Шо је форум досадан оволко?
  • Фејзбукманијак

Питам вас ја. Јел то зато што су клинци који су правили постере сконтали да постоји форум па потрчали вамо да усеру ствари или зато што су у суштини људи који посећују форум досадни? А?

http://oi44.tinypic.com/2vrwjrr.jpg

• Сидрашевић

У суштини га чините још досаднијим, сваки дан вас 5 пита ово исто питање, јеботе смучи ми се, шта вам је? Ајде смисли неку разумну тему па ће отворимо дискусију или нешто дај да се псујемо или штагод, докле више да је форум досадан.

• Фејзбукманијак

суштини га чините још досаднијим, сваки дан вас 5 пита ово исто питање, јеботе смучи ми се, шта вам је

па ето, заразна болес јебено. Вирушчина упала. Форум досадан, ја дођем отворим тему да је досадан, дође напаљени лик да ми каже како смарам, ја се сморим, одговорим досадно, онда дође мод закључа тему, подели банове, опет досадна акција. Кажем ја, вирушчина!

• Фејзбукманијак

Ал мораш признати да је ово СМОРУМ добар фазон лоло

• Сидрашевић

Па брате не помажеш, то оћу кажем. Гледам из дана у дан како се само прича да је форум досадан, јебига, шта да радиш сад? Иди направи неку реакцију, откуд знам.

• Сидрашевић

А СМОРУМ јесте добар фазон :)

• V for Vagina

meni forum do jaja... smiješne slike i vicovi

• Bruce

Nije Sloba kriv, mi smo govna!

• cernogod

Сморум

• Фејзбукманијак

направио сам реакцију, ал ми обрисали модулатори комунисти вероватно зато што је у наслову стајала реч СВРШИТИ. Капирам да је цензура учинила своје. и тако то на ту тему!

• cernogod

Толико је досадан да је сморум. Смоооорум

• P

Nije do dece, ako vidiš ko piše, videćeš jedne iste ljude koji su tu 100 godina, dečica su odustala od poena.

Po milioniti put - razlog je što je banovana gomila ljudi koji su bili iole interesantni i koji su unosili život i humor u forum. Zaključa se svaka zanimljiva tema, samo su aktivni kojekakvi kvizovi, smaračke teme i "moram nekome da izblajvim". Sada da kaizen zaključa forum i ne bi bila neka šteta. Nikada dosadniji. Sve što je interesantno se zaključa, zato je smor ovoliki. A ljudi ni ne smeju da otvaraju nove teme jer se plaše ban dugmeta, pa čak i da je interesantna, tako da je to začaran krug.

• Фејзбукманијак

ја сам отворио једном тему где сам окачио ону слику де онај матори држи ону клинку за сису, са оним завесама ретардираним позади, и тема се звала "Јел би ви женили ово?" И отворијо је у оном подфоруму разноразно питање и мод ми обрисо слику и реко да ће ме банује јер спамујем. Пардон тролујем. Замисли?

• kizo

Ako znamo da je Aca Ilić brkati govnar, šta ostaje da se kaže?

• P

O tome ti pričam, ne možeš vise se zaebavaš ko čovek.

• Фејзбукманијак

Мислим да је потребна револуција. или бар неки мали спемботић

• P

Samhain pokušavo skoro i ništa. Štaviše, pogoršano je stanje.

• kizo

MIŠO MUSTAŠO! reče Warner, i ja umro! Meni je to smiješno.

• Фејзбукманијак

Пеки, кака курац зајебанција. Поента је то да је, МОД = ПРОДАЈА.

Узећу класичан пример. И наводићу имена, офц.

Луллабај је била веома позната по спрдању и спемовању разних тема и коментара све док није постала мод, након тога бановала је због тога и то онако људски, и то фаце с којима је то радила.

Ја и Самхаин који је иначе банован трајно јер је замисли СПЕМОВО, смо имали ону фору са Ђес. И Фаца Фаца је уелетео у ту спику са Ђес, и онда је то постало неприхватљиво. Сад да ја и Самх неким чудом то поново почнемо да форсирамо исти тај ФацаФаца би нас баново јер би добио наређење одозго.

То и јесте фора, није МОД сам свој човек

• Električar 

Glasajte za mene da postanem mod, smeRmovaćemo dok ne padne server lololo

• Фејзбукманијак

да и Спермерска екипа је закључана! Одавно

• Lutak iskrivljenog L

pa otkljucajte, ko vam brani

• Earthworm Jim

Није до људи него до ЦЕНЗУРЕ! Већина људи која је чинила овај форум живим и интересантним је или банована, или се сморила без ових банованих и одлепршала. Они што су остали су или смарачи, или не постују због ових смарача, или због модератора који ће их бановати јер су несмарачи и не пишу о инфлацији у Малој Азији, него уносе живост у форум зајебанцијом. Са друге стране, ово мало интересантних људи кад отвори иоле кул тему, буде закључана у року од 15 минута, јер неко очигледно жели да овај форум буде рсмо живи (браво за сморум, кобјаснијо си тиме бај д веј), па убијају сваки вид забаве који није Ко последњи победник или Каладнонт.

Шта је фалило јебено теми о КЛОМПАМА? Серете за ЈЕБАЊЕ, а занимљивије је од већине тема које су модератори отворили. Модератори убили сте форум децхко!

• Električar 

Ja ću da otključam ako modovi obećaju da me neće banovati.

• Lutak iskrivljenog L

nego da vas piram, kakve su to zanimljive teme na forumu? jebanje? spermerska ekipa? ili mozda tema koja lincuje nekog autora/moderatora? tema ogovaranja? pantele? kakva to treba da budde tema na formu da bi vama bila zanimljiva?

• Л0Л

Занимљива тема се не рађа таквом. Занимљиву тему направе постови који се накупе на њој и које касније можеш годинама да ишчитаваш а смешни су и у тренутку постављања. На пример "Фотографије вукајлијаша" су биле до јаја док није побрисан сав "спем" тј. коментарисање слика. Ко нормалан хоће да гледа вукајлијаше? Хоћемо да их прозивамо што су дебели и ружни јеботе!

• merci

Ja mislim da ovaj SPEM treba da bude mod!

• Facafacaa

Мјау мјау мјауууууууууу

• Petar Pan Pezo$

Ovo je inače najzanimljivije veče na forumu u proteklih mesec dana. Čak tri teme su otvorene i još nijedna nije zaključana! Hura!

Mnogooo se prave pametni neki od modova, ono ''ako si ružna ne znači da si pametna'' može da se kaže i za neke modove...ako si posto mod pre dva meseca ne mora da znači da si popio svu pamet sveta jbt...

• Απόστολος

Кретош је веома добар за децу јер је житак и избије им млечне зубе!

• Kurd

Ja da sam na vašem mestu, ja bih digao revoluciju, preuzeo server od Kaizena i formatirao ga.

• Фејзбукманијак

Курд као и по обичају веома духовит

• Šanzamm

Šo reče Čak, idemo u Nemačku sa palicama, da mu rebutujemo servere! :)

• Električar 

Realno automobilizam i naoružanje su mi sasvim dovoljne teme, ostale lokujte. I ostavite IT kutak.

• Απόστολος

Гелзенкирхен ако се не варам.....

• Слепи

Ајде нека неки мод отвори нови тему за аргументовану, човечанску расправу, јер 'вако стварно више не иде... :*

• Lutak iskrivljenog L

Evo ja cu da otvorim temu, ali samo za pljuvanjepo meni

• Слепи

аргументовану, човечанску расправу

Јеботе, пропаде сморум начисто, спашавајте, јебо вас прађед

• Nash Bridges

SRANJE JE FORUM! SRANJE JE TEMA! FEJK SI I NEBITAN SI I SMARASX DECXKO!!
    AE PALI lololol

• Слепи

ЗАШТО ЈЕ ЗАКЉУЧАНА тема о нејебању за кило карамела?! Репресија траје...

• Salmonel

Glupo pitanje, zato sto je JEBANJE zakljucano... Moze lock posto sam kobjasnio sustinu...

• Petar Pan Pezo$

Koji ste smarači jebo mamu....al totalni...fali vam samo Vukica21 u smor timu da budete kompletni.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.