошле године, да су обрнуле читав круг и опет су занимљиве.

У то име:

http://vukajlija.com/zabava/posteri/17651-bocanje

• sedplas

pa svi znamo kako Isus izgleda. a niko jos nije zaprijetio posjetom putnickim avionom ako se slika Isusa objavi, tako da nije zanimljivo.....

• sylar011

poster kobjasnio... Ova tema je politički i verski nekorektna, predlažem lok jer vrv imamo samo par muslimana na sajtu od kojih nijedan neće kupovati novi Kuran u skorije vreme... Pretpostavljam!

• sedplas

zasto bi samo muslimani kupovali Kuran? imas ljudi koje zanima da citaju sve, koji ce da citaju Kuran zbog opsteg kulturnog uzdizanja

• Earthworm Jim

Много ти претпостављаш, а шта ако се неко зајебе и купи кинески Куран, а? Ниси мислијо о томе, је ли? Није некоректна, ово је само преношење најновијих вести за људе који не читају новине и цртање Мухамеда за вернике који не знају како изгледа!

• Šanzamm

SUDIĆE VAM IBLIS SVIMA!! NEVERNICI!!!

• sylar011

eto vidiš gambi, saće iblis da mi sudi -.- a ja sam baš hteo onog Fausta Pokara...