- sn
špricaju sredstvo za sterilizaciju cigana i drugih štetočina.
- АБ
Ja sam u tripu da idu u Batajnicu, al' ako grešim, jebiga će pomremo.

Ne truju ništa, mislim ne direktno da je to cilj, ispuštaju neke hemikalije sa aluminijumom koji poboljšava prenošenje elektromagnetnih talasa za njihove satelite i uopšte elektronsku komunikaciju sa podmornicama i avionima. A da time truju, truju, mada nije baš da je toliko hardkor ko što neki teoretičari zavera hoće da prikažu, da tipa bacaju otvor da nas sve pobiju. Moguće i da tim avionima špijuniraju naše službe i ko zna šta još. Ne samo naše, nego i Ruske i ostale.

Prvo kakvi kurčevi avioni sad? Đe to ima? Ko je to video uopšte?
Drugo, možda ja živim u zabludi, al kako uopšte tuđi avioni mogu da lete po našem vazdušnom prostoru bez dozvole?
I treće ali ne i najmanje bitno da li da kupim parizer sa povrćem, kontam zdravije je, ili bez povrća znači hardkor varijanta bez salate ubačene međ izmlevene svinjske papke?- l
ima avijoni razni, i na špijuku, samo nema ovi što truju komarci, sve će nas izedu!

стварно невероватна путања.
http://www.flightradar24.com/2013-06-02/15:26/FPO101T
десило се пре неколико дана.на сајту компаније писало да је авион слетео у париз.

Pih, nas PVO nece da se bakce sa jednim obicnim pisljivim avionom. Sa druge strane, nasim mocnim pilotima dobro dodje malo vezbe gadjanja a srecom imamo goriva tako da ni to nije problem.
Zastavine rakete obaraju metu i na 1000km udaljenosti, ali nasi piloti vole dog fight tako da preferiraju da unistavaju neprijatelja sa male udaljenosti...
Pričao sam sa zetom, radi u JAT tehnici, kaže da je potpisao za ovaj avion, jer su radili popravku i neka još sranja, ovo je kargo avion na test letu, zato je ovako čudna putanja i ovako sporo i nisko leti.
Kaže da je standardno da ovako lete, često to rade, a nekad i za Tivat idu, da kalibrišu kompase nešto.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.