Мистериозни авиони
  • Храбри Краљ Џофри

Има ли их и над вашим градом? Постоје разне спекулације, од тога да Ватикан и Амери решили напокон да нас затру отровима који ова сокоћала бацају па до тога да је у питању сасвим обично опрашивање против неких гамади. Хтео бих да сазнам шта се крије иза овога.

• XPACT

Ameri ispustaju teske metale u atmosferu. Deo velike svetske zavere. Ubijanje dobrog dela populacije, unistavanje prirodnih useva. Zele da dovedu GMO samo hranu u proizvodnju.

• sn

špricaju sredstvo za sterilizaciju cigana i drugih štetočina.

• Rasni

jel mislis samo na avione ili na chemtrails

• Rasni

ako si mislio na chemtrails onda ti to radi amerika

• АБ

Ja sam u tripu da idu u Batajnicu, al' ako grešim, jebiga će pomremo.

• BlackArrow

Ja sam jednom izbrojao 14 aviona iznad valjeva, ogroman trag preko neba. mada jeste prometno uvek.

• Peaks89

kad sam video ime teme pomislih da je sreten otvorio.

сретен

• Луди Чак

Ne truju ništa, mislim ne direktno da je to cilj, ispuštaju neke hemikalije sa aluminijumom koji poboljšava prenošenje elektromagnetnih talasa za njihove satelite i uopšte elektronsku komunikaciju sa podmornicama i avionima. A da time truju, truju, mada nije baš da je toliko hardkor ko što neki teoretičari zavera hoće da prikažu, da tipa bacaju otvor da nas sve pobiju. Moguće i da tim avionima špijuniraju naše službe i ko zna šta još. Ne samo naše, nego i Ruske i ostale.

• enemyofthefreeworld

челична птица на небо
    челична птица лош знак
    ми бум бум убити челична птица

богови бити срећни
    утатака рататака србон бити поносан на нас

• YouCantHandleTheTruћ

Ти авиони су мистерија само за оне који не знају о чему се ту ради.

• YouCantHandleTheTruћ

Ти авиони су мистерија само за оне који не знају о чему се ту ради.

Логично.

• Bruce

ja u nebo gledam samo kad proveravam treba li mi kišobran

• TucanKamen

Prvo kakvi kurčevi avioni sad? Đe to ima? Ko je to video uopšte?
    Drugo, možda ja živim u zabludi, al kako uopšte tuđi avioni mogu da lete po našem vazdušnom prostoru bez dozvole?
    I treće ali ne i najmanje bitno da li da kupim parizer sa povrćem, kontam zdravije je, ili bez povrća znači hardkor varijanta bez salate ubačene međ izmlevene svinjske papke?

• enemyofthefreeworld

I treće ali ne i najmanje bitno da li da kupim parizer sa povrćem, kontam zdravije je, ili bez povrća znači hardkor varijanta bez salate ubačene međ izmlevene svinjske papke?

Није здравије, ал ваља мало променити... Бити авантуристичког духа!

• l

ima avijoni razni, i na špijuku, samo nema ovi što truju komarci, sve će nas izedu!

• Храбри Краљ Џофри

Drugo, možda ja živim u zabludi, al kako uopšte tuđi avioni mogu da lete po našem vazdušnom prostoru bez dozvole?

Mislim da mogu Natovi

• Nash Bridges

A da se napravi poseban odeljak na forumu koji će se zvati "Paranoja"?

• highlighter

Bacaju svašta pa u medijima pišu da u kiši pada pesak iz Afrike. Jeste, pesak rešio da dođe baš u Srbiju! Truju nas, ubijaju, nevidljivi avioni. Živa istina.

• XPACT

Naravno da ne mogu. Ako neki avion uleti bez dozvole na nas vazdusni prostor poslacemo mu nasu mocnu vazdusnu flotu da ga unisti ili barem otera u tu rupu odakle je i dosao.

• Skočimiš

Izbacuju žabe, zmije i zlatice.

PRIJE RATA NIJE BILO KOMPIJEROVE ZLATICE NO SU TO DONJELI AJFOROVCI I BACALI IZ HELIHOPTEROVA!

• enemyofthefreeworld

ПРИЈЕ РАТА ЈЕ БИЛА ЈУГОСЛАВИЈА А САД ЈЕ НЕМА НИЂЕ! КАКО ТО? НАТО ДАБОМЕ!

• Давид

http://srbin.info/2013/06/saopstenje-za-javnost-o-vestacki-izazvanoj-promeni-vremena-i-trovanju-stanovnistva/

стварно невероватна путања.
    http://www.flightradar24.com/2013-06-02/15:26/FPO101T
    десило се пре неколико дана.

на сајту компаније писало да је авион слетео у париз.

• XPACT

Ubacuju milione i milione dinara sa visine od preko 5000 metara a sve sa ciljem destabilizacije nase mocne valute i kraha srpske privrede!!!

• TucanKamen

Naravno da ne mogu. Ako neki avion uleti bez dozvole na nas vazdusni prostor poslacemo mu nasu mocnu vazdusnu flotu da ga unisti ili barem otera u tu rupu odakle je i dosao.

Ili ne daj Bože da ih naš PVO koji je oboriJo nevidljivog dohvati!

• XPACT

Pih, nas PVO nece da se bakce sa jednim obicnim pisljivim avionom. Sa druge strane, nasim mocnim pilotima dobro dodje malo vezbe gadjanja a srecom imamo goriva tako da ni to nije problem.
    Zastavine rakete obaraju metu i na 1000km udaljenosti, ali nasi piloti vole dog fight tako da preferiraju da unistavaju neprijatelja sa male udaljenosti...

• XPACT

Zanimljiv video. Ja sam bio ozbiljan jedino u svojoj prvoj poruci na temi. Jbga, verovali vi u to ili ne, ovo nije nista licno i mnogo je sira od teritorija na kojoj se radi nego sto je mala Srbija.

• XPACT

Bolece tebe kad bude otpao usled izbacenih otrova...

• Триша

челична птица на небо
    челична птица лош знак
    ми бум бум убити челична птица

богови бити срећни
    утатака рататака србон бити поносан на нас

Ово ће да бидне мој нови трејдмаек..

• XPACT

He, Nenin, ubo si sa slikom poentu... :)

• Skočimiš

Jel moguće da je ovako letio ovaj avion? xD

• Луди Чак

Pričao sam sa zetom, radi u JAT tehnici, kaže da je potpisao za ovaj avion, jer su radili popravku i neka još sranja, ovo je kargo avion na test letu, zato je ovako čudna putanja i ovako sporo i nisko leti.

Kaže da je standardno da ovako lete, često to rade, a nekad i za Tivat idu, da kalibrišu kompase nešto.

• CapooN

da kalibrišu kompase nešto.

Mhm....

• Луди Чак

Ovo je za Tivat, a za letove po Srbiji je test let.

• CapooN

Ma znam. Nedavno su leteli Orlovima na Batajnici a bio i neki kargo avion. Ne znam što dižu frku bezveze.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.