netrajni ban za mladen
  • plok

trajni nije zasluzio nikako,a dobio ga je samo zato sto je brus drugar sa natnat.
    stecan ne bije kevu,dzela ne kuva spermu,zhajk ne jebe mesara,za natnat ne znamo i ne zanima nas s kim i da li se jebe,a trosarinac ne torturise nikoga psihicki i to ne bi trebalo proci nikako takav ban

• PuppetMaster

mislim da je za zhajka istina...

• омбре

ja se slazhem

• омбре

i branko se slayhe

• Mil'ca.

Ionako ćete ga kad-tad odbanovati pa mu sad smanjite ban da ne razmišljate posle

• ps

Ja sam jebo milcu
    prvo normalno pa u picku

• ps

Treba da kazes pusio sam kurac pa da te prijavim ovako ne mogu

• ps

Paninaro jebo(e) kozu

• Mil'ca.

Pseto mi je pušio kurac

Ovako?

• Carl Cox

Otkud ja znam kako. Ti znaš kako.

• ps

E tako. Ne mora trajni moze na mesec dana.

• Аутобус

Iznošenje lažnih informacija o drugom članu koje su direktna uvreda najniže kategorije sa potencijalnim elementima psihičke torture i/ili progona. Nema mesta na ovom sajtu.

potencijalnim elementima psihičke torture i/ili progona.

psihičke torture i/ili progona

Прелол

• CapooN

lol pa ni u hagu ne osuđuju za progon

• TheWaveRider

A šta je rekao ovaj kad je banovan?

• paninaro

Samo jednom, jbg.

• Радјард Куплунг

Ne znam šta je bilo, ali upišah se na ovo za progon

• Mjetalna lama

natnat ribo jesi ti realna

• Himmler H.

ovaj sajt je na momente toliko zabavan, skoro kao veliki brat.

• Džonovan

Bruce

Ne brate, glasine su kad staneš na prvom postu, drugi i treći su kleveta. Ban će biti onoloiko koliko ona bude htela plus 10 dana čast od mene.

Kako se sjećam, bilo je na stotine postova o tome kako je neko sa sajta jebao nekoga sa sajta. Ne sjećam se ni jednog bana zbog takvog pisanija. Nisam znao da kao običan autor mogu sugerisati moderatoru broj dana bana za drugog autora, koji je napisao nešto o meni što mi nije pravo baš. Ili neko ovde jede "beli lebac"... Ako je nešto za ban, zašto čekati da dođe "žrtva" i aminuje? Šta da je došla i rekla: "jesam, pa šta", a ti zaprijetio banom? Ali nije, nego se vjerovatno ljutnula. Pa je sa 3 dana prvo otišlo na 10, pa sad na 1000. Jebiga.

Izlizan suverenitet i autoritet dovodi do gubitka kredibiliteta. Otidi.

• Carl Cox

Samo jedna ispravka. Nije na hiljadu, nego deset hiljada.

• Pajo Dačak

Ovde se isfuravam posto mislim da ne bi bio ovoliki ban da je neka druga autorka upitanju, inace nemam nista protiv nate, i mozda jeste glupa sala... ali msm da je bilo dovoljno obirsati post i banovati na kraci period.

Mada mozda nas treba sve banovati pa nek kazan samo ugasi svjetlo!

• Demigod

Terbalo je odavno ovde ugasiti svetlo.

• Аутобус

Ма сорзао се сајт скорз

• Demigod

Nije on kriv, on nije kriv.

• Đoto

Na sajtu više ne sme ni da se laže, izmišlja.

• CapooN

Zabranjeno JEBANJE u svim delovima i svaki put.
    Trajni ban zbog nečijeg jebanja.
    Šta je sledeće?
    #pravdazamladena

• Аутобус

Đoto
    Na sajtu više ne sme ni da se laže, izmišlja.

остаће само јебени пензионерски хумор

• JUGOSLOVEN123

Novo pravilo Vukajlije: svi autori su jednaki, SAMO SU NEKI JEDNAKIJI OD OSTALIH

• A

A koji je ovo bio tip humora?

Što se mene tiče, sve što za rezultat može imati trajni odlazak sa sajta nekog viđenijeg autora, jeste za trajni onog koji je to prouzrokovao.

Da je humor, pa da kažeš, ali ono humor nije bio.

• Роки Билбао™

Smanjite ban. Ozbiljan sam sad. Onaj majmunko Rasni pravi sranja ovde i dobija maksimum dan a čoveka banuju za neku glupost, kao da je tipa prva osoba koja je to uradila ovde. Ajde bre.

• Роки Билбао™

A i Žajku dozvoljavate da postoji ovde. Ne, nije mi jasno.

• Бохор

Au braćo mila.
    Prvo, gotivim Natu jako, pogotovo posle okupljanja. Premlada duhom puna harizme žena a to volem.
    Drugo, pročitao sam danas kad je Troš pijan pisao ono. Nije bilo prijatno nikako, zaslužuje ban metar dana fazon nema tu šta.
    Treće. Nikako nije trajni. Kad je Ajax lepio po sajtu SLIKE od Komada koje je uzeo sam sa njenog fejsa i ne samo njene nego od deteta joj i ne znam još tačno koga i rekao da sam mu ja dao ja sam 10 moderatora tad morao da cimam da bi Brus samo se iscimao da ga banuje na fazon 2 meseca. Ovolikim banom idete Nati na štetu i dajete situaciji na značaju. Navlačite na nju gnev ostalih autora jer je predstavljate kao posebnog autora koji treba da aminuje i odredi ban. Predstavljate ovo kao da je istina sve ga jebalo a to NIKOME ne ide u korist. Tri puta merite jednom secite pls.

• Pajo Dačak

Banujte lamu nazvao je roditeljicu bivseg moderatora pripadinkom hrvacke fasisticko-nacionalisticke organizacije!

• Лаик

остаће само јебени пензионерски хумор

никад већа истина није изговорена на сајту. све је отишло дођавола када су ови што играју таблића постали модови.

• Demigod

Kao i u počivšoj Saveznoj Republici Jugoslaviji, ni na Vukajliji nije svanuo 6. oktobar. Zašto ste to dozvolili? Šta će vam pokolenja koja dolaze reći kada budete bili na sarmtnoj postelji i kada budete taržili oproste grehova svojih? Okrenite se Gospodu i za milost molite!

• Роки Билбао™

ŽAJK POSTOJI I NIKO GA NE BANUJE ZBOG TOGA!

Mislim da je ovo važnija stvar od ovog Trošketovog ispada.

• Аутобус

Е Боксеру, лијепо је Брус написао да ће бановати колико она буде тражила а он ће частити 10 дана. И био банован 10 дана па онда на 10000 па ти сконтај. И сад кажеш оволиким баном иде то њој на штету, ко да она нема ништа с тиме. Ај мани ме, и моја тетка Јока има харизму и млада је духом, ош да ти је средим?

• Марко 

колики ли би био бан да су били чавез и 70 динара у причи...

• celt

Predstavljate ovo kao da je istina sve ga jebalo a to NIKOME ne ide u korist. Tri puta merite jednom secite pls.

sobzirom da je post bio idiotski i verovatno imao vidljivost tipa 5 autora, od kojih 4 i ne zna ko je natnat a 5. moderator, mnogo ste vecu stetu napravili sto nisi odmah obrisao postove, nego cekas natnat da potvrdi (ne znam sta, dal je istina?) pa onda ban, a postovi stoje da sad ko god na ovoj temi dodje moze da vidi o cemu je rec.

za banovanje necu da pricam, sad ispade mucenik od budale, iako na kraju nece ostati trajno. sami ste krivi za to. brisanje je skoro uvek efektnije od banova.

• Carl Cox

Agilni
    Što se mene tiče, sve što za rezultat može imati trajni odlazak sa sajta nekog viđenijeg autora, jeste za trajni onog koji je to prouzrokovao.

Agi, ovo ne da si se prosr'o sad nego ***ANBLIVBL***. Nadam se da neću morati da ti objašnjavam zašto.

A druga stvar, Boxer, nije stvar u tome da l' poštuješ natnat ili ne, štaviše i meni je kul, ali nije bitno da li je to natnat, ili neko levi, + brusova izjava "sačekaću natnat da mi kaže kolko da ga banujem", + što se ovakve stvari dešavale ∞ puta.

I ja sam za ban, da ne bude zabune, al nemojmo se zajebavati, koji trajni. Napisao sam već, ne sećam se gde, ja bih mu dao 30 dana npr.

• Demigod

Sramotno je videti da Srbi, narod Božiji ovako ponaša, da se svađa i da prostakluke govori. Od Boga ste se izmetli, kao nekrsti pogani. Do crkve otidnite, Bogu se pomoilte, grehe svoje okajte. Nađite dorbote i ljubavi za druge u sebi.