Dobrodošlica za nove moderatore na sajtu Vukajlija.com
  • Eru Ilúvatar

Dobro nam došli bulgakov i the prof, nadam se da ćemo se lepo družiti u narednom periodu :)

• b

pozdrav moderatori pogotovo The Prof, nadam se uspešnoj saradnji

• Тхе Проф

Awwww a piće za sve i pica kod Bucka!

• stojickm

pridružujem se pozdravima!!!

• Zelen Lukac

Dobrodošli lololo

• Deku

Тхе Проф
    Awwww a piće za sve i pica kod Bucka!

neka ti te pice
    Pre neki dan čovek novosađanin mi rekao nešto tipa "jedino u Bg što valje je pica u Bucku vau salate vau kurac palac" bukvalno ne postoji gore mesto za has u gradu a jeo sam pljesku na Đermu

• M70

Obojica su vrhunski autori i cool tipovi. Nadam se da ovaj uveli pupoljak od Vukajlije uz njihovu pomoc ponovo procveta!

• melkijades

Kako vas plaća zmaj, u tokenima?

• хезно

ovako trenutno izgleda sve super ali pitanje je koliko je na duže staze pametno uvođenje moderatora. mogu da pomognu u saniranju spema a mogu i da rasteraju ovo malo ljudi što je ostalo, videćemo

• mesni narezak

iskupili su se što su poslali stratimira na letovanje.

• b

dobrodošlica moderatorima i sve najbolje

• Тхе Проф

@Deku

Koji si salatu stavio preko? El bilo u Francuskoj ili Beogradskoj? El teta Slavka bila? Sve je različito…a da je govno - govno je. I to radioaktivno.

@Melk

60e mesečno, Bulga 50 (ovo mu je 1.mandat ipak)

@presretač

Ejdus je dobar momak, dobili smo izveštaj od njegovog lekara, ima on te svoje momente kad uđe u žute minute (ili oni u njega, tako nešto), mora i terapija malo da se prilagodi…i tako.

• melkijades

Ako me ne ložiš da vas stvarno plaća, puno mi je srce zaista. Čuj rasteraju ljude, to bi bila baš velika šteta :D

• Тхе Проф

Brate koje rasterivanje, mislim bukvalno KOGA DA RASTERUJEMO???

• ciklon

Проверено су неки људи добијали нешто у прошлости.

• b

samo da pozdravim moderatore sa srećom

• Тхе Проф

Realno, bombi održao sajt, bez zajebavanja. Ta energija, to ludilo…ja ti brate nikad ništa zamerio ne bih:)

• b

koji sajt hahaha

• melkijades

Sajt uvek može da vrati staru popularnost, sa par dorada i za iznenadjujuće malo vremena.

• b

može i mrtav konj da prdne

• melkijades

Nisam prisustvovao, al da ti verujem na reč, dobar si čovek.

• mesni narezak

može ali neće, nikad.

• PA

https://kolegio.hr/wp-content/uploads/2021/04/slika-mali-princ.jpg
    Samo da podsetim moderatore da nisu uvatili boga za muda čak iako su plaćeni (mada iskreno u 2021. biti plaćen za održavanje vukajlije raspale je baš blizu domašaja božijih muda)
    Dobrodošli i srećan rad!

• Čiča Morada

Sta nam vredi sugavi sajt kad NIKO NE RECIKLIRA

• b

ne znam da li ste primetili, ali svako "ozivljavanje" sajta poslednjih godina (ovo je valjda 12-o jubilarno) je ukljucivalo Profa i njegove ideje. Ponavljati potpuno istu formu, a ocekivati drugaciji ishod kako se kaze to na srpskom

• Тхе Проф

Ovoga puta nam Švabe drže leđa…+ Kaizen nas plaća = očekuje nešto:)

• Тхе Проф

Daj onda i ti neke ideje, bomb, ja nemam ništa protiv…samo da nije partizan&renesansa i te munje:)

Ae laku noć

• mesni narezak

kolika plata, pola sendviča?

• b

prof ozivljava sajt, agenda

1. Hehehe cao drugariiii tatatatira
    2. takmicenje u pisanju definicija
    3. salje mejlove "starim" clanovima
    4. neki se pojave , aj kao jebem ti smaraca
    5. e imam neka posla, vidimo se kad stignem

godinu dana posle
    Hehehe cao drugari, moze takmicenje

• Deku

Povodom afere e-mail moram da istaknem da nisam bio pozvan. Prosto uđem svakih par dana pa ako ima neko normalan javim se. Razumećeš zašto nisam pisao na forumu kad vidim bombaš na zadnje 4 teme u razmaku od 18 sati.

• melkijades

Ne znam šta je plan i čiji je sajt, u kojoj meri i ostale administrativne stvari.

- dovlačenje nekakvih starih autora je samo po sebi besmisleno

- dovlačenje gomile klinaca i uzimanje kakvih - takvih para je daleko smislenije

- moraš dati nešto tim klincima kako bi nastavili da dolaze, nešto vizuelno (dakle posteri, gifovi itd, pisanje tu nema šta da traži) + priliku da dodju u mogućnost da se sreću, druže i prcaju.

Dakle ako je omasovljavanje cilj - čet sobe + 3-4 redovna četa, civilizovan forum, najkul definicije stavljene u izlog + posteri. Što znači 1000 postera sa političkom konotacijom dnevno i vrv raznorazni pritisci kad sajt postane dovoljno popularan.

• Ejdus

Jedino posteri mogu da izbave sajt. To ja govorim odavno. Prošlo je vreme čitanja. Klinci danas vole da svajpuju, imaju pažnju 5 sekundi maksimalno.

Čitanje je njima prevaziđena forma - osim ako nije lektira.

Tako da, nema ništa od definicija.

• Тхе Проф

Deku ne čita moje mejlove…Pa proveri spem, ciganine kovrdžavi!

I da odgovorim bombičici - nemam ja nikakvu agendu, tebra, jedini čovek sa agendom ovde si ti <3

• Galantni kosovac

Cuj da se ozivi sajt, mnogo se vi cimate oko gluposti

• Ejdus

Oživljavanje sajta definicijama je kao oživljavanje popularnosti gramofona sa novim kul printovima poznatih faca.

Šta god da uradiš, nećeš vratiti njegovu popularnost nikako. Tako da, definicije bataljujte. Uvedite postere i biće mnogo zabavnjije za sve.

Setite se samo konkursa za najgluplje postere. Najlepši momenti sa sajta ubedljivo. To sidu leči.

• Тхе Проф

Sajt je živ…samo nije popularan. Slažem se za postere.

• Ejdus

Pa reci Nemcima pod imenom Kajzen da vrati to i eto ti popularnosti nazad.

• Тхе Проф

Pregovori upravo traju…loading…

• PA

civilizovan forum

Melki ne ovo ne nikako znam da bi ti to iz najboljih namera ali to ti je što kažu popločan put do pakla i mizerije forum nikad bolji samo da se Kazan nakane da embeduje slike, gifove i emojije al ne mora ni to ako je siromašan razumećemo

• melkijades

Ma ne to nego da se brišu besmislene teme poput brojanje Ejdusa itd. Da ne možeš da čerečiš nove članove jer si ti eto stari, već da te banuju na 3 meseca, ako napraviš dupli nalog da ti objave mejl, fb profil ili neki slični terorizam.

• Kashof

kad bi se napravilo istraživanje izmedju ljudi koji misle da bi posteri i reakcije vratili vukajliju na mapu i ljudi koji misle da bi san antonio dobio golden stejt 2017 da se kavaj nije povredio mislim da bi bilo tipa 90% poklapanja

• PA

Ma ništa ne treba dirati kažem ti

• BV

Mislim da bi trebalo formirati odbor kao sto je cercil uradio da nam se cuje glas
    Moramo se zalagati a ne svako na svoju stranu nema nista od toga treba ovako onako nego puno truda i zalaganja konkretnog da se bukvalno druge stvari stave po strani i da se borimo za sajt

• ŠKODILLAC

Pregovori upravo traju…loading…

2050: Kolonizovan Mlečni put
    2065: Omalterisana cela Kaluđerica
    2071: Vraćeni posteri na Vukajliju

• stojickm

kad bi se napravilo istraživanje izmedju ljudi koji misle da bi posteri i reakcije vratili vukajliju na mapu i ljudi koji misle da bi san antonio dobio golden stejt 2017 da se kavaj nije povredio mislim da bi bilo tipa 90% poklapanja

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahah, sad but true