Poplave - (ne)odgovornost, (ne)strucnost
  • Johnny Kurajber

http://www.medio.rs/news_images/n97512.jpg

Tema koja je potpuno promenila svoju namenu i od 5. strane počinje da se diskutuje o onome što je sada u naslovu teme.

• Марко 

Сад каже Мулуца да је њен буразер дошо тамо и чека 3 иљаде људи, не раде ништа јер нумеју да их распореде. А ко зна колко ће још доћи.

• Johnny Kurajber

Jebem li ga, do ujutru će valjda da skapiraju, pa mi što idemo ujutru ćemo odmah imati gde da nas rasporede.

• S

И у Свилајнцу је критично, ни Велика Морава се не зајебава.

• Марко 

Okupljanje Vukajlijaša da jebu mamu poplavi

ЏОНИ НЕБИРАШ МЕСТО ДЕЋЕШ ДА ДОГОВАРАШ ЛАЈКОВАЊЕ

Елем, ја не знам шта ће ти што су сад дошли, де ће да спавају и како ће да раде по мраку...

• Johnny Kurajber

Možda i ujutru odluče da šalju negde drugde. Bitno je da smo potrebni. I da se odazovemo. Naravno, ko može.

• Johnny Kurajber

ЏОНИ НЕБИРАШ МЕСТО ДЕЋЕШ ДА ДОГОВАРАШ ЛАЈКОВАЊЕ

Nadam se da ima interneta da se lajkujemo direkt odande .)

• Ишмих

I ja sam se čuo sa nekima iz šapca. Kažu nit je toliko kritično nit znaju šta će sa ljudi.

• Natnat

Елем, ја не знам шта ће ти што су сад дошли, де ће да спавају и како ће да раде по мраку...

Pa nema spavanja, zato se i kreće što pre da se pune ti džakovi peskom.

• Johnny Kurajber

Da deluje mi kao da je oruk cela priča, ali uhodaće se do ujutru valjda, da mi što ujutru stignemo, odmah počnemo sa nečim korisnim.

• Johnny Kurajber

I ja sam se čuo sa nekima iz šapca. Kažu nit je toliko kritično nit znaju šta će sa ljudi.

Stanje se promeni preko noći, poenta je da svi idu u Šabac kako ne bi bilo kritično. A biće. Borba tamo tek kreće.

• Natnat

Nije ni u Obrenovcu bilo kritično do jutros u 5

• Johnny Kurajber

Da, taj fazon. Jebem li ga, šta poneti tamo uopšte?

• Ишмих

ono jest. Nama se drina digla preko noći, sve ošlo u kurac jer se nismo spremili

• Марко 

Идите бре у Обреновац, спашавајте Влада Лимара и Лавандине керове.

• Рабин Шлома

http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/252749/Svi-u-Sabac-Fudbaleri-Zvezde-krecu-u-odbranu-ugrozenog-grada

"Svako ko odluči da dođe, neophodno je da sa sobom ponese svoju opremu i čizme, kabanice, sve duplo i u rancu u kesama. Takođe, neophodno je poneti i vodu, hranu, lampe, konopce", navodi se na sajtu Zvezde.

• Mickey Savage

Jebem li ga, šta poneti tamo uopšte?

Ti nosi Agilnog na ramenima, da se ne udavi, trololo.

• enemyofthefreeworld

Што више то боље, тако да могу људи да раде у сменама, кад једни заврше одма назад у Бг, ови други преузимају. Само да ВУЧКО МАЂИЈА ИЗОРГАНИЗУЈЕ.
    Ја не могу ић', али помоћи ћу на друге, скромније начине, да не мислите да сам смрад. ^^

• S

Kažu nit je toliko kritično nit znaju šta će sa ljudi.

Видећеш сутра и ових дана ако се Сава не дај Боже излије.

• Johnny Kurajber

Pa pazi u Obrenovcu je već situacija za obučene, iskusne ljude, jer tamo je potop. Šabac još nije najebo. A treba da se potrudimo i da ne najebe.

• Natnat

Jebem li ga, šta poneti tamo uopšte?

A šta da poneseš jebi ga..kabanicu, čizme, pljuge, vodu i neki sendvič. Vidim da su nosili ko ima i neke ašovčiće, lopate...mada verujem da će toga biti tamo

• Johnny Kurajber

"Svako ko odluči da dođe, neophodno je da sa sobom ponese svoju opremu i čizme, kabanice, sve duplo i u rancu u kesama. Takođe, neophodno je poneti i vodu, hranu, lampe, konopce", navodi se na sajtu Zvezde.

Odakle mi to. Treša, Cokule, nešto nepromočivo gore, par sendviča, 40 pljuga i dobra volja. To je to.

• Johnny Kurajber

I baterijska, ako zaglavimo sutra :)

• Johnny Kurajber

40 pljuga?

Pa kontam da će biti dosta valjda.

• Чеги

Pa jel planiraš tamo da pušiš ili da puniš dzakove?

• Gazimudo

Ja se vratio od.. JEBENO NE UMEJU DA ODVEZU LJUDE, KAZU IZNENADILI SE ODZIVOM>

PA JEBEM VAM MAJKU U PICKU KAD PREMIJER VRISTI PO TELEVIZIJI DA JE KRITICNO STA STE OCEKIVALI , 15 LJUDI?

Necu ni da idem uopste, jebo im pas mater , dajte meni da vodim stab za krizne situacije, do jutra bih ispraznio vodu i poslo sve cigane u Pakistan da niko ne izvali..

MRS

• Natnat

Ma opusti se, ima još načina da se pomogne, ne daj se obeshrabriti!

• Марко 

Џаба си се туширо, Газменде.

• Dilan Dog

Zasto mu jebete mater?

• Сантјаго Коровјов

Džak u koji možeš da stavljaš ukradene stvari.
    Elem, ja imam osećaj da će neđe drugde da procuri, a ne u Šabcu.

Tipa, koliko vidim, najveći rizik od izlivanja je trenutno kod Šabca, Sremskoj Mitrovici se ne piše baš najsrećnije, tj. voda je jako blizu kritičnog nivoa. Isto i Bagrdan na Velikoj Moravi.

• PuppetMaster

Dilane idi igraj se sa svojim daun konjima, nije ovo tema za sprdnju.

• Dilan Dog

Necu da se igram, zauzet si mi nocas.

• Bruce

U Mitrovici je pukao nasip, stanje je već kritično.

• Слепи

Ja idem ako bude potrebe.

• Johnny Kurajber

Kako god idem. Gazimudo idemo ujutru. Bole me kurac da li je neko pijan ili krade, ja ću biti trezan, a ne idem sigurno da kradem. Niti ovi indijanci što će samnom. Gazimudo aj kod Arene da se nađemo.

• cornelije

E ljudi cuo sam patrijarh Irinej kaze da i ispred crkava moze pomoc da se dostavi, je l znate da li je to tacno?
    a da, nasip propao, jadna li si Srbijo, kazu ljudi po prodavnicama ko 90tih, police poluprazne...

• enemyofthefreeworld

ЂОВАК ЉУБОМОРАН ШТО НИЈЕ БИЛО ОВОЛКО ЉУДИ КАД ЈЕ ОН ПРАВИЈО ДОЧЕК

• PuppetMaster

cornelije bolje posalji poruku na 1003.

• Марко 

Е овако да крену добровољци и кад се зарати са Бугарском, их!

• Gazimudo

Johnny Kurajber
    Kako god idem. Gazimudo idemo ujutru. Bole me kurac da li je neko pijan ili krade, ja ću biti trezan, a ne idem sigurno da kradem. Niti ovi indijanci što će samnom. Gazimudo aj kod Arene da se nađemo.

Trenutno sam toliko popizdeo na neorganizaciju, da mi para iz usiju ide.
    Ako se iskuliram do ujutru, doci cu..
    Treba pratiti vesti ujutru..
    A ti mi ostavi broj u pvt, pa ako budem zvacu

• Снајпер

ЉУДИ ПРАЗНА ПОРУКА СЕ ШАЉЕ НА 1003, ЦЕНА ЈЕ 100 ДИНАРА ЗА СВЕ МРЕЖЕ.
    АКО ВАМ НЕ ПРИХВАТИ ПРАЗНУ ПОРУКУ ОТКУЦАЈТЕ БИЛО ШТА, НЕМА ВЕЗЕ. ПОСЛЕ ПАР СЕКУНДИ ВАМ СТИЖЕ ЗАХВАЛНИЦА ЛОЛО

• Johnny Kurajber

Jedva čekam sa Bugarskom da se zarati :)

• l

pa do sutra ujutru će pola šapca da se podavi....

• cornelije

Prazna ne funkcionise, ja sam morao da napisem bilo sta pre sat vremena, ne znam kako je sada. I je l moguce da su ovi ljudi pijani koji idu tamo?

• Johnny Kurajber

Ostavio sam ti broj Gazi. Javi ako ideš, biću tamo od 8.