Zašto neke mušice zuje a neke ne?
  • Скелетор

A?
    Što to tako? Da li sve zuje po difoltu, pa kad reše stelt varijantu, onda ne zuje?
    Oduvek me ovo interesovalo.
    Može da važi i za komarce, ima onih koji ne zuje, mada retki su takvi.

• Kolfild

zuje kad oce da jebu, pa da privuku zenske, ja mislim.

• Pepe González

Španske mušice ne zuje, većinom su stelt. Kad nisu stelt, e onda si ga najeb'o.

• Л0Л

Те које не зује иду редовно да их сервисирају.

Зато у Србији има више ових које зује. Немају све пара за сервис.

Америчке мање зује зато што се све сервисирају.

СЕРВИСИРАЈТЕ СВОЈЕ МУВЕ! СПАСИТЕ СВОЈЕ БУБНЕ ОПНЕ!

• Električar 

Govnare zuje, a kakve tebe napadaju, čisto da se zna lolo

• Скелетор

misliš Kolfe? A što zuje onda kad sleću na mene, oko moje glave recimo? da neće mene da jebu il se kurče pred ženskama?

• Kolfild

zuje kad imaju tovar, kad prenose nesto :Ds

• Јованча

ја мислим да то зависи од исхране. од гована, да будемо прецизнији.

• Скелетор

znam dae ovo ko rođeno za spem, al stvarno me interesuje ovaj da kažem fenomen. zato što manje spema ako može.

ima li onih koji se razumeju u insekte ovde?

• SnobIvanKenjoBi

pitaj politikin zabavnik, mislim da će ti oni najozbiljnije odgovoriti

• Dub

Zašto neki ljudi zuje po kafanama, a neki ne?

• Скелетор

kontam da ovde ima onih koji znaju, n e bih da smaram redakciju zabavnika, bave se oni tamo mnogo bitnijim stvarima ipak lolok

• Denisx

Ja imam osjecaj da je Manijak navaren, meni ovako svakakve ideje naumpadnu kad sam navaren. Jednom prilikom ja i ortaci smo raspravljali pola sata što je najteže u životu biti muška vrana.

• Скелетор

Dobar imaš osjećaj Denise, al opet, to nema veze s mojim pitanjem. Sad sam se setio da pitam, a planiram već nekoliko meseci, sve zaboravim.

• Kolfild

il se kurče pred ženskama?

to je to. ono, vid' glavurdu, aj ga podjebavam malo, a jos ako imas neku meku kosu, pa posluzi kao gajba.

• celt

Najedu se puno govana, pa budu teze, a krila nisu toliko veca, pa jace mlate i zuje, a ne menjaju feekvwnciju.
    One manje verovatno manje moraju da mlate da bi se odrzale u vazduhu.

Inace, mrzim ih i njih i one sitne i komarce. Samo zato ponekad istolerisem nekog pauka u cosku neko vreme, posto volim da mislim kako pate u najgorim mukama kad ih dohvati pauk bob, a ja ih ubijem na brzinu.

• Скелетор

al šice su insekti, sumnjam da znaju za išta drugo osim parenja i jedenja. Dobro, i znaju da lete. Šta zna mušica štae kurčenje, odnosno šepurenje pred ženkama

• celt

Ignorisite greske kucam stelefona

• Скелетор

Najedu se puno govana, pa budu teze, a krila nisu toliko veca, pa jace mlate i zuje, a ne menjaju feekvwnciju.
    One manje verovatno manje moraju da mlate da bi se odrzale u vazduhu.

Ima logike Kelte, al opet, viđao sam neke mnogo male šice koje zuje ko tamić, dok neke bogami baš poveće ćute dok lete, samo seku vazduh graciozno...

EDIT: eljudstvo, moram palim na kunt, preumoran sam, očekujem sutra valjani odgovor, snaučne strane potvrđen pre nego neki mod lokuje ovu temu.
    ćao će.

• Dub

Ajde sad ozbiljno. Naučno je dokazano da neke mušice imaju gorušicu i zbog toga nisu u stanju da zuje.

• celt

Oce gorusica da zajebava kad jedes govna.

• Dub

Celte, za jednog doktora nauka mnogo sereš. Jadne mušice ne mogu sve to da pojedu. Sram da te bude!! Zbog tebe i imaju problema sa gorušicom. Treba Knjaz Miloš da im bude generalni sponzor, pa da opet sve zajedno zuje uglas.

• Električar 

On jede mačke, ne veruj mu lolo

• Јованча

celt
    Oce gorusica da zajebava kad jedes govna.

ето, рекох ја на почетку још да зависи од хране, односно гована и квалитета истих.

• Bushido

Zuje jer im pun kurac supljih prica.

• M

Gde je navatala govno u našim stanovima, kapiram na selu.

• M

A i one što mnogo zuje baš izgledaju veće od ovih običnih. I teže su. Je l' moguće da su se toliko govana najele.

• Луди Чак

Zuje ove koje imaju tvrđa krila, ili dupla krila, i pritom ih brzo pomeraju pa se stvara takvo strujanje vazduha i udaranje da se čuje zujanje. Ove koje ne zuje sporije pomeraju krila i mekanija su im krila. Barem tako mislim.

• Bushido

Mozda zuje jer su pizde od musica. A ove sto ne zuje su neke zajebane glave.

• M

Mislim da ovaj kapira zašto zuje nego ne kapira zašto su ove jedne tako posebne pa imaju tu privilegiju.

• Bushido

Mozda zuje da dozovu ove sto cute?

• Шоми 

имаш обичне муве и муве зунзаре. ове обичне само блеје и лете а ове зунзаре су веће, дебље и због неког трипа са крилима зује.

• M

Znači ove što zuje su obične muve na steroidima.

• Радјард Куплунг

Има један професор на биолошком факсу што се специјализовао за медоносну пчелу, ако он не зна, ево да ме јебеш.

• дебели пацов

Јутарње говнар мушице не зује, да не можеш д аих лоцираш и сјебеш. Воли курва да те мучи натенане и одваја од кревета.

• Радјард Куплунг

Можда нису стигле раном зором да поједу внуго јер је општепознато да до прве фукице и пљуге од срања нема ништа, па самим тим немају енерђију да клапарају.

• mlatafaka

Imaš one Španske mušice, one ne zujedu, one svrbU!

• miniGunner94

I pčele zuje. Znači i one jedu govna. Truju nas, majke im ga pokvarene. Med više u životu neću okusiti.

• Rosoneri

јеботе
    ова тема је циганче које се попишало на гроб форума
    манијаче који курац?

• Dub

PRAVDA ZA CVRČKE!!

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.