Životne misterije
  • Zaklano Čeljade

Toliko toga je nelogično i neobjašnjivo. Aj da vidimo ovde da postavljamo ta pitanja i da probamo da saznamo odgovore.

Evo ja da počnem:

1. Čovek koji je provalio da krava treba da se muze, šta je pokušavao da uradi sa kravom?
    2. Kako se lepak ne zalepi unutar ambalaže?
    3. Ako određeni lek ima rok trajanja od 8 dana, a u apoteci stoji u jednom običnoj vitrini, zar ne treba da mu je prošao rok i da vam je prodat "pokvaren" lek?

• M

1. Isto što su i žene radile sa svojom decom lol.
    2. Lepak se stvrdnjava kad reaguje sa kiseonikom.
    3. Ne znam, ali mislim da je glupo pitanje.

• Борко

Прво, и жена се музе. Вероватно том логиком.
    Друго, потребан му је ваздух, а неки лепе само одређене материјале.
    Треће, не разумем питање.

• Mala Vidra

4. може ли постојати глупља тема од ове?

• Mr.RaleQ

Ako Isus nije postojao, ko je napisao Bibliju?

• M

E da, glupa je tema lolol.

• Перовић

Nemojte tako lololo

• SnobIvanKenjoBi

burek je samo s mesom ili ščim oćeš?

• Elzeard Bouffier

Pa Isus nije pisao Bibliju u svakom slučaju. Zanima me zašto mačka prede, možda neko sa Vukajlije zna, pošto niko još uvek ne zna tačno?

• M

KOL'KO ŠEŠELJ IMA KILA?!

• M

I GDE JE ISUSOVA RUKA?

• В

i sta je sa 500000000 neprijavljenih kineza?

• Moćni Ming

Zasto je igla koju upotrebljavaju za eutanaziju sterilna?

Kako table s natpisom "zabranjeno je gaziti travu" dospu na sredinu travnjaka?

Zasto uvek jace pritiskamo dirke daljinskog kad su baterije skoro ispraznjene?

Zasto peremo peskire koje smo koristili posle kupanja?
    Zar ne bismo trebali biti cisti u trenutku kad se brisemo njima?

• Mr.RaleQ

Pa Isus nije pisao Bibliju u svakom slučaju.

O.o Nego ko je?

• Zaklano Čeljade

Pa isto kao što se čovek smeška kad mu je lepo, tako valjda i mačka. Iz nekog mog aspekta. Mada, ova moje prede i kad spava.

Треће, не разумем питање.

Pa danas sam kupio lek na kojem piše da je rok upotrebe 8 dana. A, ako me sećanje služi, zadnji put je pre oko nedelju dana dolazio kombi do apoteke da donese lekove. Što me dovodi u nevericu, jer leku onda rok ističe sutra, a oni se u apoteci ne čuvaju u nekim posebnim kredencima i tako dalje.

• Mr.RaleQ

8 dana od kad ga otvoris mozda. A mozda ces da umres.

• Petar Pan Pezo$

Pa Isus nije pisao Bibliju u svakom slučaju. Zanima me zašto mačka prede, možda neko sa Vukajlije zna

Ja ne znam, al znam da mačka u toku svog celog života sve ukupno prede oko 24h....mnogo mi to malo deluje s obzirom da kad god vidim mačku čujem je kako prede.

Zasto uvek jace pritiskamo dirke daljinskog kad su baterije skoro ispraznjene?

pa neće da reaguje ako slabo stisneš...

• Šalabajzer

Zasto peremo peskire koje smo koristili posle kupanja?
    Zar ne bismo trebali biti cisti u trenutku kad se brisemo njima?

Koža se konstantno ljušti, a pogotovo poslije pranja, pa odumrle čestice kože, em prljaju, em usmrđuju peškir. Inače, 70% prašine u kući su ostaci ljudske kože.

• Elzeard Bouffier

Nadam se da me to ne pitaš ozbiljno. Jesi li čitao Bibliju?

• paninaro

ja sam koristio neke kapi za oči sa rokom od osam dana. to je važilo od otvaranja.

• Zaklano Čeljade

Zašto kamikaze nose kacige?

• M

Pa treba i oni da stignu do određenog cilja živi, reci okreću se tako u vazduhu i udare glavom nekako i onesveste se pa džaba poginu.

• Борко

Да, негде је је рок исправности завистан ор отварања. А неки лекови се праве у апотеци. Састојци понаособ имају много дужи рок трајања него кад се помешају у леку.

• Mr.RaleQ

Nadam se da me to ne pitaš ozbiljno. Jesi li čitao Bibliju?

Poceo, smorio se, preskocio do poslednjeg dela. O smaku sveta, antihristu itd. Valjda se zove Otkrovenje.

• Zaklano Čeljade

Evo još nekih...

- Zašto u filmovima svi zlikovci žele da unište svet? Gde će onda oni da žive?

- Ako Pera kojot ima dovoljno novca da kupi na hiljade bezveznih ACME proizvoda da bi uhvatio Pticu Trkačicu, zašto jednostavno ne ode u grad i kupi pečeno pile s pomfritom i Koka Kolom?

• M

E a baš je glupa tema. Stvarno, realno je glupa. Da da.

• paninaro

na koliko će otvarač ove teme biti banovan. ja mislim standardnih sedam dana.

• MatiasFernandez

Zašto Bosingva ne obrije obrvu?

• Petar Pan Pezo$

Ako Pera kojot ima dovoljno novca da kupi na hiljade bezveznih ACME proizvoda da bi uhvatio Pticu Trkačicu, zašto jednostavno ne ode u grad i kupi pečeno pile s pomfritom i Koka Kolom?

Ovo ti je kao da si pitao ''zašto neko hoće da jebe udatu ženu kad ima na hiljade slobodnih''...oće baš tu pticu trkačicu i ne žali para da dobije ono što hoće...a još kad mu se ona ne da onda mu još više udari čežnja

• Elzeard Bouffier

Откровење Јованово, доказ да Христ није писао те текстове, јер је Јован написао овај део између 150. - 200. године.

• M

Evo je moja životna mistrija (ima doživotnu garanciju) xexe.

http://static.kupindoslike.com/MISTRIJA-METALNA-POLUKRUZNA_slika_O_261478.jpg

• Мулти

ШТА ЈЕ ПРИЈЕ НАСТАЛО ПИЈЕТО ИЛИ ЈАЈО!?

• M

KO ME ISHEJTOVAO?

• M

Šta je slađe u Kinder jajo, bijela ili crna čokolada?

• Zaklano Čeljade

ШТА ЈЕ ПРИЈЕ НАСТАЛО ПИЈЕТО ИЛИ ЈАЈО!?

evo ti kao neko kobjašnjenje

"Papineau, stručnjak za filozofiju znanosti, smatra da se prvo pile izleglo iz jajeta, iako je ono pripadalo drugoj vrsti (ptici) no, radilo se o kokošjem jajetu jer se u njemu nalazio embrij pileta. "Dakle, zaključak je da je prvo bilo jaje", smatra Papineau. "

http://www.ypgd.org/arhiva/article.php?id=107

• Мулти

ЈАЈО КОБЈЕЂУЈЕ, ЈЕБО ВАС ПИЈЕТО, ОПРОСТИ КАИЗЕНЕ!

• Mala Vidra

па ако се кокошка изглегла из ТУЂЕГ јајета, логично да је она прва
    није било кокошје јаје, па да кажеш да је јаје било прво

• Радјард Куплунг

Ја седим на јајоима већ двадесет година и никаква кокош ми се није испилила из њих. Емпиријски закључујем да су веће шансе да је мене неко снео из јајоа, него да моје јајо снесе нешто.

едит: Чу, јајо да снесе нешто. Не јајо, него ја из мог јајоа.

• El_Grande_Isak

ono za bibliju: novi zavjet sastavljen od jevanđelja koja su pisali apostoli o Džibusu, stari zavjet manje-više usmeno pismeno predanje o nekim jevrejskim plemenima, nešto kao rodoslov. isus nije ništa zapisao, o njemu je samo pisano.

za zlikovce i filmove: prvo što dobar dio filmova ima idiotski osmišljene zlikovce, likove koji ne samo da nemaju ljudske osobine, nego su samo jedna ili dvije osobine. ali ideja za uništavanje svijeta je pogrešno shvaćena kroz holivudska sranja, stvar je u sledećem: srušiti postojeće režime i sisteme i početi iz početka, stvarajući nov poredak i novo društvo. oni kao takvi su zlikovci za postojeći sistem, ali za onaj koji oni zagovaraju možda su i bolji od svetaca. nije loše pogledati onaj crtać power puff girls (nemo sad da skačete na mene što sam pomenuo to sranje) u dugometražnom specijalu kada onaj majmun Modžo Džodžo ili kako se već zove, dobije neki ključ svijeta, sasvim slučajno, i postane vladar svijeta. ukratko, on napravi utopiju u kojoj je iskorijenjen zločin i sve savršeno, a onda one klinke čije su moći u novom društvenom poretku nepotrebne sve pojebu jer im je dosadno - zamjena heroja i zlikovca

• M

Moje jaje je starije od moje kokoške i pijetla zajedno.

• Радјард Куплунг

Зашто жене обрију обрве, па их онда нацртају ко ретарди?

• M

Koja je razlika između groblja i odabranih definicija?

• SnoopDoggyDogg

Зашто жене обрију обрве, па их онда нацртају ко ретарди?

Ja znam jednu sto ih istetovirala.

• SnoopDoggyDogg

Ja znam jednu sto ih istetovirala.

znam jednu sto ih istetovirala.

jednu sto ih istetovirala.

sto ih istetovirala

ih istetovirala

istetovirala.

Obrijati, pa istetovirati obrve...

Obrijati, pa istetovirati obrve...

pa istetovirati obrve...

istetovirati obrve...

obrve...

• M

Što će nama muškima dlake na guzicu?

• Zaklano Čeljade

Da se lepe govna. :)

• Petar Pan Pezo$

nama muškima dlake na guzicu?

muškima dlake na guzicu?

dlake na guzicu?

guzicu?

...e to već ja nemam pojma

...e to već ja nemam pojma

već ja nemam pojma

nemam pojma

pojma

• M

Ja bih više volio da nemam pojma no dlake po guzici da imam.

• M

Idem da spavam, možda ih se spavanjem otarasim.

• Радјард Куплунг

зашто београдски цигани већ десету генерацију имају акценат као косовари?