Za koga glasate na predsedničkim izborima
  • Neka-Bude-Pinki

Za koga ćete glasati na izborima 2012? ako ste maloletni, za koga biste glasali?
    Evo ja da kazem, kad bih bio punoletan, nacrtao bih čičaglišu :)

EDIT MOD: Naslov teme promenjen da isprati tok izbora.

• Марко 

Kad izadjem na glasanje, ima da im napisem na papiru neku recenicu sa dosta upotrebljenih psovki i clanova porodice.

• Слепи

Ја би' напис'о великим словима:

НЕМАМ ЛЕПЕ РЕЧИ

• Moćni Ming

Jednostavno nema za koga...

• Butt

Za Palmu. Ne, ne zajebavam se.

• shitbrix

Za Palmu. Ne, ne zajebavam se.

TO!

• YouCantHandleTheTruћ

Ја ћу да гласам за онога ко ће поправити економску ситуацију у Србији. Ко би то био? Хм... Па мислим да је рано издвојити некога. Тек треба да видимо економске програме. За сада ми изгледа да су Уједињени региони Србије најозбиљнија опција, али што би рек'о наш народ: "не треба ломити преко колена". Хехехехе.

• Butt

За сада ми изгледа да су Уједињени региони Србије најозбиљнија опција

Tetka moje drugarice se učlanila u njih, rekli joj kao da je onda neće otpustiti. Ali malo je mesto, pa onda svi ćute o tome jer se sve zna.

• Марко 

Kad budu predsednicki izbori, pisem broj 11 - Dragan Dzajic i zaokruzujem.

• YouCantHandleTheTruћ

Butt In a Cookie Jar

Tetka moje drugarice se učlanila u njih, rekli joj kao da je onda neće otpustiti. Ali malo je mesto, pa onda svi ćute o tome jer se sve zna.

Од мог стрица шурак се учланио зато што мисли да је то најбоља опција. Мада он живи у великом месту и све боли курац за то што се он учланио.

• Butt

Jbg. Ja ti kažem, a ti ne moraš da mi veruješ.

• СМарко

Ја мислим да кад буду избори код нас у ЦГ, онај ко мене види да изађем, може да дође и доведе цијели бирачки списак да ме јебе у гузицу.

• Butt

Saće skovati zaveru, samo da se osete lepote Smarkovog čmara.

• свjecна свега

SMarko,sve više je takvih kao ti,jesi li primijetio?Pogotovo mlađe populacije.Neka,neka...

• Električar 

Ја мислим да кад буду избори код нас у ЦГ, онај ко мене види да изађем, може да дође и доведе цијели бирачки списак да ме јебе у гузицу.

AHAHAHA

• a

Za doživotne robije svim ovim govnima koja sad vladaju i koji su šatro u opoziciji momentalno.

• Električar 

Potpisujem, vadite Legiju!

• M

http://www.bbz.hr/Portals/0/POLITI%C4%8CARI.jpg

Koga god da izabereš isti ti je kurac, svi su isti. Odijelo ne čini čovjeka, ali čini ličnost. Ja nešto ne vjerujem ljudima u odijela.

• P

Ovo mi je prvi put da izlazim da glasam iako sam punoletan već 3 godine. Došao je sad red i na mene, muahahaha! Ali ne znam za koga. HELP ME! :'(

• M

a,,,,, jer da ce da bude glasanje na fejizu...?? msm, glupo mi je da ne bude, totalno kao

• Bruce

obavezno izlazim na izbore da glasam za žute, iskustvo me naučilo da oni za koje ja glasam redovno gube na izborima...

• Butt

Lol. Brus.

• a

Ne treba ni izlaziti na izbore nego treba udariti u ono na šta su nas nagovarali isti ovi kad im je to tako trebalo, a to je građanska neposlušnost- ne plaćati ništa. Al hoš kurac kad je u mom naselju na dan penzije u pošti veća gužva nego da džaba šta dele. Jebo im pas mater penzionerski.
    Kovač 90 hajd molim te mi kaži koji su tvoji motivi da bi dao glas LDP-u?
    To mi je baš fascinantno. Zašto iko glasa za LDP?

• СМарко

Зато што та скраћеница највише подсјећа на ЛСД кад се изговори

• YouCantHandleTheTruћ

Мислим да би људи више требало да гласају за Демократску странку. Да не би дошли Вучић и Николић на власт. Ја ћу размислити и о томе.

• a

Zašto iko glasa za LDP?

Stvarno me interesuje, bez trolovanja. Evo čak i da je pripadnik manjine npr.- zašto?????

Мислим да би људи више требало да гласају за Демократску странку. Да не би дошли Вучић и Николић на власт. Ја ћу размислити и о томе.

Koja je razlika?

• Butt

Koja je razlika?

Pa ovi su ipak "umiveniji" evropejci s čistijim briselskim dosijeom.

• YouCantHandleTheTruћ

Па како која разлика? Вучић и Николић ће да нас одведу у рат и сви ћемо да изгинемо.

• dusan1001

Koja je razlika?

I ja se to pitam
    Kad budu izbori neću da glasam jer realno svi su ista govna

• Butt

Вучић и Николић ће да нас одведу у рат и сви ћемо да изгинемо.

Dam ja glavu ako će iko od tih mudaroša i picipevaca glas dignuti ako sranje izbije.

• Скелетор

a ne,ja više ne glasam.

• Butt

a ne,ja više ne glasam.

Dok se neko ne zauzme za legalizaciju lakih droga, lolo.

• Скелетор

ahahah,ne, ja baš volim kad je ovako ilegalno,slađe se završava:)

• Dub

Meni na kraju ovaj Dinkić ispade najnormalniji, jebem li ga. On i kad krade, krade sa stilom. A i pametan čovjek, samo nikad nije mogao da pokaže pun potencijal, zbog Tadića.

• Скелетор

u suštini,ja sam monarhista,oduvek sam bio.

• a

Па како која разлика? Вучић и Николић ће да нас одведу у рат и сви ћемо да изгинемо.

Neće, ne brini. Biće ti sve taman isto, veruj. Tj. bilo bi. Kakav rat i kurac palac kad je slađa pljačka na drugoj strani.

• Električar 

Pravićete vi Tita od blata, ja kad vam kažem.

• urbanalegenda

Ja glasam za koaliciju Dačić - Palma - Krkobabić

I am dead serious

Aurora zna zašto - pričali smo na četu

• GESerb

За Ризу. Апсолутно сам озбиљан. Док се не појави нека странка која је озбиљна око уређења државе, ја гласам за Хаљимија.

• a

Oj jebem te Srbijo međ' šljivama.
    Anarhija je jedina opcija.

• Tužni Lijam

Ja zaista ne znam za koga da glasam. Jeste ustaljen odgovor, ali sam mrtva ozbiljna. Ni ovi na vlasti mi se mnogo ne dopadaju, a bogme, nisam oduševljena ni opozicijom. Treba nam neko novi, mada smo već toliko zapali u govna da se slabo šta može učiniti. :)

• зли рацку

двери дефинитивно

• Sympathy Chan

seljačka stranka ili eci-peci-pec jer ne znam ništa o politiks.

• Tužni Lijam

Mnogo smo grešaka napravili, a i realno smo mala zemlja za koju druge boli dupe pa nemamo ni protekciju, tako da ko god ispadne pobednik, nama ništa neće značiti.

• Filozofinjo

Ni za koga, jer nisam punoletan lololo
    A i da jesam, i dalje ne bih glasao.