За оне који нису чули за нови геноцид:
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/135/Hronika/1007464/Pretu%C4%8Den+Jovo+Kapi%C4%8Di%C4%87.htmlЕ сад, занима ме на који начин мучким нападом с леђа настају повреде носа и образа (образа у буквалном смислу, наравно)? Које су ваше теорије? Некако могу да сварим причу о леденом метку и Кенедију, али овај догађај (и многи слични њему) ме просто баца у ребус. Шта је то што тера људе да фурају причу "напо ме слеђа", "било их је тројица", иако нема потребе за тим?
Зашто иновладине агенције највише цмиздре због угрожених љуцких права једног удбаша? Да ли зато што су им на челу деца бивших Јовових колезга? Зашто те агенције и њихове челнике, бивше "комунисте" и њихову децу, спонзоришу државе које су се 50+ година грчевито бориле против комуњиста? Како то да чедофили нон-стоп пене о томе како су сви њихови противници удбаши, а у својим редовима имају господина друга Удбу?
Да ли више сумњате на Коперфилда или Биг Лалета? Или је неко са још већим магијским способностима одговоран за кукавички чин? Можда Алистер с оног свијета покушава да омете антифашистичку борбу. А уз то је и јудеомасон!!!
Да ли баштинитељи менталног склопа господина друга Капе могу добити по пички, макар имали и 100 година, а да није у питању напад згуза? И, уопште, одакле опседнутост нападима згуза, оца им очињег?! Толико питања, а тако мало времена...Едита:
Е да, да ли мислите да ће то што су равногорци осудили напад допринети помирењу на овим просторима и бржем напретку наших народа и народности ка ЕУ и капиталистичком рају?
http://img577.imageshack.us/img577/8800/kapa.jpg
http://img713.imageshack.us/img713/5710/vukdraskovic.jpg- a
Ja bi' to sve u rudnik, druže. Bivši udbaš za koga se sad bore liberali lololololo
Bivši udbaš za koga se sad bore liberali lololololoŠta te čudi? Njima je Miloš Minić bio dobar drug, pisali mu nekrologe kada je umro.
Najbizarnija mi je izjava Helsinškog odbora tralaa, Centra za kulturnu tralala i Fonda Biljana Kovačević Vučo o tome kako je "iskreno i bez licemernog ulepšavanja govorio o svojoj biografiji i ubeđenjima". Super, znači, kada bi sada Radovan Karadžić iskreno i bez licemernog ulepšavanja govorio o svojoj biografiji i ubeđenjima, da li to znači da bi ga Sonja Biserko branila?
Licemeri svih zemalja, ujedinite se!
Ја мислим да би могли сад да му доделе једну улицу. Као жртви хулиганства.
Која је разлика између једног Јове Капичића и Бриса Татона?
http://www.youtube.com/watch?v=fI_9sMpih3E- a
Nije ovo ludilo niti me čudi, nego su isti ljudi danas u liberalima i tim sponzorisanim agencijama. Ili isti ljudi ili njihovi bliski srodnici.
Šta vas čudi onda u svemu? Propalo jedno društveno uređenje pa sad grade isto to uz neke kozmetičke promjene. Bitno je da su i dalje glavni, da ih se nešto pita, da nešto palamude, da mogu otkupljivati jeftino firme pod plaštom svoje iznenadne kapitalističke preduzimljivosti, da primaju basnoslovne cifre iz *nakvih* fondova i da me nerviraju.Udario ga neko s leđa i polomio mu nos? Kako mu je to pošlo za rukom?
Лик је деда од 194 године, и ко год га физички напада је дегенерик.Што рече неки коментатор на Блитзу: а шта ако га је напао неки голооточанин од 94 године?
У сваком случају, глуп потез. Само ће направити жртву од некога ко не може ни да присмрди тој категорији. Отприлике као што су Јовови саборци својим потезом омогућили сусједима да од оних оџачара у Блајвбургу направе мученике.Него, то не одговара на моје примарно питање: како ударцем згуза пуца пичка??

Nisam trenutno raspoložena da dam precizne odgovore, ali tema je odlična i tačno me sve to ljuti. Taj Kapidžić živi 70 godina u Beogradu i sve vreme generiše mržnju prema Srbima. Zlo. Ludilo. Tajne službe. Jovo je dupli agent, za CIA-u radi sigurno, a i Jova, Vuk i Čeda se finansiraju iz nemačke kase. To su za sada tačni hintovi. Za dalje, treba naći nekog plaćenika voljnog da detaljnije pojasni.
- Petar Pan Pezo$
Ja do juče u životu nisam ni čuo za ovog fosila, tako da me boli kurčina. A verujem ni da većina vas nije znala za ovog garija, nit je čula za tu udbu do juče...
Па то ме и не чуди с обзиром на то да се бавиш стварима као што је поређење јебачких активности Гоце Тржан пре и након довођења линије у ред. Само ми није јасно зашто сматраш да и остали имају иста интересовања.
- a
A šta ako ga je bez veze neki ludak udario u prolazu? Koga bole kurci za Jova?
Ima onaj snimak negdje kad dva balavca iz čista mira stoje i jedan od njih se zaleti i udari ženu, ova padne, oni se smiju, žena ustane i nastavi dalje. Poslije par dana umrla. Što nju nisu ovako branili pička im materina marionetska? 
Криво ми је само што се у клипу поред синчића функционерчића, није појавио и од талента оперисани унук. Мислим да би скакање по остатку мојих живаца доживело невиђене размере.
Едит:
Gari, ti da imaš neka interesovanja ne bi palamudio po forumu.У праву си. Само, није он тај који паламуди о нечему за шта се не занима.
Што рече неки коментатор на Блитзу: а шта ако га је напао неки голооточанин од 94 године?Ма 'де... Они које је слао на голи оток, ако су преживели сумњам да могу икога да ударе. Евентуално неки њихов потомак. Па и да јесте неко такав, шта је урадио? Ништа... И ко је бре луд да иде да јури чичу по граду, да га бије? Што то сада одједном, а не некада пре?
Контам да је чича срао некој пички што су јој голи бубрези па га ова опаучила ташном. Или је сугерисао неком хипстеру да се самокритикује.- a
Ma pljun'o ga neko a vehte mu kosti pa puče nos.
Ovako su i Vuka snimali dok dahće u bolnici.
Teatar Drama. - Gari, ti da imaš neka interesovanja ne bi palamudio po forumu.
Па и ти паламудиш по форуму, па те то није омело да пажљиво испратиш Гоцине јебаче. Ето видиш, ипак се дају уклопити интересовања с интернет мудровањем.
Smem se zakunem da ni ti nisi u životu čuo za ovog matorog.Океј, Сунђер Бобе, како год ти кажеш.
Само не бих се сложио да није баш ништа урадио; одређени кругови сасвим фино злоупотребљавају тај потез у доказивању тоталне фашистоидности овог народа, оћу рећи друштва... бранећи љуцка права... једног удбаша... ХОХОХОТо јесте... Али нисмо ваљда толико прсли да нас то дотиче! х)))
Ма јесмо, како нисмо...
Па не знам... некако почињем да уживам у рекордерској имбецилности ове државе, народа, СВЕГА. Где још можеш наћи удружене монархисте, неолиберале, комуњаре, пацифисте, натовце, борце за љуцка права, националисте, козмополите, социјал-дарвинисте, социјалисте... у одбрани једног Јова Капе. И како онда да не волиш ову земљу?! Свако би био поносан кад би могао да живи у средини која је достигла овакав ниво Посебности. Мислим да не ценимо довољно наша достигнућа! Ако нећемо ми - ко ће :)
- a
Neka neko napiše definiciju Kad te pljunem slomiću ti nos ka Jovu Kapičiću.
A kerušu Milu su svi nekako već zaboravili :*** - a
Svašta petre, pa sad će izbori. Imaju Jova da vuku po predizbornim tribinama ka' mečku. Neće mu dati da zaraste ljuta rana junačka godinu dana. Ima i da umre a flaster će se još prikazivati okolo kao čin srpske fašistoidne pošasti u pokušaju protiv koje se eto bore ONI, humanoidni i plemeniti toliko da im etablirano pleme intelektualnog iz dupeta viri.
A kerušu Milu su svi nekako već zaboraviliНИКАД! Остаће заувек у серцима нашим!
Очекујем кампању б92 за набавку новог капута. Кожног! Нема смисла да иде у исфлеканом.
Само да неко направи одговарајући лого са Јовом
http://img268.imageshack.us/img268/7130/selebritimejker.png
Ако може керуша Мила, што не би могао и удбаш Јово!
Jovo Kapičić je stoka samo takva, pa makar imao i 300 godina. To što neko ostari ne znači da time dobija na duhu...i magare ostari, pa je opet magare.
Moj pokojni otac je radio sa njim zajedno godinama, u istoj službi i nije imao baš ništa lepo da kaže za njega. Sve njegove priče koje pamtim o Kapičiću su o tome kakvo je govno, poltron i kako nikada nije imao skrupula.
...A niko ga nije bio za džabe, to stoji, mada to nije baš nikakvo rešenje i samo može da se sada taj što ga je šljepio oseća kao stoka, a ta matora drtina kao mučenik.
- a
Pravda za Jova! Udomite Jovu! Nađimo odgovarajući smještaj Jovu!
Otvoren žiro račun za pomoć Jovu! Paradirajmo za Jova!
Srđan Dragojević snima dokumentarac o Jovu! Biljana Srbljanović piše odveć gorku melodramu o Jovou.
Svi smo mi pomalo Jovo! Beograd je Jovo, svet je Beograd!
Pravda za Jova! Udomite Jovu! Nađimo odgovarajući smještaj Jovu!
Otvoren žiro račun za pomoć Jovu! Paradirajmo za Jova!
Srđan Dragojević snima dokumentarac o Jovu! Biljana Srbljanović piše odveć gorku melodramu o Jovou.
Svi smo mi pomalo Jovo! Beograd je Jovo, svet je Beograd!Па то и кажем. Ништа нису урадили ако му не дају улицу.
- a
Bilo bi lijepo ispred kolektiva Vukajlija da neko napravi tablu s nazivom ulice.
Prijedlog- Bulevar Jovove polomljene pičke 
Naslov teme je nešto najgenijalnije što sam ovde pročitao poslednjih meseci.
A o temi: Zanimljivo je kako niko, pa ni internet drvoseri koji su uglavnom svemogući, ne može da bude toliki demokrata, liberal, anti-udbaš, antifašista ili šta već pa da do kraja poštuje nečiju ličnost i fizički integritet. Ko god to bio. Dakle, Jovo udbaš, stoka - sve to stoji, ali je dovoljno da vi, veliki borci protiv zala koja je udba počinila, pozdravite udbaške metode zaskakanja u uličici. Još mudrujete - nije trebalo da ga udari da ne bi od njega pravio žrtvu. Dakle, ne zato što je ovaj čiča i građanin i čovek, nego zato da ne bi ispao žrtva. To je vrlo anti-udbaški stav.
- a
Oks ne piši svašta.
Ja sam ovdje postovala isključivo jer im se pišam na medijsku halabuku koju će pretvoriti u političke poene. Ko je rekao da iko podržava nasilje u bilo kojem obliku? Baš naprotiv. Čitaj postove.A u pičku materinu, sad ću morati dijeliti obrok s Jovom- keruša Mila maloprije
да ли би тако размишљао да ти је отац, мајка, деда или баба била на листи "чиче, грађанина и човека"?Bi kurac tako razmišljao! Uz svo dužno poštovanje Oksu. Žao mi je što ga nisu pre išutirali, dok se još držao a ne sada kada je mumija! Zato kažem da sumnjam da je neka mlađa osoba to uradila(ovi mentoli iz Obraza i sl.) i mislim da je u pitanju prebijanje golootočkog duga.
да ли би тако размишљао да ти је отац, мајка, деда или баба била на листи "чиче, грађанина и човека"?ти, у суштини, мислиш да њему ништа лоше не треба да се деси иако допушташ да је можда то и заслужио?
Najčešće odustanem od učešća u raspravama jer ljudi ne čitaju pažljivo. Dašta da treba da mu se desi nešto "loše", kao što kažeš. Ja bih to nazvao pravdom. O Golom Otoku znam dosta, i svi tamošnji dželati bi trebalo da su po kazamatima. Ali nemoš se zaogrnuti oreolom demokratije, pravde i anti-udbaštva i onda slaviti što je nekog (bilo kog) neko drugi (bilo ko) na ulici prebio zbog nečeg (bilo čega). Dakle, budite konsekventni u stavovima kad već država nije u pravdi.
Ako mislite da treba čoveka prebiti na ulici jer je zločinac, onda nemojte da se pozivate na demokratije i kurce-palce i opet sve u redu. Dakle ja insistiram na revnosti u stavovima, a ne na tome da Jovu ne trba tući. Ja, evo, baš mislim da treba.

Taj Jova je radio to za državu, koja mu je za to dala penziju od koje i sada živi, što znači da se državi sviđalo i da joj se i dalje sviđa to što je on radio i da joj je bilo korisno.
Dakle, država je kriminalac i bagra, a ne on, jer je on to radio za državu a ne za sebe...i radio je ono što su mu rekli da treba da radi.Dakle, udaranje u njega je slično onome kao kada pas mrzi i ujeda novine kojim ga biju, a ne onoga koji je te novine držao u ruci...