Koje sve strane psovke znate, kako ste ih naučili, šta te psovke znače na srpskom?
Na temi je poželjno pisati one psovke koje su učestale u nekom stranom jeziku.Ovo je prva tema o psovkama koja bi trebala da se razlikuje od prethodnih koje su bile slične, jer ovde nije cilj iživljavati se i izmišljati.
Dakle ja poznajem samo iz par jezika:
Albanska ucestala- Ta qif sha none- Јебем ти мајку.
Italijanska učestala- Canne Dio- Боже Керу!
Italijanska žestoka- Va fang moc' chi t'a murt- Svršim ti u usta svih onih koji su ti umrli.
Ова прва италијанска уствари иде овако - dio cane
А друга је уствари на напуљском дијалекту, што нема везе са италијанским.
Такође има:
vaffanculo - јеби се у дупе
porca madonna - прљава Богородице
porco dio, porca madonna e tutti santi in colona - прљави боже, прљава Богородице и сви свеци по реду
madonna inculata - Богородице јебана у дупе
gesu bambino inculato - исус беба јебан у дупе, мој фаворитИ тако гомила бласфемије, пошто те о јебању фамилије су најчешће на југу и све су на дијалекту. Написаћу али не могу сада да се сетим.
- P
Znam da je "puto" znači "govno" na španskom.

Paj sad, samo fonetski, nemam pojma kako se piše:
Mađarski:
Menji Loufasbo - konjski ti kurac u dupe
Geci a sazbo - sperma ti na usta
Čokolak o šegbe - poljubiš me u dupeCiganski:
Čorom pula ando muj - izdrkam ti na usta
Si gurumnji duj žvali ando muj - imaš dve ogromne žvale na ustima (takav jezik, ovo ima simboliku kao da ti je rekao "ti si konj")Danski:
Droningen er en hore - kraljica je kurva (iz nekog razloga se jako ljute)znao sam nekad i jednu japansku, ali je toliko fina da mi je bilo čudno da se uopšte vređaju na to pa sam je zaboravio - njih psujem na engleskom...

Нешто фонетски, нешто тачно написано.
Цигански:
Хата кар- Пуши курац.
Ситу бари бу- Имаш добро дупе(није псовка, нити увредљиво, али пробај то да кажеш некој Циганки и да не добијеш батине).Румунски- Влашки:
Шинкац ла миње, пула данчиње?- Шта ме гледаш, набијем те на курац?
Суш (негде кажу и суге, зависи од краја до краја) пула- Пуши курац.
Дите дракулуј ин(продужено И) цур- Јебем те у дупе.'Талијански
Vaffanculo- Ако сам добро разумео, ово мења готово све јебене псовке у њиховом језику.
A putainе ( а путен) - На курве буквално, а код нас је еквивалент до курца, на француском.
Merde (мерд) - Срање, на француском, и што је занимљиво код њих то уопште и није посматрано као псовка, на пример, сасвим је пригодно да се то изговори када се човек изнервира, не сматра се непристојним.
На хуј - До курца на руском.
Шућ пула - Да л' је румунски или цигански не знам, али значи пуши курац.

Suka - kurva (ruski)
Idi na huj - idi u kurac (ruski)
Mnje pahuj - boli me kurac (ruski)
Mierda - sranje (španski)
Iho de la puta - kurvin sin (španski)
Mam na dupie - boli me kurac (poljski)
Dupa - pička (dobra ženska) - (poljski)
guvno - govno (poljski)
pierdol še - jebi se (poljski)
kurva - kurva, jelte - (poljski)