пре 3 године
  • impressionism

Грдна глупост. Много лепше изгледа када просто пише датум настанка испод дефиниције као што је до сад било. "Јуче" је у реду, ал мрзи ме да рачунам која је то година када пише "пре 3 године". А и није у реду то тако заокруживати. Да ли је 2 и по или 3 и по?? Предлажем да се то врати на старо!

• marcipan

kursor, kursor!

• Gazimudo

Meni pise da sam se registrovao pre godinu dana, a u stvari sam 20 oktobra 2010. :S

• musssashe

Jes probao da stavis mis na datum?

• Nana Og

Stavi kursor na godinu/mesec i izlazi datum/sat.

• impressionism

Е да, и тај датум регистрације да се врати! Да се види ко је из које генерације вукајлијаша! :)

• M

Stvar navike.

• impressionism

Вауууууу, нисам приметијо! Нисам се жалио да не могу да нађем датум, него што ружно изгледа овако. Онако је било лепше и јасније.

• Champy

Raznorazna pitanja?

• impressionism

Јесте, Мешо, ствар навике, али зашто навикавати на нешто ново, када нема никаквих предности?

• Denisx

Ma bolje ono staro, koce sad nesta izmisljat kursore, valja to potrefit

• Gazimudo

A zasto kad stavim kursor na datum ne izadje "pre 3 godine?"

Kakvo je ovo unapredjenje da mi je znati? Ovo niti ima neku funkcionalnost, niti je unapredjenje vizuelizacije. Klasicno mrsenje muda.

• Давид

срање је овако, ко још има времена да ставља курсор преко нечега.

• marcipan

jeste, teško je uočiti. jal su minuti jal su meseci. ko će sada da se dezorijentiše.

• Nana Og

Izvinjavam se. Loše sam protumačila uvodni post.

• M

Ovo je kap koja je prelila čašu. Ne dolazim više na ovaj sajt. Ajmo.

• impressionism

срање је овако, ко још има времена да ставља курсор преко нечега

Да, док сачекам да се појави оно жуто говно, док се избечим да прочитам шта пише, док пронађем ту датум и годину, док то урадим за сваку дефиницију...

• Томдрил Мерилин

ова тема је мајнд рејп

• Срета-Штета

То раде намерно да би човечанство било што збуњеније и да би се брже замарало. За кога радиш, Кајзене, децхко?!

• kaizen

Nisam mogao da se opredelim koji kalendar da se koristi, gregorijanski ili julijanski pa sam stavio da se računa na ovaj način.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.