Problemi balkanskih strejt bijelih muškaraca starijih od 18 godina koji ne studiraju ili bar nijesu stipendiranu na fakultetu i ne primaju penziju
  • Puzzle-Fox

Zašto život jebe baš nas iako smo jedan od najznačajnijih segmenata balkanskog društva i ujedno najveći dio istog nakon populacije koju je Gospod blagoslovio XX parom polnih hromozoma?
    Koje su najveće nepravde koje su Vam nanjete samo zato što imate, da 'prostite, kurac i zdravi ste u glavu?
    Zašto uvijek moramo da pazimo šta ćemo reći o grupama u koje ne spadamo dok oni mogu pljuvati po nama?
    Kako stati ovoj tiraniji na kraj i izboriti se za naša prava?

tl;dr seremo po feministkinjama, lgbt populaciji, romima, stipendistima, penzionerima i ostalim oblicima života koji imaju beneficije o kakvim mi možemo samo da sanjamo.

• В

zao mi je pazla, leba mi...

• Марко 

не јебемо

• Radijacija

Prevodilac! Eeeej dečko! Prevodilac ovamo jedan! Šta je pisac teo reći?!

• dusan1001

Treaba napomenuti da su studenti govna

• Ђока Бомба

чек, разумем све, кукаћете сад што циганима ово, што педерима оно, али на шта циљаш кад помињеш пензионере....

хоћеш да добијаш пензију иако никад ништа ниси радио или би да укинеш пензију људима који су је заслужили радећи икс-ипсилон година?

и што по стипендистима? ајмо мало равноправности, сви студенти су пичке

• dusan1001

сви студенти су пичке

I govna

• Galantni kosovac

Jebiga Pazle, izgleda da polako postajemo pičke kao i ostali europejci, zato nas i gaze pomenute grupe.

• Puzzle-Fox

чек, разумем све, кукаћете сад што циганима ово, што педерима оно, али на шта циљаш кад помињеш пензионере....

Šta će im stranke? Šta će im prednosti u liječenju? Što da im se ustajem u autobusu?

Treaba napomenuti da su studenti govna

Ne bih se složio da su svi studenti govna. Studiram da bih sjutra imao kol'ko toliko bolje plaćen posao jebi ga. Ipak govna su mi oni koji jurcaju taj prosjek samo da bi pokupili tu stipendiju i idu na banku da uzmu 10 eura fazon jebo te kurac ili idu da vataju stipendiju u usranoj americi jer su u osnovnoj igrali fudbal u FK drkači u gaće.

• Ђока Бомба

Šta će im stranke? Šta će im prednosti u liječenju? Što da im se ustajem u autobusu?

Задужили су друштво својим радом. Што се тиче странке, нико теби не брани да оснујеш странку балканских стрејт белих мушких студената који не примају стипендије лолек

• Puzzle-Fox

Задужили су друштво својим радом.

Jesu kurac moj. Niko ništa nije radio dok je bio komunizam. Eventualno su nas zadužili švercom prekom Albanije i dovođenjem kola iz Njemačke a dosta nas se nije osevapilo od toga.

• krupovrbaski zmaj

ja mislim da je to zato što si crnogorac

• Puzzle-Fox

Jebi se, ti studiraš njemački. Lako mi je za tebe lel

• dusan1001

A zašto crnogorci i bosančerosi dolaze u srbiju da studiraju to me oduvek zanimalo bez zajebavanja jel vi tamo u šumi i na primorju nemate fakultete

• izijem flips

Mikan Grusanovic

• ps

Ја сам већ једном овде рекао да су најугроженији у Србији: мушкарци, пунолетни, бели("нероми"), запослени(код приватника по могућству), хетеросексуални, православни, аполитични.

• ps

A zašto crnogorci i bosančerosi dolaze u srbiju da studiraju to me oduvek zanimalo bez zajebavanja jel vi tamo u šumi i na primorju nemate fakultete

Зато што је њима бг ко циганима беч.

• mickey993

хоћеш да добијаш пензију иако никад ништа ниси радио или би да укинеш пензију људима који су је заслужили радећи икс-ипсилон година?

Nisu problem oni normalni penzioneri. Najveći problem su koje kakve babe, udovice generala ili pukovnika koje imaju penziju od muža i po 2000 eura, a ništa nisu u životu radile osim što su satarile muževe. Ima jedna baba u komšiluku, satarila je muža generala sa 55 godina, ona je tad imala 45. Sad ima 70 i punih 25 godina prima debele pare.

• Puzzle-Fox

Studiram u CG.

• Радјард Куплунг

dusan1001

Pa da budu bliži familiji.

• Puzzle-Fox

Inače, ova tema je bila skroz ozbiljna. Mene stvarno zanima kako mogu da živim lagano bez problema a da ne završim školu, nemam posao, nijesam peder i nerom sam i pritom sam punoljetan muškarac?
    Ukratko kako da uživam kao bar 70% preostale populacije.

• Радјард Куплунг

Tako što se preseliš u Skandinaviju.

• Puzzle-Fox

Pa Radjarde u prvom postu piše da govorimo o Balkanu. Uostalom kako da strejt bijeli nestipendirani student nosilac XY polnih hromozoma stigne tamo?

• Nash Bridges

Crvenim cipelicama južne veštice.

• Puzzle-Fox

JA DRKAM!

Interesantan način bijega od stvarnosti ali samo bježanje nas vodi samo bliže ćorsokaku prema kojem nas beneficirani guraju. Moramo promijeniti način borbe iz korijena.

• Ђока Бомба

Clannad

Inače, ova tema je bila skroz ozbiljna. Mene stvarno zanima kako mogu da živim lagano bez problema a da ne završim školu, nemam posao, nijesam peder i nerom sam i pritom sam punoljetan muškarac?

Изјасни се као геј Ром и живећеш ко бубрег у лоју. Не мораш ни да завршаваш школу, нити да се запослиш, уживаћеш ко бубрег у лоју, а паре ће ти падати са неба.

• M

Clannad, u krvi mi je da prosipam fore hehe.

Nema sreće za normalne ođe, mada ja sreću ni ne tražim, samo posao kojim bih mogao da platim stan, auto i da mogu sebi ponekad da priuštim Argetine paštete. Ja samo ako ispane kakva prilike i odo ja odavde, a vi jebiga, žao mi je, ali svako za sebe.
    Đe god se okreneš govna smrdljiva lažljiva. Kako rekoše Buksovci, "nekakav je fukarluk u narod..."

• mickey993

Радјард Куплунг
    Tako što se preseliš u Skandinaviju.

Jedino ako imaš kod koga da živiš tamo pošto, em je nedostatak stanova za izdavanje, em neće da ti izdaju ako si stranac.

• dusan1001

Изјасни се као геј Ром и живећеш ко бубрег у лоју.

Još se izjasniš i kao židov i bog da te vidi

• Радјард Куплунг

Jedino ako imaš kod koga da živiš tamo pošto, em je nedostatak stanova za izdavanje, em neće da ti izdaju ako si stranac.

Ne staj mi na muku, brate, već šest meseci tražim stan u Oslu, ne jebu me stanodavci dva posto.

• mickey993

Kako ti se dopada Oslo, kako je posao? Kako je za ostanak tamo?
    Ja sam letos pokušao u Geteborg da se odselim i solidno naučio švedskog za 2 meseca, ali nikako nisam mogao da nađem normalan stan na duže.

• Solberg

Da li postoji neki način da se čovek preobrati u Roma?
    Da li prihvataju ljude sa strane da žive među njima?

• Луди Чак

Све вас што серете треба претворити у геј цигане, без школе, да видите како је дивно. Не знам где ви живите, ко да сте републикански кандидати за председника Америке па сте потпуно одсечени од реалности и мислите да су цигани нерадници коју хоће да вам украду посао и жене, а педери Сотонин окот.

• plok

gej ciganskim zenama je inace bas super lolo

• ps

Не знам где ви живите,

Ја у Бечмену брате.

мислите да су цигани нерадници коју хоће да вам украду посао и жене

Посао ми неће украсти сигурно, где си видео Цигана да оће да ради?

а педери Сотонин окот.

А као нису, шта? А чекај, ти не верујеш у Бога ал верујеш у Сотону?

• Bruce

Kako se vremena menjaju. Pre godinu dana za istu izjavu na Vuki išla je banana od 4-5 dana, ne sećam se tačno. Bukvalno sam isto napisao i banovaše me.

Jebiga druže, 4 moderatora bili studenti :)

• ps

Умодују те на Вукајлији и завршиш факс. Каизен има везу у министарству просвете лоло

• enemyofthefreeworld

Поред војводе често у слободно време чекам и да се југ поново дигне.
    ТЕКСАС ИНДЕПЕЊИЈЕНТЕ!!12

• Puzzle-Fox

Pederi su previše gej da bi bili sotonin okot...

• Ђока Бомба

Посао ми неће украсти сигурно, где си видео Цигана да оће да ради?

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/reportaze/aktuelno.293.html:474564-Prvu-knjigu-procitao-sa-25-a-sada-studira

ДЈ ТК Р ЏЏЏБС!

• dusan1001

Stivene ovaj ti je suviše beo da bude oriđiđi cigan taj ima sigurno i nešto rasne srbske krvi

• ps

Видео да може неку кинту да ућари.

• Sanitarni čvor

ko da ljudi ovde citaju.i onaj ko studira mulja po nekoj skripti.i kada se uci iz knjige,nes je celu nauciti.

• М♦

Nisam student, nisam zaposlen, stariji sam od 18 godina i ne jebem. Zašto? Zato što sam izbjeglica.

• Leprikon

Поред војводе често у слободно време чекам и да се југ поново дигне.
    ТЕКСАС ИНДЕПЕЊИЈЕНТЕ!!12

биће крушевац опет престоница, серем вам се у ваше београде

• op(r)asan

Nisam student, radim, dodjite da vam ukopcam infuziju, nemam zenu ni decu, imam 21 god, nemam kola al u sredu polazem vozacki, evo sad cistim led pretkucom i mislim na vas