Plivajuća kockica. Objašnjenje sledi.
  • Radijacija

Iščitavam jednog autora i ima podosta dugih definicija i to nije problem, problem je skrolovanje na gore da je ocenim pa onda ponovo skrolovanje na dole da nastavim čitanje i jebeno smara.

Pade mi na pamet da moooožda ne bi bilo loše da se napravi "plivajuća" kockica koja bi u sebi sadržala plus, minus, zvezdu i štiklu. Dakle sve što treba da ima i kako se čita definicija da kockica ide na dole i prati definiciju i kad se završi čitanje da se samo lupi ocena sa strane i nastavi čitanje dalje. Ocenjena kockica ostane na svojoj definiciji, a sledeća da čeka na definiciji ispod.

Evo i nacrto sam.
    http://www.dodaj.rs/f/b/kT/3rlVwUL7/untitled.jpg

Pa dajte mišljenja.

• Радјард Куплунг

Podržavam svaki vid kockice!#$

• selenijum

Meščini da bi bilo boljšije da se ti đavli za ocjenivanje stave i na vr` i na dno definicije. Mene bi ispizdilo da mi nešto leta pred očima ko na nekim drugim sajtovima.

• Ишмих

Ili da + i- stoje ispod defke.

• zeussick

Može, podržavam.

• Radijacija

Mož i ovo.

• Скелетор

жемо торима жемо цкице неке во-но увек начи жемо

• A

Interesantan predlog, simpatična ideja. Problem je što nema uvek mesta za nju, a biće ga još manje kada se uvede da se odabrane definicije vide u svakom trenutku sa desne strane (mislim, ako se to uradi, bilo je naznaka da hoće).

• Bruce

meni je ovako praktičnije, ne moram da čitam celu defku nego odmah obrišem i idem dalje, isto kad dođem pijan pa polupam svima minuse ne moram da se nerviram oko toga što sam minusirao prijatelje...

• selenijum

E sace tema fino može zaključati jer je Kazan neće vidjeti. A moš je komotno i obrisati.

• YouCantHandleTheTruћ

Зар то није пливајући квадрат? Пливајућа коцкица је сасвим друга ствар.

• Radijacija

Možda bi malo i poguralo čitanje. Ja sam pročitao 10 strana, u skrolovanju sam izgubio vremena, mogo sam još 2 da pročitam.
    Prst mi otpo.

• Carl Cox

+1
    Može i jedno i drugo, a i neće više rgati naslov, ako je poduži...(kad izbacuje zvezdicu i štiklu, što mi naročito ide na klinac)...tako da sam za.

Interesantan predlog, simpatična ideja. Problem je što nema uvek mesta za nju, a biće ga još manje kada se uvede da se odabrane definicije vide u svakom trenutku sa desne strane (mislim, ako se to uradi, bilo je naznaka da hoće).

Onda nek ima i ispod, ili samo ispod...

• Radijacija

Brus što si na kraj srca?

• Srkletnik

Ne vjerujem, Amerikanci vam zavide na lijenosti :)

• S

Duvam tako sa par drugarica i u jednom trenutku krene Ivana:

- Stefi (drugarici), ti si ćelava kockica.

Jer je jelte, bila ćelava u tom trenutku.

Nastavi dalje:

- Dunja, ti si crvena kockica.

Izlista ona tako sve kockice, dok smo polako, jedno po jedno, shvatili zapravo o čemu ona jede govna i završi. Dunja je pita:

- Ivana, a koja je Stefan kockica?

Nakon par sekundi, odgovor je glasio:

- Stefan je krug.

Naslov me podsetio na tu debilnu priču, pa ne zamerite što sam je podelio sa vama.

A plivajuća kockica, ko te jebe, skroluj. Dobro je i ovako.

• Radijacija

Stefane kurcem ću te po čelu

• S

mmmm i like that

• Sherif_Gile

Podržavam bilo plivajuću varijantu, bilo ocene i sa gornje i sa donje strane.

• Bruce

Brus što si na kraj srca?

Moj fini sarkazam je potpuno promašen na ovoj temi, bolje da sam napisao što i Stefan...

• Radijacija

Nema smajlija kod Brusa... nije dobro...

• Pišem Uz Vetar

Pre sam i za iznad i ispod defke umjesto plutajućeg kvadrata.

• Bruce

Pa jebemmumiša zar vas toliko mrzi da uživate? Ja lepo prelećem preko krateža na celoj listi najnovijih, kad dođem do malo duže defke nju ostavim u novom tabu pa kad obrišem sva sranja, preletim sve krateže i dođem do kraja najnovijih onda okrenem jedan po jedan novi tab, zapalim cigaretu (a pušim svega dve-tri cigarete dnevno), otvorim pivo i laganini čitam dobre autore koji zanimljivo pišu.

I onda sa zadovoljstvom odem na početak, dam plus, ponekad ponovo pročitam defku pa ostavim komentar. Jebali vas upaljači i filter cigarete, numete ni da uživate u ocilu, kresivu i čurenju k'o svet nego samo dunete nabrzinu...

• Johnny Kurajber

Ipak je cigara upaljena Zipom i taj prvi benzinski dim....zakon!

• Radoje Cincar

ili možda nego dugme koje se nalazi na dnu defke koje kad pritisneš vrati te odma na početak defke bez da skroluješ, to dugme recimo mogu da imaju samo defke sa preko '---' broja karaktera

• Carl Cox

Čudni su fetiši ljudski... :)

• ps

Ipak je cigara upaljena Zipom i taj prvi benzinski dim....zakon!

šibica, Džoni, šibica

• Radijacija

A jebo me konj i mene što predlažem bilo šta.

Ne čita se, ne čita se, ne čita se krenem da čitam i predložim nešto što bi možda bilo lepo generalno ovako za defke da malo ulepša stanje i kurac.

Neću više majke mi.

• Bruce

to je bilo figurativno pušenje, a ne stvarno...

• Johnny Kurajber

Mislim da je skrolovanje najmanji problem. Ne bi ja to vama ubaciv'o. Samo ćete se razmaziti. Skrolujte.

• TheWaveRider

Podržavam bilo plivajuću varijantu, bilo ocene i sa gornje i sa donje strane.

• YouCantHandleTheTruћ

Може да буде коцкица у облику Драгуљчета и где год да идеш, ето ти коцкице. Још да се пусти онај Драгуљчетов смех. И онда даш плус и таман мислиш да си се отарасио коцкице, кад ето ти коцкице опет, смеје ти се у лице.

• Milos-88

Je lima negde u srbiji da se kupi ova konjska maska sa prosle strane?

• Стевчо сметало

Podržavam. Zaista dobra stvar.

• Eru Ilúvatar

stevčo kockica hahahahaha

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.