Najedu se puno govana, pa budu teze, a krila nisu toliko veca, pa jace mlate i zuje, a ne menjaju feekvwnciju.
One manje verovatno manje moraju da mlate da bi se odrzale u vazduhu.Inace, mrzim ih i njih i one sitne i komarce. Samo zato ponekad istolerisem nekog pauka u cosku neko vreme, posto volim da mislim kako pate u najgorim mukama kad ih dohvati pauk bob, a ja ih ubijem na brzinu.
Najedu se puno govana, pa budu teze, a krila nisu toliko veca, pa jace mlate i zuje, a ne menjaju feekvwnciju.
One manje verovatno manje moraju da mlate da bi se odrzale u vazduhu.Ima logike Kelte, al opet, viđao sam neke mnogo male šice koje zuje ko tamić, dok neke bogami baš poveće ćute dok lete, samo seku vazduh graciozno...
EDIT: eljudstvo, moram palim na kunt, preumoran sam, očekujem sutra valjani odgovor, snaučne strane potvrđen pre nego neki mod lokuje ovu temu.
ćao će.- M
Gde je navatala govno u našim stanovima, kapiram na selu.
- M
A i one što mnogo zuje baš izgledaju veće od ovih običnih. I teže su. Je l' moguće da su se toliko govana najele.
- M
Mislim da ovaj kapira zašto zuje nego ne kapira zašto su ove jedne tako posebne pa imaju tu privilegiju.
- M
Znači ove što zuje su obične muve na steroidima.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.