Otvaram ovu temu sa ciljem da saznam da li ste i vi imali slične situacije.
Jednostavno rečeno, ja gajim osećanja prema novoj ženi moga oca.
Žena je malo mlađa od njega a od mene je starija nekih 15-ak godina.
Ne znam i ne usuđujem se da saznam, da li i ona ima približno iste misli kao i ja.
Samo želim da se završi na fantazijama.- (
čekaj, hoćeš da kažeš da ti sa svojih 45 godina i dalje živiš sa roditeljima? ili jednim od njih? ? ???? ?
???
?
??
??
?
?
???
- (
@korisnik Mali Ker, dosta je skečeva na jednoj temi. Pređi na sledeći, dotukao si me na ovoj, suza mi u čašu pada, popiću je s vinom sada, čas rastanka evo ide, hoće oči da je vide.
- (
23 godine, nigde ne studira... mmmmm
još mi samo kaži da voliš da jedeš pistaće
Jesi li razmišljao o Brankovom mostu? Tvoj problem je daleko gori od očeve devojke.
23 godine, nigde ne studira... mmmmm
još mi samo kaži da voliš da jedeš pistaće
Jesi li razmišljao o Brankovom mostu? Tvoj problem je daleko gori od očeve devojke.Zadovoljan sam životom. Imam posao i devojku. Ne znam zašto si stvorio takav utisak o meni. Samo sam želeo da znam, da li je neko od vas imao sličnu situaciju. I kako se izboriti sa osećanjima.
- М♦
Ja imam gori problem, vjeran sam djecko ali tako kad se ne vidim 3 dana sa devojkom imam osecaj da bi ga metno u crnu ciganku a kamoli u pristojno zensko, a vidjamo se samo vikendom jos dva meseca. Postao sam sex addict, a nekad sam znao i po pola godine bez seksa
- М♦
Prekjuce sam bio blizi nego ikad da iscimam neku klinku sisatu sto me smara godinu dve dana, samo da mi popusi, vec otvorio poruku da saljem i uzmem izdrkam pre toga i predomislim se hvala bogu
Ja imam gori problem, vjeran sam djecko ali tako kad se ne vidim 3 dana sa devojkom imam osecaj da bi ga metno u crnu ciganku a kamoli u pristojno zensko, a vidjamo se samo vikendom jos dva meseca. Postao sam sex addict, a nekad sam znao i po pola godine bez seksaPrekjuce sam bio blizi nego ikad da iscimam neku klinku sisatu sto me smara godinu dve dana, samo da mi popusi, vec otvorio poruku da saljem i uzmem izdrkam pre toga i predomislim se hvala boguTebi svaka čast za vernost. Mislio sam da to više ne postoji, bar ne kod muškaraca.
- М♦
Druze ovako, proceni dve stvari: kakva je ta riba realno i kakva je u ocima tvog caleta.
Pretpostavka je da je sponzorusa/droljica, a da je tvoj cale gleda kao boginju. Onda malo krenes izokola zgotivljavas se s njom, opipas teren pa probas da je poljubis, bez neke posebne najave, al prvo da imate nekoliko razgovora iza sebe.Druga pretpostavka je: sponzorusica i droljica je a cale je svestan toga. Najopustenije probaj da je kresnes, ako te drukne caletu on ce razumeti
Treca pretlostavka je: dobra je cura. Onda druze ne diraj nista, dobre cure nikad ne bi precutale da ih je neko pokusao jebati
- М♦
Hteo sam reci u prvoj pretpostavci da se moze i kresnuti i odjebati te, ali ce svakako precutati tvom tati jer kurve cute. Sigurno si cuo onu "cuti ko kurva"

Usnice, ovako zapjevaj:
https://www.youtube.com/watch?v=YngTyo0zrrUA da si đevojčurak, pa dovedeš nekog macana kući, bila bi ova pjesma:
https://www.youtube.com/watch?v=xD72kOSkZfw- (
najveći transfer je što se vi zapravo dopisujete s Rasnijem, Carom, Tiborom, a još veći transfer je što oni misle da je to smešno
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.