- М♦
Pozajmio sam 2000 na kamatu i 2000 drugarski da kupim kriptovalute. Zajebo sam stvar. Kratak sam prilično, a prva kamata se bliži. Bojim se da niti ću smeti
da se zadužujem dalje niti ću uspeti da vratim. Opcije su mi:-Da kažem mojima da me povade (ravno samoubistvu)
-Samoubistvo (najrealnija opcija)
-Da dignem para koliko imam i odigram dva tri puta na kvotu 1.25 (all in)
-Da se ponižavam medju ljudima koje poznajem da pozajmim drugarski pa da vratim kamatu a njima da vratim na zimu
-Da odem kod tatinih poslovnih prijatelja (ima ih nekoliko i oni imaju mnogo para) i kazem da mi pozajme svaki po par soma i da kazem da cu vratiti a ako ne vratim jbg vratice tata nakon sto me obesi (kako cu od sramote to napraviti jebem te zivote)
-da podignem sve pare, zapalim negde u tri picke materine i ne vratim se nikad (nije vredno ovih para)
-Da se nadam da ce cene ici gore (ovo svakako)
-Da ukradem nesto (ali realno pre bih se ubio)Mozda neko ima pametnije resenje?
Znam da sam debilcina znam da vam je drago, ok ok ne ljutim se. Ko moze da pomogne nekako nek se javi. Cupajte me iz govana braco - 6
2000 РСД?!?!?!?
- B
Kvota 2 pa polako
Potpisuju Bob Rock & Armin Van Buuren
- 6
Питај Џанкееаа за дојаву.
- М♦
Gledao sam meceve PL za ovaj vikend i sve sto sam planirao da odigram doslo je. A kad budem stvarno uzeo da odigram pao bih. A dobro, svakako pre samoubistva probati kladzu. Dignem 300-400k koliko budem imao pa to podelim na 3-4 winnera i polako
- B
Sa 4k možeš da započneš karijeru gde god, recimo u Kanadi
SKEČ - М♦
A brt ne znam dal je vredno odreci se svega ovde zbog soma evra recimo koliko cu biti kratak kad sve prodje. Do duse ako nemam prijatelje i rodbinu da me pokrpe za tu sicu onda bolje da palim
- 6
А 2000 ојра је у питању. Све нај, сликај нам се са инфузијом.
- B
Gledaj, najsigurnija ti je trenutno Danska prva, dolazi sve po psu, imaš i kiparski plejof, ako baš nemaš ideju 2+ 4-5 tekmi jbg
- B
Aj šir daune s ćilmom i bombijem ruku pod ruku blago meni
- 6
Ишмих нострадумус, Маестро на апаратима.
- S
Dabogda te ubili kamatari ako se sam ne ubiješ, glupane jebale te kriptovalute kad sam ja govirio da je to kurac i da je tebi sudjeno da budeš sirotinja
- М♦
Ma nema ko da me ubije dobar sam ja sa likovima sto si mi dali pare, ali znam da moram vratiti. Nema oprosta jbg.
- B
Ne najbolje da će da sluša savete debilnih polutrolova tipa ti Saake i uzima ih u obzir prilikom odlučivanja oko i najminornije stvari u životu, ne znam, neka bude šok ili paraćinka žvaka
- B
Bugarski humor.. .
- М♦
Aj pocupajte me malo iz ovoga jebaga ja
- 6
Vo iz kupusa
Nadji posao. - М♦
I da za jedno dve, dve i po godine odvajanja svakog dinara od plate vratim pare
- М♦
Da rekao sam to ali da mi treba za lecenje ili tako nesto a ne da se cupam iz moze se reci kockarskih dugova
- b
Idi kod Dula ciganina, dace ti na prvu

Hajde da i ja postavim pitanje, odnosno predložim temu. Tema je Hiperboreja. Moja znanja na ovu temu su skromna i čitao sam samo: Štajnera, Tilaka, Dugina, Kalajića. Šta se tu zapravo izdešavalo sa Hiperborejom, kakav je nastavak istorije, da li je istinita pričao o nastavku tipa Lemurija i Atlantida? Da li ima konkretnijih znanja sačuvanih iz Hiperboreje, osim Apolonskih, Zaratuštraizma, nešto kod nas u naznakama u pravoslavlju? Ko su zapravo pravi Hiperborejci danas (ne mislim u bukvalnom fizičkom), da li je podela Istok-Zapad koja se odvija u našoj civilizaciji zapravo nastavak te podele još iz perioda Hiperboreje, kada je nakon podele Sever-Jug, nastala podela Istok-Zapad? Koliko istine ima u gnosticizmu Samaela aun Weora?
I naravno biću strpljiv. Godinama sam čitao i nailazio na razne budalaste spise i tragajući izgubio mnogo vremena, te mi neće biti problem da sačekam da čujem Vaše mišljenje o svemu ovome.- B
Hajde da ti i ja onda predstavim odgovor, na temu Hiperboreje. Pošto je tema Hiperboreja. Obzirom da sam čitao samo Štajnera, Tilaka, Dugića i Kalajina, moja znanja na ovu temu su skromna. Istinitost nastavaka istorije Hiperboreje u kasnijim delima o Lemuriji i Atlantidi su najverovatnije pod znakom pitanja. Sačuvana znanja iz Hiperboreje, pored Apolonskih i Zaratuštraizma, postoje, doduše u naznakama, i u pravoslavlju. Ono što se sa sigurnošću zna o današnjim Hiperborejcima (ne samo u fizičkom smislu), to je da se zna jako malo, gotovo ništa. O podeli koja je nastala u to doba, na Zapad-Istok i na Sever-Jug, možemo pronaći korene današnjih podela, ali i u najobičnijem kompasu. U gnosticizmu Samaela aun Weora, shodno principima gnosticizma, postoji istine podjednako onoliko koliko je i ne postoji. Treba biti strpljiv. Ja sam takođe godinama čitao i nailazio na svakakve budalaste spise, uključujući i ovaj Vaš post, na koji sam potrošio mnogo manje vremena od onog koje će mi biti potrebno da se nakajem zbog čitanja istog, te mi nije problem da ga odvojim još malo i predočim Vam svoje mišljenje.
- S
haha boze

Hvala prof, za svo vreme svog zivota koje ste dali da Srbima obrazlozite pravu istinu. Za sav vas cas od kojeg ce da imadu koristi i oni koji to ne zasluzuju. Njih cemo vec da posramimo mi mladji kad dodje cas. Ali da ce da se provuku sa ignorantnosti, pa da kupe kajmak, nece moci. Ime i prezime ce da se da javno, pa neka ih se potomci srame. Ako to ne ucinimo, smtrat ce da mogu opet isto i nekaznjeno. Takva bica , a neSrbi nemaju karakter. Vi samo udarajte temelj "sitno". Mladji prate i nastavljaju.
- М♦
Kriptovalute mi život upropastile.
- B
I meni bilo simptomatično što se nije prethodno konsultovao sa nekim ko je dugo u tim ajti vodama. Rađe, nisi u pravu, evo Saleta koji nije nubara, pa se opet nije bakljao s tim govnima
- B
Tako biva kad svoje snove vezuješ za mehur od sapunice
- B
Na pijaci znaš i vidiš šta kupuješ i za svoj novac dobijaš neko konkretno dobro, a ovde za realan novac dobijaš maglu, koliko glup treba da budeš
- B
Napravim tukicoin, pustim priču po internetu kako će da raste (lol), i sve što mi treba jeste da desetak Maestra pročitaju to i ulegnu. Ćao đaci
- B
Ne razumem se u ta kompjuteraška govna niti me je to ikad interesovalo, ali vidim da tih valuta ima mali milion pa kontam da nije greda napraviti još jednu. Drugo, ne bih mogao da ovako pilićarski varam ljude pa da neko plače zbog mene i da me kune, ionako sam već dovoljno bede sebi navukao na vrat, još mi i to treba
Радјард Куплунг
Nema to veze sa ajtijem, to je obična pijačarska ekonomijaTo i pricam, ali nasa gospoda na temi za te kriptovalute me ucutkali pre nego sto sam i stigao da beknem. Sada vidim ima onih koji kukaju.
Cak je i pijacarska ekonomija ozbiljna stvar u odnosu na ovo. Ta kripto govna su klasicna piramidalna prevara tipa Jezda i Dafina samo zavijena i zamuljena toliko da averidz hjuman ne moze da razume o cemu se tu radi. Sve sto cuju je "moze leba bez motike tebra" i pecaju se.