- М♦
Labokv
- b
u goste se ne zove
- S
Apofisa. Da mi donese neki film iz 1950 crno-bijeli na moj Samsung OLED Quantum Dot od 70 inči sa 64 miliona boja
- S
papet mastera
- PA
Ček jesu li ljudi koje ne bih zvao u goste ograničeni na autore sa Vukajlije ili onako sveopšte, pošto bih ja samo autore sa Vukajlije i zvao u goste
- М♦
ova tema je bila samo referenca na to da labokv drka u gostima
- PA
COME ON, COME ALL!!!
- PA
Dao bih labavom da mi drka u gostima hehe
- PA
Herpes is totally worth it
- S
Prikladna tema za ovaj labokvov post sa Krstarice : Hi,imam neka pitanja.sinoc mi je dosla jedna devojka i ja sam je razvalio.sedeli smo kod mene,pricali,pili kafu i posle pola sata krenuli sa sexualnim aktivnostima.ja sam je mazio po vagini dok nije ovlazila i kasnije sam se pokajao zbog te radnje i uplasio.prsti su mi bili vlazni od njene vagine a ja sam uzeo da otvorim kondom zubima i mislim da sam dohvatio jezikom svoj prst koji je bio vlazan.na taj nacin mogao sam da unesem ko zna kakvu bolest u sebe.mucim se sa otvaranjem kondoma,uvek ih otvaram zubima a sinoc sam jezikom dohvatio svoj prst na kome su bili njeni sokovi i naravno te neke cestice su mi bile u ustima i sigurno sam ih progutao sa pljuvackom.da li bolesti mogu da se prenose oralnim sexom
- М♦
skarfejs > kum
- b
od ljudi sa sajta u goste bih zvao Shomija23, a van sajta Duleta Vujosevica i Ratka Vardu
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.