- M
Zato što nije sve izašlo iz usta poznatih instant mudrost. Naprotiv. A znate kako su nastale one narodne poslovice? Ljudi koji su ih smislili (misli se na pojedince) je toliko bio blam zbog izrečenog da su zamolili svijet da izreku ne pripsuju njima nego narodu. Da, znam, nevjerovatno al ne bi vas ja lagao. Idemo.
"Nikad ne mislim da ljudi umiru. Oni se samo presele u robne kuće."
Endi Vorhol (prije će bit da je Vormhol, jer ovakvu nebulozu može izreć samo naj što su mu crvi pojeli mozak)"Uspeh je uništio mnoge muškarce."
Sindi Adams (Mislim da je komentar suvišan na izjavu ove glupe kučke.)"Bolje prokockati svoju mladost nego ne učiniti s njom ama baš ništa."
Alber Kami (Bravo genije! Šupčino! Jesi li sam to smislio o kurcu mi visio! ... Jebote koji je kurac s ovim ljudima?)E da, i fala Politikinom zabavniku na materijalu, oni prednjače sa objavljivanjem svega i svačega (prilično glupog).
Dajte i vi neki neki znam da znate. Nemojte da vam ulazim u profile i kopiram ono "O sebi"!
- M
Lukse "Ko tebe kamenom ti njega hlebom." je manje-više sva hrišćanska filozofija. Druga izreka isto.
Džordi to za ružu mi zvuči ka onaj Facafacin "moj je crnac crnac crnac!", ili kako već glasi definicija, a pretpostavljam da je sprdnja izreka. Bezveze.
A ta pametniji popušta nije glupa. 
mnoge narodne izreke s ovih prostora su katastrofa kolko su glupe
meni je interesantna jedna koja baš hvata taj palanački duh:
ku'š u nekošenootprilike - nemoj da štrčiš, ne ističi se, ćuti i slušaj, ne talasaj, ne pitaš se ti ništa ćuti i poštuj, povinuj se autoritetima i onda kad nisu u pravu, popuši bogu standarda
Пас који лаје не уједа је највећи фејл од изреке који постоји. Наравно, то је метафорички речено али гледајући буквално... Нема смисла. Ја баш мислим да тај што лаје уједа.Ja ne mislim, ja znam. Kacam imala osam godina jedan ker lutalica je bio lajao kao nenormalan, i posle skočio na mene, oborio me i ujeo za vrat. lololololo

http://club.mabila.ua/w/images/3/39/Telenor.gif
Da se reči plaćaju, manje bi ih bilo.
ku'š u nekošeno
otprilike - nemoj da štrčiš, ne ističi se, ćuti i slušaj, ne talasaj, ne pitaš se ti ništa ćuti i poštuj, povinuj se autoritetima i onda kad nisu u pravu, popuši bogu standardaja ovo pre kapiram kao izlaganje brzopleto nekoj opasnosti,ili gluposti,ili težim putem nepromišljeno odraditi nešto.
EDIT:
Bolje je imati pametnog neprijatelja, nego ludog prijatelja.ovo mi je pre u smislu - od ludog prijatelja možeš i te kako da najebeš,a smatraš ga prijateljem,a on i iz nehata može da te baci u nevolje,neprijatelj makar znaš da je neprijatelj,makar i pametan bio,svakako lud neprijatelj je zajebani kombo.
Društvo je krivo što one jedu ko krmače bre!Ima tu istine, čovek evolutivno jede kad god ima jer ranije nije uvek imao (dok sad imaš pekaru na svakom ćošku), zato su oni koji su prirodno mršavi (ne prave zalihe sala) brzo crkavali jer glad ako udari, najebali su. I danas su ljudi koji se ustručavaju od jela nervozni i nadrndani, ali ne treba se prežderavati kao krmača sad...
Ne veruj citatima na internetu.
Aristotel
E, ćeš vidiš kad udari glad, pa kad đembeli stanu da viču prirodnim mršavcima: ''YOU HAVE NO CHANCE TO SURVIVE MADE YOUR TIME!''
Isto za nju kao pričaju kako je podsticala krivine, u njeno vreme to kako je ona izgledala je bilo mršavija varijanta, tako da đembeli tešite se nečim drugim (po mom mišljenju njena građa je taman kako treba).

Што је један лик рекао:
"Људи су наивни и глупи. Реците им да је научно доказано да су људи уствари птице и изађите на улицу. Видећете како сви око вас машу рукама и покушавају да лете."
Најглупља изрека је:
"Ко рано рани, две среће граби."
Моја кева устаје у 5 ујутру да иде на посао, па нисам видео да је уграбила икакву срећу.Најглупљи наслов у новинама:
"Брука! Инди банкротирала, мора да пева да би преживела!"