Zabranjene ljubavi - tatina nova žena
  • Usnica

Otvaram ovu temu sa ciljem da saznam da li ste i vi imali slične situacije.
    Jednostavno rečeno, ja gajim osećanja prema novoj ženi moga oca.
    Žena je malo mlađa od njega a od mene je starija nekih 15-ak godina.
    Ne znam i ne usuđujem se da saznam, da li i ona ima približno iste misli kao i ja.
    Samo želim da se završi na fantazijama.

• Бохор

Faktički ti želiš sam sebi da jebeš majku.

• Стеван

Za koga navijaš?

• Klinkenštajn

Ne smeš potiskivati takva osećanja, prepusti im se. A ako te otac voli, podeliće novu ženu sa tobom, nije ovo srednji vek pa da roditelji ne mare za emocije svoje dece.

• Usnica

Faktički ti želiš sam sebi da jebeš majku.

Ne, ona mi dođe maćeha - nismo u rodu.
    Vrlo je mladolika i prijatna. Barem meni. Tako da nije ništa nelegalno.

• ps

Jebi si mater

• ps

Jebo ti mater svoju

• Sanitarni čvor

mos sebi napravis buraza

• Пингвин  о7

stepmom seduce not her son :D

• Šalabajzer

Maćeha je podojila mene,
    najslađa je sisa u te dobre žene.

• Марко 

дај слику у пвт

• Mali Ker

mos sebi napravis buraza

BURAZZERS

>>Congratulations, you've just won 1000 celtic points

• (

čekaj, hoćeš da kažeš da ti sa svojih 45 godina i dalje živiš sa roditeljima? ili jednim od njih? ? ???? ?
    ???
    ?
    ??
    ??
    ?
    ?
    ?

?

?

• Mali Ker

Otvaram ovu temu sa ciljem da saznam da li ste i vi imali slične situacije.

Jednom sam izdrkao na majku od mog druga, ali mislim da nije to to što se traži.

• (

@korisnik Mali Ker, dosta je skečeva na jednoj temi. Pređi na sledeći, dotukao si me na ovoj, suza mi u čašu pada, popiću je s vinom sada, čas rastanka evo ide, hoće oči da je vide.

• Usnica

Za koga navijaš?

Šta???

čekaj, hoćeš da kažeš da ti sa svojih 45 godina i dalje živiš sa roditeljima? ili jednim od njih??

Nemam 45 godina. Imam 23.

• Sanitarni čvor

jel studiras na tehnoloskom?

• Usnica

jel studiras na tehnoloskom?

Ne studiram nigde.

• Бохор

To ne znači da nisi govno svakako

• (

23 godine, nigde ne studira... mmmmm
    još mi samo kaži da voliš da jedeš pistaće
    Jesi li razmišljao o Brankovom mostu? Tvoj problem je daleko gori od očeve devojke.

• Skočimiš

Vukajlija

Dođe da troluje - izjebu ga opako i ostave mu 20€

• Usnica

23 godine, nigde ne studira... mmmmm
    još mi samo kaži da voliš da jedeš pistaće
    Jesi li razmišljao o Brankovom mostu? Tvoj problem je daleko gori od očeve devojke.

Zadovoljan sam životom. Imam posao i devojku. Ne znam zašto si stvorio takav utisak o meni. Samo sam želeo da znam, da li je neko od vas imao sličnu situaciju. I kako se izboriti sa osećanjima.

• ПАНЋЕРА

Drkaj ga dnevno 3-4 puta na nju i fantazija će nestati kao rukom odnešena, i opet ćes uzivati u zivotu. Dozivljavaćes svog oca kao oca, a ne protivnika. Srećno

• Plankton*

Udri Smilju po fitilju :)

• Sanitarni čvor

Ala bi se sikicala
    al' mi ne da nana
    kako cu se sikicati
    kad ostanem sama

• ps

E ozb sada-uhvati je za picku kad budete sami.

• ПАНЋЕРА

Najbolje bi bilo da se kao slučajno pojaviš nag dok tata nije kod kuće. Pa da vidiš njenu reakciju i prema tome nastaviš dalju priču.
    Ako vrisne, znaj da folira.

• Sanitarni čvor

pitaj je da se igrate mame i tate

• Usnica

Najbolje bi bilo da se kao slučajno pojaviš nag dok tata nije kod kuće. Pa da vidiš njenu reakciju i prema tome nastaviš dalju priču.

Ne smem, šta ću ako pristane? Razumeš? :D

• Бохор

Koja si pička. Kako to misliš šta ćeš?

• Митке

Ако пристане знаћеш да ти је ћаћа оженио курву.

• Mlada Partizanka

Osveti mu se... Diro ti je mamu...

• М♦

Ja imam gori problem, vjeran sam djecko ali tako kad se ne vidim 3 dana sa devojkom imam osecaj da bi ga metno u crnu ciganku a kamoli u pristojno zensko, a vidjamo se samo vikendom jos dva meseca. Postao sam sex addict, a nekad sam znao i po pola godine bez seksa

• М♦

Prekjuce sam bio blizi nego ikad da iscimam neku klinku sisatu sto me smara godinu dve dana, samo da mi popusi, vec otvorio poruku da saljem i uzmem izdrkam pre toga i predomislim se hvala bogu

• Chule37

Poslao bi joj poruku, al' odgovor bi bio "seen at 11:23 p.m.".

• ПАНЋЕРА

Маестро ♦

Prekjuce sam bio blizi nego ikad da iscimam neku klinku sisatu sto me smara godinu dve dana, samo da mi popusi, vec otvorio poruku da saljem i uzmem izdrkam pre toga i predomislim se hvala bogu

razumem te , bolje je to nego da si poslao poruku, a potom izdrkao, pokajao bi se :-/

• Usnica

Koja si pička. Kako to misliš šta ćeš?

Lukiću, ipak to nije moja žena nego žena moga oca, znaš? Pa to onda malo komplikuje stvari. Da se tako nešto i desi između mene i nje, mislim da bi otac odregavao burno, ali me ne bi oterao iz kuće.

• Usnica

Ja imam gori problem, vjeran sam djecko ali tako kad se ne vidim 3 dana sa devojkom imam osecaj da bi ga metno u crnu ciganku a kamoli u pristojno zensko, a vidjamo se samo vikendom jos dva meseca. Postao sam sex addict, a nekad sam znao i po pola godine bez seksa

Tebi svaka čast za vernost. Mislio sam da to više ne postoji, bar ne kod muškaraca.

• М♦

Druze ovako, proceni dve stvari: kakva je ta riba realno i kakva je u ocima tvog caleta.
    Pretpostavka je da je sponzorusa/droljica, a da je tvoj cale gleda kao boginju. Onda malo krenes izokola zgotivljavas se s njom, opipas teren pa probas da je poljubis, bez neke posebne najave, al prvo da imate nekoliko razgovora iza sebe.

Druga pretpostavka je: sponzorusica i droljica je a cale je svestan toga. Najopustenije probaj da je kresnes, ako te drukne caletu on ce razumeti

Treca pretlostavka je: dobra je cura. Onda druze ne diraj nista, dobre cure nikad ne bi precutale da ih je neko pokusao jebati

• М♦

Hteo sam reci u prvoj pretpostavci da se moze i kresnuti i odjebati te, ali ce svakako precutati tvom tati jer kurve cute. Sigurno si cuo onu "cuti ko kurva"

• Сантјаго Коровјов

Дај слику маћехе. Пошто овако не знам да ли да те осуђујем или не.

• Usnica

Hvala Maestro.

• Skočimiš

Maestro jebe skrndelje, šta on koji kurac zna o barenju pičke?

• celtic

Usnice, ovako zapjevaj:
    https://www.youtube.com/watch?v=YngTyo0zrrU

A da si đevojčurak, pa dovedeš nekog macana kući, bila bi ova pjesma:
    https://www.youtube.com/watch?v=xD72kOSkZfw

• (

najveći transfer je što se vi zapravo dopisujete s Rasnijem, Carom, Tiborom, a još veći transfer je što oni misle da je to smešno

• Petar Pan Pezo$

hehehe cara najveci mag humora u istoriji sajta heheh

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.