U svojoj odaji za mučenje držao bih...
  • El_Grande_Isak

Eto, ako imate neku osobu koja vam je baš antipatična, neko na koga bi umjesto što bacate hejt bacali užarenu lavu, ovdje možete da pustite maštu na volju.
    Dakle, pravilo je jednostavno:
    Kažeš osobu koju bi mučio, i ukratko opišeš način i metode mučenja.

Evo za početak ću ja:

One likove iz knez Mihajlove što smaraju do koske sa onim jebenim ružama i pizdarijama.
    znači uradio bih sledeće:
    Uz'o jednog od njih, vezao gumom i spojio na trafo stanicu. Ili dalekovod, sasvim je svejedno. Onda, kada se već ugljeniše bacio bih ga ostalima kao opomenu

• DBSK 97

какве то има везе с музиком?

• Warner von Latinsche

zašto samo antipatične, ima i simpatičnih mi osoba koje bih radije mučio

• El_Grande_Isak

pa mogu i simpatične.

• Vučica21

a što bi mučio cvećare?

• Луди Чак

Mučio bih Zhajka sve dok ne počne da psuje i prestane da cenzuriše psovke i "bezobrazne" reči.

• gabrilo

Aleksandra Tijanića, klasičan linč. Zavezan za stub i da ga ljudi gađaju kamenicama dok ne crkne svinja. Njime mrtvime nasilno nahraniti sve sportske komentatore iz RTS-a zbog nezalaganja za prenos LŠ. Ako nešto ostane od njega, to uslikati i staviti da bude novi logo RTS-a .

EDIT: Komentatorima nakon toga odseći jezik.

• Mala Vidra

pa počeo je nedavno da psuje bez cenzure :D

• gaidin

Imam ja direktora... smrad jedan! Sipka pa u dupe, a drugi kraj zagrejati let lampom do usijanja da nemoze da izvuce! Mada, mozda mu se i svidi.

• Шеветар Хомсулић

Дулета Вујошевића. Завезао бих га и за сваки пут што је изговорио ФМП, ДРЖАВНИ ПРОЈЕКАТ, ВУЧИЋ И ЧОВИЋ И ЗВЕЗДА ноктарицом откинуо један дио сала.

• Шљиворад Тртовић™

Ja bih vezao Malu Vidru i mučio je. Ne u ovom fazonu da je osakatim i slično, nego bih je prelivao recimo toplom čokoladom ili medom i onda bih ke lizao do besvesti.

• El_Grande_Isak

jednu ribu iz doma. majke mi, vezao bih je i puštao joj hitlerove govore unazad. onda bih je jebo u pupak dok se ne odveže

• Sevastokrator_95

јелену карлеушу

• Марко 

Држао бих своју бабу.

• gaidin

Nije Veverica veveran :)))

• Spavallica

Jebacu, zašto ne voliš svoju babu?

• l

spisak je poduži, mučila bi ih tako što bi ih terala da čitaju najnovije definicije i gledaju najnovije postere

• Vučica21

Ja bih ih mučila terajući ih da okopavaju baštu za peršun

• Триша

Тијанић се офуцао, није никакав више, није дебело прасе које бих радо боцкао.
    Ја бих пре користио за перверзије БСДМ, топла чоколада, мед, лизање табана..

• El_Grande_Isak

vučice, ja kopao i peršun i krompir, ali vjeruj mi okopavanje kukuruza je mnogo zajebanije, sve ona pera hoće da isijeku kožu

• S

Леу Киш.
    Мучио бих је тако што бих направио 1000 клонова ње, које бих ставио у исту просторију са њом, и клонове бих пустио да завијају пискавим гласовима све док главе не експлодирају и оригиналу и клоновима. Након експлозије 1001. тела остатке бих покупио и спалио на врху Килиманџара како бих био сигуран да се никад више неће вратити.

• Марко 

Jebacu, zašto ne voliš svoju babu?

Јер је наџак. А и нисам мислио да њу мучим, него да је користим као средство за мучење.

• Granon

Nekog Djuru koji sam sebi tepa (Đura Mornar). Lik drži predavanje u amfiteatru i manekeniše sa LT ili tab. rač. i glumi profu koga svi obožavaju.

E, par puta mi je oko na TV zabeležilo njegov akademski nastup.
    E, da počnemo.
    Predstavila bi se ko čovekolika zlatna ribica i dala mu neki test da reši. Ako se pokaže da mu je IQ veći od 24,8, dobio bi neku značajni kintu, auto po želji i stan. Naravno, test ne bi mogao ni tečno da pročita, kamo li da reši....To bi se snimalo i puštalo na TV+u umesto njegovog predavanja.
    Da, dobio bi test koji se daje deci pred upis u školu.

• gaidin

Bacje a da rentiras bakutu?

• El_Grande_Isak

svog zubara. pustio bih zmaja sa šipova na njega i posmatrao koliko će mu vremena trebati da mu uši prokrvare

• marcipan

Uh ♥
    edit:
    a ne, antipatični ne, ignorišem, ne volim da se uzrujavam. i tako je to fuj razlog da se neko muči, jaoo, pa kako možete, gadno, fuj, fuj.

• Vučica21

vučice, ja kopao i peršun i krompir, ali vjeruj mi okopavanje kukuruza je mnogo zajebanije, sve ona pera hoće da isijeku kožu

i to što kažeš, bolje da okopavaju kukuruz a posle da kleče na zrnima u ćošku onoliko minuta koliko imaju godina

• Granon

Spikere i spikerašice na b92 i većinu sa RTsa : sadržaj dnevnika bi morali da nam saopšte pantomimom. Ako se utvrdi da 98,6% gledalaca ne zna da izbifla dnevne vesti-poslala bi ih u semenski kukuruz.
    Onog debila koji je pomilovao lika koji je osudjen za silovanje, pa je posle ubio tužioca....da kaznu odsluži do kraja na groblju u napuštnoj gobnici ili tako nešto. Onog što se dosetio da predloži pomilovanje na isto, onog ko je potpisao na doživotno ćutanje.

• Mister_NO

Toleta i Tijanića. Reko bi im da se obuku u najskuplja odela, ture najlepše kravate i čuke, a onda bi ih nabio u svinjac mađ krmke da kao takvi prožive ostatak života, da grokću, idu četvoronoške, jedu pomije iz korita, spavaju i seru gde i ostale svinje. Ako neće mogu slobodno da spontano crknu od gladi, dobar sam ja čovek, oću da dam mogućnost izbora.

• Valdemar

Hm, ponekad, sebe.

• Skočimiš

Veru Matović.

• Mala Vidra

matthew gray gubler, mhm

• Stog Sena

Tijanića i Tadića.

• El_Grande_Isak

doris bizetić. jebo bi je u rčma i rekao da sam joj usadio implant bombu koja će nekad da okine, slučajno. onda bih je gledao kako piše tekstove o šredingerovoj mački. do 2017. već bi izvršila samoubistvo. ne jer ne može da izdrži pritisak okidača, nego jer su tako radili američki pjevači poznati

• фатал ерор

Све наше политичаре! Од првог до задњег .. оном старом добром мучилицом са пацовом и кавезом и груменом жара на кафезу .. да се пацов успаничи ...
    маму им јебем ону хохштаплерску ...
    http://www.manolith.com/files/2012/10/rat-torture.jpg

• Warner von Latinsche

doris bizetić. jebo bi je u rčma

da li je on stvarno ovo rekao

• bicebice

ja bi drzo Ivicu.

ovog naseg, domaceg.

• Stog Sena

doris bizetić. jebo bi je u rčma

Zašto brate? Da li si ovim hteo reći da bi sebe mučio ili?

• dusan1001

fatal briši sliku jeote zgadi mi večeru

• Valdemar

U svojoj odaji za mučenje držao bih priručni frižider, da može da se popije hladno pivo i malo prezalogaji.

• gaidin

Pa da. Da ima covek cime da se osvezi posle spenkovanja tamo nekih.

• El_Grande_Isak

ima me malo mazohističnog.

• Warner von Latinsche

sad gledam, moja radna soba poprilično liči na odaju za mučenje, sto, stolica, knjige, nož za rezanje olovki (yeah right), lampa i neki kanapi koji su se otkinuli od roletne pa tako stoji razdrndana napola otvorena ili, meni draže, zatvorena. idila...

pre je čak bio i kavez tu od papagaja, može komotno omanji midžet u njega da stane

• Cenotaph

Pinkija iz igraonice bi lešio pajserom po lobanji.

• Valdemar

Rudimentarno ste maštoviti.

• Dragisic

Nema više mesta. Lokuj temu do idućeg meseca.

• Carlos Ramirez

Свог цењеног директора и његове сараднике бих затворио у подрум без прозора са Џо Пеши-налик створењем. хњо хњо