- b
pozdrav moderatori pogotovo The Prof, nadam se uspešnoj saradnji
- b
dobrodošlica moderatorima i sve najbolje
- јп
Kad će ban eidusa

@Deku
Koji si salatu stavio preko? El bilo u Francuskoj ili Beogradskoj? El teta Slavka bila? Sve je različito…a da je govno - govno je. I to radioaktivno.
@Melk
60e mesečno, Bulga 50 (ovo mu je 1.mandat ipak)
@presretač
Ejdus je dobar momak, dobili smo izveštaj od njegovog lekara, ima on te svoje momente kad uđe u žute minute (ili oni u njega, tako nešto), mora i terapija malo da se prilagodi…i tako.
- b
samo da pozdravim moderatore sa srećom
- b
koji sajt hahaha
- b
može i mrtav konj da prdne
- PA
https://kolegio.hr/wp-content/uploads/2021/04/slika-mali-princ.jpg
Samo da podsetim moderatore da nisu uvatili boga za muda čak iako su plaćeni (mada iskreno u 2021. biti plaćen za održavanje vukajlije raspale je baš blizu domašaja božijih muda)
Dobrodošli i srećan rad! - b
ne znam da li ste primetili, ali svako "ozivljavanje" sajta poslednjih godina (ovo je valjda 12-o jubilarno) je ukljucivalo Profa i njegove ideje. Ponavljati potpuno istu formu, a ocekivati drugaciji ishod kako se kaze to na srpskom
- b
prof ozivljava sajt, agenda
1. Hehehe cao drugariiii tatatatira
2. takmicenje u pisanju definicija
3. salje mejlove "starim" clanovima
4. neki se pojave , aj kao jebem ti smaraca
5. e imam neka posla, vidimo se kad stignemgodinu dana posle
Hehehe cao drugari, moze takmicenje - b
ne kenjaj

Ne znam šta je plan i čiji je sajt, u kojoj meri i ostale administrativne stvari.
- dovlačenje nekakvih starih autora je samo po sebi besmisleno
- dovlačenje gomile klinaca i uzimanje kakvih - takvih para je daleko smislenije
- moraš dati nešto tim klincima kako bi nastavili da dolaze, nešto vizuelno (dakle posteri, gifovi itd, pisanje tu nema šta da traži) + priliku da dodju u mogućnost da se sreću, druže i prcaju.
Dakle ako je omasovljavanje cilj - čet sobe + 3-4 redovna četa, civilizovan forum, najkul definicije stavljene u izlog + posteri. Što znači 1000 postera sa političkom konotacijom dnevno i vrv raznorazni pritisci kad sajt postane dovoljno popularan.

Oživljavanje sajta definicijama je kao oživljavanje popularnosti gramofona sa novim kul printovima poznatih faca.
Šta god da uradiš, nećeš vratiti njegovu popularnost nikako. Tako da, definicije bataljujte. Uvedite postere i biće mnogo zabavnjije za sve.
Setite se samo konkursa za najgluplje postere. Najlepši momenti sa sajta ubedljivo. To sidu leči.
- PAcivilizovan forum
Melki ne ovo ne nikako znam da bi ti to iz najboljih namera ali to ti je što kažu popločan put do pakla i mizerije forum nikad bolji samo da se Kazan nakane da embeduje slike, gifove i emojije al ne mora ni to ako je siromašan razumećemo
- PA
Ma ništa ne treba dirati kažem ti
- BV
Mislim da bi trebalo formirati odbor kao sto je cercil uradio da nam se cuje glas
Moramo se zalagati a ne svako na svoju stranu nema nista od toga treba ovako onako nego puno truda i zalaganja konkretnog da se bukvalno druge stvari stave po strani i da se borimo za sajt