Обележавање двадесетогодишњице Ипчетове смрти - Мали Калемегдан, 28. август
  • Марко 

Све вам пише у наслову, где и кад да се нацртате ако сте прави домаћини.

Ко би ишао, да се јави, ја сам се већ нешто договорио са екипицом да идемо да ровимо, ако неко одавде хоће да се придружи аутентичним србским јунацима нека ме обавести. Знам да овде има доста поштовалаца лика и дела Ипчета Ахмедовског, а ово је догађај каквог неће бити у наредних 10 година, греота да се не иде.

Ко буде спемовао са неким срањима секташким, нека упише у посту колико дана бање хоће. Значи тема за договор о, да кажемо, неком мини окупљању, без неких глупих дискусија о квалитету музике која ће тамо бити извођена.

• Makaronac

Hoće li biti sendviča?

• Слепи

Ja se juče obradovao ko malo dete kad sam video da se održava ova manifestacija... Jedini problem mi je što se 28. vraćam sa mora, ne znam u koje vreme, jebemumater... Ma dolazim, pa makar i pravo uz autobusa!

http://youtu.be/dHQaC8iaA-0

• Марко 

ма јебо море, оно неће ниђе да побегне а ова манифестација је сад и можда никад више

• Nash Bridges

A gde to piše da će biti to što veš kažeš da će biti kad će biti?

• Carl Cox

манифестација

манифестација

манифестација

Heheheh, manifestacija... Verovatno ću ja, kažem verovatno jer ima mesec dana do tad jeboteker ludi, ne znam šta ću sutra raditi. A kontam da ću nabasati s nekim mojima ovako, al ništa ne fali da uletimo u ferku, ako me razumeš.

• PuppetMaster

Dionysio odakle si?

• Carl Cox

IZ VALJEVA JEBEMU SUNCE, PIT'O SI ME ŠURNAEST PUTA.... :)

• Nash Bridges

IZ VALJEVA JEBEMU SUNCE, PIT'O SI ME ŠURNAEST PUTA.... :)

Zar nisi rekao da si iz Kruševca?
    Ma lažeš, ti si iz Kruševca.

• Deku

Jel me jebete da je umro Ipče?

• Стеван

аутентичним србским јунацима

поштовалаца лика и дела Ипчета Ахмедовског

србским

Ипчета Ахмедовског

• Nash Bridges

Tebe ću Stevane jedan dan polomiti ko kera i tebe i vas ostale pedere što se jebete u dupe, zajedno sa svim ostalim majmunima "liberalne" orijentacije!!!

• Стеван

ПОБИО БИ СКОРО СВЕ НЕСРБЕ
    http://s4.postimg.org/o8c98fta5/Kerefest.jpg
    СЕЧЕ ВЕНЕ НА МАКЕДОНСКОГ БУГАРИНА КОЈИ ЈЕ ИЗВОДИО ТУРСКУ МУЗИКУ

• Марко 

стеване то се бар може назвати музиком за разлику од рике твојих међеда тракторџија

• Dub

Ti se ostavi međeda i nemoj da vrijeđaš.

• Glavni

ово је догађај каквог неће бити у наредних 10 година, греота да се не иде.

Šta, za deset godina ponovo dvadesetogodišnjica Ipčetove smrti?

Znaš mene, ako budem ikako mogao dolazim.

• mickey993

Nije bio bugarin, nego makedonski musliman (zovu ih ''torbeši'').

Nije baš da je ovo turska muzika:
    https://www.youtube.com/watch?v=xZ4_nwwZTwc

https://www.youtube.com/watch?v=qjjEV5M2MC8

https://www.youtube.com/watch?v=4X48eOWUSNU

A i uostalom više od pola pevača na estradi su muslimani.

• Стеван

YeahBatch

стеване то се бар може назвати музиком за разлику од рике твојих међеда тракторџија

БАР ЈЕ СРБСКА РИКА!!!

mickey993

Nije bio bugarin, nego makedonski musliman

Хаха, до јаја.

• Роки Билбао™

Srbi iz Republike Srbske nisu Srbi nego muslimani ili Bošnjaci ili tako neki slični cigani.

Pozz iz Draginja, najvećeg srbskog sela.

• Glavni

Srbi iz Republike Srbske nisu Srbi nego muslimani ili Bošnjaci ili tako neki slični cigani.

Napušiš se vrele kite. Ti si našo da pričaš tamnoputi stvore kome je prababa prvu bračnu noć noćevala u turskom šatoru. Pozz

• Nash Bridges

Ko tebi garantuje da i tvoja nije?

• Nienna

YeahBatch
    Све вам пише у наслову, где и кад да се нацртате ако сте прави домаћини.

VAUUU JEBOOTE

• paninaro

dobra tema :)

• Glavni

Ko tebi garantuje da i tvoja nije?

Niko, pozzz

• Слепи

Za sve zainteresovane par informacija : U toku nedelje krece reklama na svim velikim Tv stanicama i prodaja karata.Manifestaciju ce snimati 10 kamera Grand produkcije i samim tim sve ce biti na jednom svetskom nivou!

Јебо мајку, каква ће ово фешта бити

https://www.youtube.com/watch?v=j2DqiEhctYs

• Марко 

има да пршти само

ови горе нека ми се напуше курца а стевану да поручим: да би био србин, мораш бити хомо сапиенс, а не продукт мешања флоре и фауне

• S

а не продукт мешања флоре и фауне

аххахахах р0фл

• Solberg

Jel ćete par meseci kasnije obeležavati i 20 godina smrti drugog velikog muzičara, idola pajdomanske sekte?

• Роки Билбао™

Napušiš se vrele kite. Ti si našo da pričaš tamnoputi stvore kome je prababa prvu bračnu noć noćevala u turskom šatoru. Pozz

xDDD

• riffraff

Долазим са ортаком 100%, почињем плакати кад крене сребрена птица.
    НОСИ МЕ ПТИЦОООООООООООООООО СРЕБРЕНА ПТИЦОООО У ДАЛЕКУУУ ЗЕМЉУ ТУУУУУУУУУУ

• омбре

šta je mali kalemegdan koj kurac?

• Paun91

Pozz iz Draginja, najvećeg srbskog sela.

Јел оно насеље на путу Шабац-Ваљево? Цело једно село гастоска цига-мала.

Елем, јесам металика ал јесам и прелџија тако да се најавим за 28. август.
    Ваља се.

• Риха Дисидент

Јесам металика ал јесам и прелџија хахахахха
    Ти си децхко тип који слуша забавну музику.
    А манифестација ће обиловати гутцха профилима. Не бих то пожелио гледати ни на вхсу.

• Rizleyyy

ja сам заправо чуо да је ипче био педер, трпао се у буљу и умро од сиде, а ово са мечком и ибарском је само медијска лаж, јер би подгојени српски ултранационалисти јако били тужни кад би се сазнало да је ипче заправо био педерчина.

серем вам се у манифестацију.

свако добро

• Слепи

ја сам чуо да ти је мали курац

• Paun91

Лепри види свој курац тек кад се испиша и потражи тамо где види да шикља млаз

• S

Бошњооци смоорооју, Ипче наш рулез

• Роки Билбао™

Rizli jebem ti najmilije u pičku krvavu serem ti se u usta poješ mi dupe.

Pozz.

• Стеван

YeahBatch

има да пршти само

ови горе нека ми се напуше курца а стевану да поручим: да би био србин, мораш бити хомо и снимити и окачити на јутјуб клип са једењем паприке

Не одређујеш ти услове за то.

• Марко 

хахахаха

• Glavni

ipče je bio mrga od čoeka, skupilo se nas par da mu odemo na godišnjicu smrti, bače poneo sveće, roki kandilo, lepri pojeo hranu što smo bili pripremili za parastos jebo ga ćaća, ostali poneli dobru volju što i inače nose na okupljanja vukajlijaša jer para nemaju, al dobro. Ja kupio tri kile tamjana u ostrogu da okadimo čitav kalemegdan. I došli mi tako na kališ kad tamo međutim - okupile se metalike u znak protesta zbog godišnjice smrti nekrunisanog cara narodne muzike sa parolama dole ipče i ipče peder. Bače zabezeknut od besa lomi one sveće rukama dok je roki od kandila napravio onaj bacač ko što je imo david protiv golijata, i gađa metalike s kamenjem, metalike krenule da beže al ne mogu od leprija pošto je ovaj bijo ispovraćo onaj parastosni ljeb i počeli da kližu i upadaju i zamašćuju ionako basne kose, bače zapali jednu sveću i prisloni je lepriju na šupak, ovaj prde ko konj i zapali metalike jebem ti panaiju. Ja gledam i ne verujem, kae lepri oš i ti bagro međedska kaem ja nemoj da pustim stevana na tebe. roki plače od smeha a ostali čekaju da im neko plati piće

• Mali Ker

LOOL. Pišanje po vukajlijašima ekumenistima umotano u prikladnu skasku