Контам да постоји пун курац неоткривених античких градова, и пун курац места где живи пар стотина људи у неком свом трипу. А сигуран сам да постоје и тајни градови где се лепе најк патике, епл курци, и пакује блиц жена са кесицом освеживача и где су радници везани букагијама и плаћа им се шест грама полукуваног пасуља дневно. У то сам чак и најсигурнији. Ал не знам де су.
Имаш и она руска села у сибиру где можеш да стигнеш само хелишом. И за који курац они живе тамо да те човек пита? Ал ето живе. И ко зна колко још таквих дијабола постоји које нико није провалио. Можда негде на Гренладну још има Викинга, мада они су били баш авантуристи, сумњам да би им пундравци из гузице дозволили да толико дуго остану стелт.

gde bi mogla da se smesti sva ta civilizacija a da ne znaju za nas ni mi za njih...(suzdrzite se od pominjanja bilo cije picke ili cmara sad lolo)...moralo bi biti prostrano makar preko 1 kontinenta...negde bas duboko u zemlju...i da je ilegalno krociti tuda
kolika je ukupna povrsina svih mesta na zemlji koja su zabranjena?

To me podseti na one silne kineske gradurine od pitaj kurac kolko uloženih milijardi dolara, i niđe nikog. Pustara.
http://io9.com/chinas-brand-new-abandoned-cities-could-be-dystopian-m-1238731420
Otkud ti to da oni ne znaju za nas?
Možda žive negdje pod vodom i čekaju trenutak da nas napadnu. Ne bi me čudilo iskreno. Mislim možda ima nekih dinosaura koji su preživjeli ledeno doba i polako evoluirali (a imali su prednost u odnosu na nas tada) i sad su jako inteligentni i žive negdje pod zemljom i kopaju tunele.
Možda žive negdje pod vodom i čekaju trenutak da nas napadnu. Ne bi me čudilo iskreno. Mislim možda ima nekih dinosaura koji su preživjeli ledeno doba i polako evoluirali (a imali su prednost u odnosu na nas tada) i sad su jako inteligentni i žive negdje pod zemljom i kopaju tunele.ne verujem da su dinosaurusi uopste opstali,a i da jesu bili bi krokodili obicni lolo
a moguce je da postoje nkea druga inteligentna ziva bica na planeti,naprednija od ljudi koji kontrolijaju nas...moguce je i to
mozda i sami ti ljudi nas kontrolisu i posmatraju...al primetilo bi se to vise na statistikama i sve...ne moze to bas toliko neprimetno da se radi
Mislis na reptiloidnu rasu Drako?
http://alien-ufo-research.com/reptilians/
I ja ih jurim godinama, sumnjam da mi kradu tresnje.

Ollanik, evo covek sve kobjasnio.
http://www.ivantic.net/Moje_knjige/IstorijaGalaksijeZemljeICoveka.pdf
I Galaksiju i Zemlju i Coveka, i Drakoa i Sveto Pismo. A mi se mucimo sa ler gasom na Golfu.

Ako si procitao za sest minuta svaka ti cast. Znaci to sto kaze da Drako zive pod zemljom, da izgledaju kao reptili, da postoje pazljivo cuvani ulazi u Vatikanu i na Severnom polu, i jos kojegde po svetu, da je zemlja suplja iznutra i da se dole nalaze njihovi gradovi...
Otprilike na pola knjige ti pocinje taj deo.

Kacio je neko link sa teorijom o supljinama na polovima. Na polovima su ulazi u podzemne gradove visoko razvijene humanoidne rase. Samo visoki svestenici komuniciraju sa njima i te fore. Fazon rupe se ne vide od oblaka, a preko polova nije niko nikada presao, jer magnetna zracenja ometaju instrumente. Covek mora biti dobro uradjen da smisli ovako nesto.
Krkobabic je drako, mator je ko biblija i uvukao se u vlast, ne bi li preuzeo nebesku drzavu i tako zavladao svetom i planetom...
Kacio je neko link sa teorijom o supljinama na polovima. Na polovima su ulazi u podzemne gradove visoko razvijene humanoidne rase. Samo visoki svestenici komuniciraju sa njima i te fore. Fazon rupe se ne vide od oblaka, a preko polova nije niko nikada presao, jer magnetna zracenja ometaju instrumente. Covek mora biti dobro uradjen da smisli ovako nesto.preko polova ljudi jesu prelazili...a ovo ostalo nije da smisla nema,jedino pitanje je da li je uopste moguce da takva supljina postojati moze
i zamisli koliko sad ima tih civilizacija koje nisu cule za nasu civilizaciju
al nisu ostalu u kamenom dobu nego se razvijali na neki drugi dacin,skroz drugacije od ove nase civilizacijeSad mi se gleda Doktor Hu.
Inače mi ono sa dinasaurusima koji su kao imali evolutivnu prednost iz nekog razloga trenutno mnogo zanimljivo za razmišljanje. Neka Dinotopija i te fore.
To me podseti na one silne kineske gradurine od pitaj kurac kolko uloženih milijardi dolara, i niđe nikog. Pustara.
http://io9.com/chinas-brand-new-abandoned-cities-could-be-dystopian-m-1238731420Koliko je ovo jezivo. Mogu misliti kako je noću tamo.
Ako si procitao za sest minuta svaka ti cast. Znaci to sto kaze da Drako zive pod zemljom, da izgledaju kao reptili, da postoje pazljivo cuvani ulazi u Vatikanu i na Severnom polu, i jos kojegde po svetu, da je zemlja suplja iznutra i da se dole nalaze njihovi gradovi...Otprilike na pola knjige ti pocinje taj deo.
Hahahaha, a ima neka teorija o nekima pod vodom ili tako nešto?

Имаш у Русији, углавном у Сибиру, целе области величине осредње европске земље у које не можеш да уђеш ако немаш неку пропусницу левел +1000. Ко зна шта тамо има.
http://en.wikipedia.org/wiki/Closed_city#Russia
Koliko je ovo jezivo. Mogu misliti kako je noću tamo.otisao bi tamo na 23 dana
Имаш у Русији, углавном у Сибиру, целе области величине осредње европске земље у које не можеш да уђеш ако немаш неку пропусницу левел +1000. Ко зна шта тамо има.
http://en.wikipedia.org/wiki/Closed_city#Russiae to je to
ko zna koliko ima toga po svetu
istrazivaci tipa memedovic kroce u neku prasumu,odjednom ih zaustave neki panduri sta vec i kazu---ne mozes dalje i da nisi progovorio o ovome
Ovi gradovi u Rusiji postaju dodatno jeziv kad se sjetim one priče o tome kako su vanzemaljci rušili rakete Rusima i tajfajzen.
Ameri potplatili i vanzemaljce majku im jebem.EDIT: Otvorio sam par onih linkova i vidim ovaj Zelenogorsk ima skoro 70 hiljada stanovnika jebenih ili ovaj Ozyorsk blizu 100 hiljada. Jebo te žive izolovani od ostatka svijeta toliki ljudi.
Ovi gradovi u Rusiji postaju dodatno jeziv kad se sjetim one priče o tome kako su vanzemaljci rušili rakete Rusima i tajfajzen.
Ameri potplatili i vanzemaljce majku im jebem.EDIT: Otvorio sam par onih linkova i vidim ovaj Zelenogorsk ima skoro 70 hiljada stanovnika jebenih ili ovaj Ozyorsk blizu 100 hiljada. Jebo te žive izolovani od ostatka svijeta toliki ljudi.
u severnoj koreji 25 miliona ljudi zive izolovani od sveta...