Šta je sa humorom?
  • PuppetMaster

Danas dok sam koračao od faksa do kuće slušao sam radio Index. I tamo je bila neka emisija, kako neki voditelj zajebava slušaoce da deli 100 besplatnih karata za upoznavanje sa Putinom kada dođe u posetu Beogradu 29. Februara.
    Fora je što se oni jave, i traže kartu i onda im on kaže da Februar ima 28 dana ove godine, a ne 29.
    I najavljuju tu emisiju na Indexu kao ne znam ti ni ja šta, i repriziraju je 10 puta jer je lik car i zajebo je nekoliko slušalaca sa ovom super forom.
    Da li je moguće da je tako nešto ljudima smešno? Da li su nam kursadžije isprale mozak?
    P.S. I šta je sa onim malim Markom na radiu S? Da li je moguće da je to nekome smešno?
    On kao nazove neke montere satelitskih antena i raspituje se da li bi mogao od antene da napravi leteci tanjir. Onda mu oni lepo objasne da oni to ne rade i spuste slušalicu. A ovi u studiju se smeju, sve se zakocenu od smeha. Onda kao sprovode anketu po BG-u i svi anketirani kao: "Ma super je. Svako jutro ga slušam, popravi mi dan".

• Марко 

Мали је паметан за своје године, свака му час како прца народ, али је сморио.

• Роки Билбао™

To onaj radio gde se ona skinula za 10000 lajkova?

• Stog Sena

Ja mislim da je taj mali Marko zapravo ona Natalija jer imaju jako sličan glas, a da joj je glas samo modifikovan kompjuterski. Ili joj je sin ili neki random mali pederko sa retardiranim glasom.

• Natnat

Ako se niko od slušalaca ne žali, kako da znaju da im je program loš? Svako za sebe misli da je duhovit, jbg.

• АК

Hahahahahaha Roki pobedio.

Ne znam, meni te stvari nisu ni najmanje smesne. Imam jednog ortaka koji gotivi Gastoza ni to ne kontam. I tako. Njemu na primer nije smesno ono sto je i meni. Nadjem neku genijalnu definiciju/tekst i nista, samo me pita "I?" Mozda je problem u meni, ne znam.

Isto tako se smejem na idiotske stvari tipa ona slika kad je lik zamrzao govno, ubo nekoga i poceo da jebe u tu rupu.

• PuppetMaster

To me i zbunjuje. Da li se ne buni ili oni pustaju samo pohvale, a kritike iseku?

• Carl Cox

ŠKK?!
    http://static.fjcdn.com/gifs/Where_f3f4ce_2463093.gif
    Faca je stavio na temu smešne slike mnogo bolji gif, ali ista suština...onaj me mrzelo da tražim...
    U svakom slučaju, sve je otišlo u pm. I ići će i dalje...gledao sam lika koji zove 50 razl. brojeva, i pita ih (uglavnom ortake), gde ideš?! Oni naravno kažu kući...a on iz sveg glasa "KURCEM ĆU TE PUĆI!!!" Hahhahahahahahahaha ( svaki od tih 50 puta se smejao ko poremećen).

• Billy Sharp

Što pre shvatiš da svaki čovek u zavisnosti od psihičke strukture, navika, vaspitanja i društvenog okruženja ima svoju vrstu humora pre će ti biti jasno zašto se ljudi smeju ovom klincu i tom voditelju. Da te intervjuišu verovatno bi rekao "nije loš mali", a ako bi rekao da je očajan, jednostavno to ne bi objavili.

• Луди Чак

Isto tako se smejem na idiotske stvari tipa ona slika kad je lik zamrzao govno, ubo nekoga i poceo da jebe u tu rupu.

To nije idiotski, to je genijalno. Elektrik Ritard je prejak.

• Stog Sena

lik zamrzao govno, ubo nekoga i poceo da jebe u tu rupu.

Da, bolje da je navatao neku glomaznu i lepo uzme obema rukama njeno salo i može da je jebe u bilo koji deo tela.

• kizo

lik zamrzao govno, ubo nekoga i poceo da jebe u tu rupu.

E, ima i ovoga. Čudan je internet. Torta je laž inače, i to sve. Ali ovaj šo je zamrzo govno je bar kreativan, ako ništa.

• омбре

Ne znam, meni te stvari nisu ni najmanje smesne. Imam jednog ortaka koji gotivi Gastoza ni to ne kontam. I tako. Njemu na primer nije smesno ono sto je i meni. Nadjem neku genijalnu definiciju/tekst i nista, samo me pita "I?" Mozda je problem u meni, ne znam.

+ milion, jeb'o ih gastoz majmunčina, kad ne kapiraju defke

• Natnat

kizo, kad si već tu, da ti kažem da se divim tvom smislu za humor. Stvarno, nikako to da ti kažem.

• Марко 

То је са електрик ретарда, најбољег сајта на интернету кога су илуминати угасили.

• АК

Pa da Cace, na prvi pogled je idiotski, dok ne shvatis koliko je genijalno. Takvi ljudi nam trebaju!

Kiza je car, u pravu je Nata. Bas.

• Natnat

Evo, šta sam rekla :)

• Punjac

ma ljudi bre prsli...navikli da se smeju reda radi kad im nista nije smesno,iz pristojnosti i to im je sjebalo mozak da im bude smesno sve sto ima bilo kakve elemente humora 0.0

• Punjac

al onog blagog...

• PuppetMaster

http://www.youtube.com/watch?v=1FrrZu-NzIA
    Inace ko nije gledao klipove "nocne more" na jutubu, zdusno mu preporucujem da odgleda.

• RomarioO

Ma dobar je humor, samo ga treba pronaći, problem je u tome što nas mnogo zatrpavaju raznim glupostima..

• l

Šta je sa humorom?

ništa, što?

• Reservoir dog

Svako za sebe misli da je duhovit, jbg.

Mislim da nije tako, ali definitivno niko za sebe ne misli da je glup.
    A stvarno taj "humor" na radiju je u najmanju ruku sporan.
    Jedan Pop je radijska mega zvezda, a čovek u neka davna vremena ne bi mogao ni da radi kao voditelj. Treba mi tumač kada počne da priča da bih ga razumeo. Dikcija, wtf?
    Uostalom, i ja se zapitam šta je sa humorom kada "zalutam" na Vuki na postere i reakcije...

• paninaro

Šta je sa humorom?

eno ga kupaju.

• bvdlga

U svakom slučaju, sve je otišlo u pm. I ići će i dalje...gledao sam lika koji zove 50 razl. brojeva, i pita ih (uglavnom ortake), gde ideš?! Oni naravno kažu kući...a on iz sveg glasa "KURCEM ĆU TE PUĆI!!!" Hahhahahahahahahaha ( svaki od tih 50 puta se smejao ko poremećen).

:D :D :D

• PuppetMaster

Svako za sebe misli da je duhovit, jbg.

Ovo je neverovatno ali je istinito.
    Ja imam kolegu na faksu koji je umisljeni burzuj i strasno misli da je duhovit, a ustvari nije. Kada mu se ne nasmejes na foru, on hoce kao da te udari i da te ponizi pred celim drustvom jer misli da namerno neces da se smejes da bi ga ukopo pred drugima.

• Луди Чак

Ovo je zapravo do jaja, mislim obrnulo je krug zato što se on 50 puta smejao sam sebi :)

• Skroz O'tkačen

Humor je vrlo rastegljiva kategorija. Ni sam nisam dosledan u pogledu tipa humora koji mi se dopada i koji forsiram. Naročito mi je teško da shvatim želju čoveka da svoju duhovitost silom nametne. Ako si mi zabavan, super, ako nisi, možda generalno nisi, a možda ja nisam dorastao tom humoru.

• Paun91

Један од проблема хумора данас је недостатак ненаметљивости. Неки програми (радио, ТВ, нет) кад их пратим осећам се као да ме пушком терају да се смејем. (Нпр. Курсаџије, горе поменути Марко са Радија С, и још сто њих којих тренутно не могу да се сетим. Мада опет, Курсаџије су моооожда биле смешне у једној или две прилике.)

Чак и лик из серије Др. Хаус, ког сматрам генијално написаним ликом уме да смори понекад неким стварима (у смислу хумора)..
    Има тога ту још, мрзи ме да пишем километарске поруке.

Е да, неко је давно на Вукајлији изјавио:
    "Сарказам је хумор интелигентних".

Шта мислите о томе?

• PuppetMaster

Ja cesto koristim sarkazam, ali mi onda ovi, nazovimo ih "neiteligentni i neduhoviti", lepe etiketu dzukele koja se smeje drugima u lice.

• Qwebeck

Ne volim sarkazam. Na to gledam kao na neku vrstu ruganja.
    Humor je zaista diskutabilan i raznovrstan, ortak i dalje fura one fazone sa brojevima. Gotivim malo inteligentnije fore, mada nema nista protiv onih jednostavnijih, samo dok nisu neumesne.
    Primer: Idemo ortak i ja sa drugaricom, pratimo je kuci. (Gde je pratimo? :P) I zali se kako sutra ima ispit iz psihologije i kaze da idemo i nas dvojica sa njom pa da svo troje odgovaramo kao jedna osoba. Ortak kaze: "Moze, ja sam ID, ti si EGO, on je SUPER EGO." To mi se svidelo.
    Ja cu naravno provaljivati fore, i kome su one zabavne, kul, kome nisu, jebiga.

Ali koliko mrzim kada izvalim neku foru, i neko me pita: "A? Aj ponovi, nisam cula." Vazi... Nema efekta...

• Reservoir dog

Da li je vama smešan ovaj vic:

Karleuša održava koncert za decu bez roditeljskog staranja...i posle 10 minuta roditelji su došli po decu.

Meni nije smešno, izvinjavam se svima što ne posedujem smisao za humor.

• Remac

Meni je dobra fora, ne liči mi na vic.

• YouCantHandleTheTruћ

Није лош тај виц, доге. Таква форма, ако то и јесте виц, обично није нешто урнебесно смешна. А што ти није смешан? Што има превише фора са Карлеушом?

• Bruce

Svaki put se nasmejem kad vidim svoj izveštaj o plati. Što je najgore, sam obračunavam tu platu.

Sad gledam ovaj post pa ispadne da je moj smisao za humor u stvari vid masturbacije...

• YouCantHandleTheTruћ

Финансијска мастурбација би била кад би дркао себе целе године, скидао од плате, тражио дознаке и онда си даш бонус на крају.

• Триша

Ја какав сам трапав и смотан могу само да сањам о било каквом послу, ће да живим паразитски васцели живот..

• Bruce

Финансијска мастурбација би била кад би дркао себе целе године, скидао од плате, тражио дознаке и онда си даш бонус на крају.

A šta misliš o čemu ja pričam? Čak smo na kraju godine dobili svetosavsku nagradu od Ministarstva prosvete...

• YouCantHandleTheTruћ

A šta misliš o čemu ja pričam? Čak smo na kraju godine dobili svetosavsku nagradu od Ministarstva prosvete...

Срамота! Свети Сава плаче кад то радите.

• Bruce

Njah, nastavnicima je to sitnica, a nama iz tehničkog osoblja je to prst u oko. Pogledaj mi postere pa vidi koliko volim našeg ministra...

• YouCantHandleTheTruћ

Хахаха, велика љубав, видим.

• Tužni Lijam

Ја какав сам трапав и смотан могу само да сањам о било каквом послу, ће да живим паразитски васцели живот..

Hahahahahahahahaha!

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.