Iščitavam jednog autora i ima podosta dugih definicija i to nije problem, problem je skrolovanje na gore da je ocenim pa onda ponovo skrolovanje na dole da nastavim čitanje i jebeno smara.
Pade mi na pamet da moooožda ne bi bilo loše da se napravi "plivajuća" kockica koja bi u sebi sadržala plus, minus, zvezdu i štiklu. Dakle sve što treba da ima i kako se čita definicija da kockica ide na dole i prati definiciju i kad se završi čitanje da se samo lupi ocena sa strane i nastavi čitanje dalje. Ocenjena kockica ostane na svojoj definiciji, a sledeća da čeka na definiciji ispod.
Evo i nacrto sam.
http://www.dodaj.rs/f/b/kT/3rlVwUL7/untitled.jpgPa dajte mišljenja.
- A
Interesantan predlog, simpatična ideja. Problem je što nema uvek mesta za nju, a biće ga još manje kada se uvede da se odabrane definicije vide u svakom trenutku sa desne strane (mislim, ako se to uradi, bilo je naznaka da hoće).
Ili da + i- stoje ispod defke.+1
Može i jedno i drugo, a i neće više rgati naslov, ako je poduži...(kad izbacuje zvezdicu i štiklu, što mi naročito ide na klinac)...tako da sam za.Interesantan predlog, simpatična ideja. Problem je što nema uvek mesta za nju, a biće ga još manje kada se uvede da se odabrane definicije vide u svakom trenutku sa desne strane (mislim, ako se to uradi, bilo je naznaka da hoće).Onda nek ima i ispod, ili samo ispod...
- S
Duvam tako sa par drugarica i u jednom trenutku krene Ivana:
- Stefi (drugarici), ti si ćelava kockica.
Jer je jelte, bila ćelava u tom trenutku.
Nastavi dalje:
- Dunja, ti si crvena kockica.
Izlista ona tako sve kockice, dok smo polako, jedno po jedno, shvatili zapravo o čemu ona jede govna i završi. Dunja je pita:
- Ivana, a koja je Stefan kockica?
Nakon par sekundi, odgovor je glasio:
- Stefan je krug.
Naslov me podsetio na tu debilnu priču, pa ne zamerite što sam je podelio sa vama.
A plivajuća kockica, ko te jebe, skroluj. Dobro je i ovako.
- S
mmmm i like that

Pa jebemmumiša zar vas toliko mrzi da uživate? Ja lepo prelećem preko krateža na celoj listi najnovijih, kad dođem do malo duže defke nju ostavim u novom tabu pa kad obrišem sva sranja, preletim sve krateže i dođem do kraja najnovijih onda okrenem jedan po jedan novi tab, zapalim cigaretu (a pušim svega dve-tri cigarete dnevno), otvorim pivo i laganini čitam dobre autore koji zanimljivo pišu.
I onda sa zadovoljstvom odem na početak, dam plus, ponekad ponovo pročitam defku pa ostavim komentar. Jebali vas upaljači i filter cigarete, numete ni da uživate u ocilu, kresivu i čurenju k'o svet nego samo dunete nabrzinu...
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.