Toliko toga je nelogično i neobjašnjivo. Aj da vidimo ovde da postavljamo ta pitanja i da probamo da saznamo odgovore.
Evo ja da počnem:
1. Čovek koji je provalio da krava treba da se muze, šta je pokušavao da uradi sa kravom?
2. Kako se lepak ne zalepi unutar ambalaže?
3. Ako određeni lek ima rok trajanja od 8 dana, a u apoteci stoji u jednom običnoj vitrini, zar ne treba da mu je prošao rok i da vam je prodat "pokvaren" lek?- M
1. Isto što su i žene radile sa svojom decom lol.
2. Lepak se stvrdnjava kad reaguje sa kiseonikom.
3. Ne znam, ali mislim da je glupo pitanje. - M
E da, glupa je tema lolol.
- M
KOL'KO ŠEŠELJ IMA KILA?!
- M
I GDE JE ISUSOVA RUKA?
- В
i sta je sa 500000000 neprijavljenih kineza?

Zasto je igla koju upotrebljavaju za eutanaziju sterilna?
Kako table s natpisom "zabranjeno je gaziti travu" dospu na sredinu travnjaka?
Zasto uvek jace pritiskamo dirke daljinskog kad su baterije skoro ispraznjene?
Zasto peremo peskire koje smo koristili posle kupanja?
Zar ne bismo trebali biti cisti u trenutku kad se brisemo njima?
Pa isto kao što se čovek smeška kad mu je lepo, tako valjda i mačka. Iz nekog mog aspekta. Mada, ova moje prede i kad spava.
Треће, не разумем питање.Pa danas sam kupio lek na kojem piše da je rok upotrebe 8 dana. A, ako me sećanje služi, zadnji put je pre oko nedelju dana dolazio kombi do apoteke da donese lekove. Što me dovodi u nevericu, jer leku onda rok ističe sutra, a oni se u apoteci ne čuvaju u nekim posebnim kredencima i tako dalje.
Pa Isus nije pisao Bibliju u svakom slučaju. Zanima me zašto mačka prede, možda neko sa Vukajlije znaJa ne znam, al znam da mačka u toku svog celog života sve ukupno prede oko 24h....mnogo mi to malo deluje s obzirom da kad god vidim mačku čujem je kako prede.
Zasto uvek jace pritiskamo dirke daljinskog kad su baterije skoro ispraznjene?pa neće da reaguje ako slabo stisneš...
- M
Pa treba i oni da stignu do određenog cilja živi, reci okreću se tako u vazduhu i udare glavom nekako i onesveste se pa džaba poginu.
- M
E a baš je glupa tema. Stvarno, realno je glupa. Da da.
Ako Pera kojot ima dovoljno novca da kupi na hiljade bezveznih ACME proizvoda da bi uhvatio Pticu Trkačicu, zašto jednostavno ne ode u grad i kupi pečeno pile s pomfritom i Koka Kolom?Ovo ti je kao da si pitao ''zašto neko hoće da jebe udatu ženu kad ima na hiljade slobodnih''...oće baš tu pticu trkačicu i ne žali para da dobije ono što hoće...a još kad mu se ona ne da onda mu još više udari čežnja
- M
Evo je moja životna mistrija (ima doživotnu garanciju) xexe.
http://static.kupindoslike.com/MISTRIJA-METALNA-POLUKRUZNA_slika_O_261478.jpg
- M
KO ME ISHEJTOVAO?
- M
Šta je slađe u Kinder jajo, bijela ili crna čokolada?
ШТА ЈЕ ПРИЈЕ НАСТАЛО ПИЈЕТО ИЛИ ЈАЈО!?evo ti kao neko kobjašnjenje
"Papineau, stručnjak za filozofiju znanosti, smatra da se prvo pile izleglo iz jajeta, iako je ono pripadalo drugoj vrsti (ptici) no, radilo se o kokošjem jajetu jer se u njemu nalazio embrij pileta. "Dakle, zaključak je da je prvo bilo jaje", smatra Papineau. "

ono za bibliju: novi zavjet sastavljen od jevanđelja koja su pisali apostoli o Džibusu, stari zavjet manje-više usmeno pismeno predanje o nekim jevrejskim plemenima, nešto kao rodoslov. isus nije ništa zapisao, o njemu je samo pisano.
za zlikovce i filmove: prvo što dobar dio filmova ima idiotski osmišljene zlikovce, likove koji ne samo da nemaju ljudske osobine, nego su samo jedna ili dvije osobine. ali ideja za uništavanje svijeta je pogrešno shvaćena kroz holivudska sranja, stvar je u sledećem: srušiti postojeće režime i sisteme i početi iz početka, stvarajući nov poredak i novo društvo. oni kao takvi su zlikovci za postojeći sistem, ali za onaj koji oni zagovaraju možda su i bolji od svetaca. nije loše pogledati onaj crtać power puff girls (nemo sad da skačete na mene što sam pomenuo to sranje) u dugometražnom specijalu kada onaj majmun Modžo Džodžo ili kako se već zove, dobije neki ključ svijeta, sasvim slučajno, i postane vladar svijeta. ukratko, on napravi utopiju u kojoj je iskorijenjen zločin i sve savršeno, a onda one klinke čije su moći u novom društvenom poretku nepotrebne sve pojebu jer im je dosadno - zamjena heroja i zlikovca
- M
Moje jaje je starije od moje kokoške i pijetla zajedno.
- M
Koja je razlika između groblja i odabranih definicija?
- M
Što će nama muškima dlake na guzicu?
- M
Ja bih više volio da nemam pojma no dlake po guzici da imam.
- M
Idem da spavam, možda ih se spavanjem otarasim.