Pitanje autor - odgovor moderator
  • Сантјаго Коровјов

Zašto brišete negativne komentare na definiciju ljudi decxko?

Sled događaja:
    1. Stevčo odabere kratež, produkt nežnog seksa StrajeKG i Jove Radovanovića
    2. Ljudi iskritikuju odabir
    3. Stevčo "se konsultuje" i skine štiklu definiciji
    4. Dobije konstruktivnu kritiku kako za odabir uopšteno, tako i za odustajanje od odabira čim su mu zamerili isti, pokaži karakter čoveče.
    5. Nestanu svi komentari na definiciju, nakon što je definicija odabrana.

Pa bih da pitam, čemu cenzura i šta znači ovo brisanje komentara. Nikada do sada se ni svađe i vređanja nisu brisala, a pogotovo ne normalne diskusije.

Poyić.

• b

Cenzura je nacin funkcionisanja trenutne vukajlije, otkad ja to pricam

• Тхе Проф

Ja sam skinuo iz odabranih a komentare je brisao onaj koji je bez karaktera.

@bomb

Samo vređanja na rasnoj i polnoj osnovi neću tolerisati, kao i kacenje tuđih licnih podataka i fotki...makar to bile i dezinformacije. Sve ostalo - fine by me:)

• b

Samo vređanja na rasnoj i polnoj osnovi neću tolerisati

https://vukajlija.com/ciganski-seksualni-zivot/707264

• Firex

Bombas popusicu ti kurac

• Тхе Проф

Hahahaha

Samo vređanja na rasnoj i polnoj osnovi neću tolerisati

"međ autorima" zaboravih da napomenem. Hvala.

• b

hvala na ponudi, ali moracu da te preusmerim na jednog clana

• јп

Брисање коментара је кључни фејл ту. За промашене одабире кога заболе, све ће проћи.

• b

ajoj, medju clanovima...znaci ne smem nikkm da kazem da je gejniger?

• Dominic De Coco

Pitanje:

Da li je istina da je gambiju mama brisala dupe do 23. godine?

• Стевчо сметало

Ja sam izbrisao komentare pošto je odabrana skinuta a samim tim i komentari vezani za sam odabir više nisu potrebni.

Inače nisam se ni sa kim konsultovao niti sam ja skinuo štiklu. ;)

poyy

biće boljih odabira, osim ako me ne gotivite lololo

• Dominic De Coco

Stevco, savet: sad si ti vlast i ne objasnjavaj svoje postupke brewing entuzijastima s podbratkom nego vladaj

• b

dobro, Stevcha malo fejluje, ali naucice se, na pocetku je.. kad se setim Marka i Ciklona...

• Стевчо сметало

Stevco, savet: sad si ti vlast i ne objasnjavaj svoje postupke brewing entuzijastima s podbratkom nego vladaj

+ kvadratni koren iz 2304616382146182345

• Сантјаго Коровјов

Ja sam izbrisao komentare pošto je odabrana skinuta a samim tim i komentari vezani za sam odabir više nisu potrebni.

Komentare nikada ne brišeš Stevčo. Ne smetaju. Reci da se neko zaleti i pobriše sve komentare koji su se nekada ticali definicije dana, jer definicija dana više ne postoji.

• Dominic De Coco

Stevchane odaberi mi nesto

• Džonimir

Брисање коментара је кључни фејл ту. За промашене одабире кога заболе, све ће проћи.

+1
    Jbg činjenica je da Stevčo nema neki smisao za humor ali, ono, šta da se radi... Svaka čast za entuzijazam, lepo je što se cima ali bilo bi lepo da razmisli prvo šta bi drugima bilo zanimljivo pre nego što odabere nešto.

• b

to je bas vrlo pipljivo sta bi drugima bilo zanimljivo s obzirom da vas 80% gleda farmu

• Džonimir

Manja sramota da se gleda Farma nego da se sa +45 pališ i dalje na raspali Partizan i tripuješ da si intelektualna elita zbog toga. :/

• Марко 

ја сам кидао као модератор реално ал ме свакако срамота те функције и епизоде у мом животу

реме дал си написао децхко у 2018. години?

• Тхе Проф

@bomb

Može gejniga samo ako iza toga nije reč "cigan". Ako je "cigan" ispred onda opet može. Hvala.

• Kashof

A što se nečija seksualna orijentacija koristi kao uvreda? To ništa a

• b

Džonimir
    Manja sramota da se gleda Farma nego da se sa +45 pališ i dalje na raspali Partizan i tripuješ da si intelektualna elita zbog toga. :/

samo se nadaj, hahah

• Тхе Проф

@kashof

Uvreda je samo ukoliko uputilac uvrede nije bigot. Hvala.

• Galantni kosovac

Ma komentari nikada ne treba da se brisu, cak ni kad je vredjanje u pitanju, sta sad. I u strozije vreme pa se to nije radilo, zamisli neko da obrisao cuveni Jogurtov komentar? Ili komentar denmark boja?

• Earthworm Jim

Džonimir

Lepo receno druze, nema veceg blama od toga

• b

u sta si se pretvorio moj gambika da ides okolo i potvrdjujes necije teze, nikakvo misljenje nemas kao vepar

• Earthworm Jim

To retko kazem da si ti u pravu ne znaci da ne kazem kad zaista mislim da jeste

• Kashof

Da se razumemo boli me piša šta odabirate i koga banujete ali ako nameravate da pretvorite komentare u ovo

tike -patike -tebra gde si uzeo tike

-plus brate sleng
    -hvala
    -brate N E V E R A baš sam danas uzeo nove tike +++
    -hvala
    -moja baka ima čukljeve prevelike pa nemože da nosi tike ali ipak tanak plus
    -hvala

onda mi se napušite kurca

• Kashof

Ako hoću da nadojim bakija i džonimira kurčinom to ću i da uradim (i oni mene razume se) a ne da mi brišete komentare jebene

• Сантјаго Коровјов

Bukvalno sve je okej, ali brisanje komentara nikako.

• b

prof ima tu ružnu naviku da menja komentare dodaje mod edit, mislim gubi se svrha komentara sa tim

bombas: Prof puši kurac

MOD EDIT: ne pušim, laže kalamunja

bolje brisati nego menjati po meni

• 6

што је закључана догодило се на вуки тема

• Јан Скшетуски

Potvrđujem meni je lično obrisano 7 definicija koje ne krše nikakva pravila.........DOLE MODERATORI

• 6

Бан Јана трола љутито мудораторе!

• Тхе Проф

@bomb

Prof ne menja komentar nikada, samo doda edit da ne bi oduzimao mesta svojim postom. Malo kurčenje, šta...awwww :*

EDIT: Ljudi, polako ćemo pootvarati sve zakljucane teme, briše se spem na tzv.operativnim temama i onim kataloško/arhivske prirode.

• celt

umodovani novi ljudi?

svaka cast, vi znate kako cemo svi da se osecamo kad Srbija udje u EU, samo 25 godina unapred :)

• celt

stvarno sam mislio da kajezen ostavio uplacen hosting i domen i da ce samo da izadje jednog dana domen nije aktivan vise :)

• ciklon

Политичка коректност думре.

• Џереми

Pitanje: ko će biti sledeći umodovan

• ciklon

Бомбаш. То је једино логично. Не шхалим се.

• Dominic De Coco

Isprozivaj rimom autora iznad

• velikiblek

Prof napisi ti ipak komentar odvratno izgleda mod edit

• Dominic De Coco

Kvaksonska loža moćne patke

• Бохор

Plaćao bih da gledam Bombaša kao moderatora neke 2012 godine

• P

Da je sada moderator, ovaj sajt bi bio crno beli i ne bi bilo mogućnosti promene.