- BH
Na zahtev mnogobrojnog članstva Vukajlije, vraća se vaša omiljena tema.
Mole se svi članovi da pitanja budu jasna i nedvosmislena, kao i da se isključivo odnose na moderatorski opseg nadležnosti. Za sva druga pitanja imate poseban podforum "raznorazna pitanja".
Dalje, pošto je ovo jedna od najbitnijih tema na sajtu, posebno se mole svi da se korektno ponašaju na njoj. Dakle, neki mehanizam postavljanja pitanja bi trebalo da izgleda ovako: autor postavi pitanje, u roku od 24 časa neko od moderatora mu odgovori. Ako u tom periodu niko ne odgovori, autor može da ponovi pitanje. Neodgovaranje moderatora u narednih 24 sata znači da je pitanje nepotrebno, trivijalno i ne zaslužuje odgovor. Svako dalje silovanje istim pitanjem će se tretirati kao spem, kao što će se tretirati i gomilanje pitanja, prepucavanje autora i slično.
Napomena: izbegavati pitanja o obrisanim definicijama a naročito posterima, jer se dnevno mnogo toga obriše i nemoguće je ispratiti sva ta pitanja i dati odgovor na ista. Takva pitanja baš ako vam je mnogo stalo do definicije i ne možete da zaspite ako vam je definicija na groblju, inače ne.
- zp
Da li je izvodljivo da se pod Poslednje aktivne javne teme (ali ne kada su desno na strani Foruma vec kada su ukljucene sve) ubaci u istom redu i neka makar oznaka podforuma u kome se nalazi tema?
- BH
Bilo bi ok, al to je sve na kaizenu. Kad on pročita, il će da se javi il će da prećuti :)
- zp
Hvala!
Milice, ne mora, prenece rekose. - BH
E da, vidim ja da ne vredi ako ne ispišeš BAŠ SVE. Pročitajte naziv teme. Ova tema služi da na pitanje odgovore moderatori, tako da ostali, uzdržite se od ubacivanja, postaće nepregledno i konfuzno.
- zp
Opet ja. Nemam sacuvane fotke za avatar, a hocu da promenim, tj stavim jedan od prethodnih, konkretno crvene budisticke beads. Moze li mi neko skinuti moje prosle avatare i poslati mi? Makar do crvenih, ima samo par slika.
- Пд
Не можемо да скинемо, можемо да обришемо овај, али у истом тренутку кад обришемо овај, брише се и текст у профилу.
- BH
Mislim da više ne može da se vraća na stari avatar brisanjem sadašnjeg, već ga obriše skroz (ostane onaj čovečuljak) sa sve tekstom ispod. jbg.
- zp
Okej, nemojte onda nista, hvala svejedno.
- P
Raspitaj se tamo na temi o cs-u...neko fazon od gajbe drzi server....igrao sam pre neki dan.....
Modovi , da li je zakonom vukajlije zabranjeno posedovanje duplih naloga?

Možel kolega http://vukajlija.com/recnik/autori/25404 da izađe iz apsa? Istekao mu rok trajanja bana.
edit: Fala :))

јбт јел само ја примећујем да се у задње време појављује све више постера са сликом која је већ била и коментаром (некад нешто мање измењеним) који је био на тој слици...и обавезно одлично прођу...
на пример овај
http://vukajlija.com/zabava/posteri/69405
је прежвакана фора (да не кажем плагијат) овога
http://vukajlija.com/zabava/posteri/26300или овај
http://vukajlija.com/zabava/posteri/69392
овога
http://vukajlija.com/zabava/posteri/25410- zp
Imam ja jos pitanja.
Sto je Luli dala otkaz, ako sme da se zna?
Sto je Cupic banovan trajno? - P
@Surovi aha ok...ne planiram da otvaram novi nalog, čisto pitam.....

možda ću promašiti temu ali imam pitanje koje nisam znao gde da postavim pa mi se ovde učinilo najzgodnijim:
malopre sam postovao defku "tajming" koja je vrlo brzo obrisana (10 sekundi je mnogo). defka nije imala nikakav prizvuk vredjanja,rasizma i sta ja znam...
kako ne bih napravio opet istu "grešku" samo želim da mi se ukaže gde je problem?
hvala
@Јорма:
Претпостављам да је обрисана зато што је исувише интерна. Дуго већ нису рпетерано прихватљиве дефиниције о дешавањима и појавама на вукајлији и само екстремоно добри примери опстају.такође, није баш најјаснија форма. не можеш да дефинишеш нешто са "то ти је све у животу". једноставно не можеш.
даље, навео си пример у телу дефинције, зато што је твоја дефиниција заправо само пример. Да је у примеру, тело би ти било мање више голо.
плус, скроз досадна тема, деловало је као да ниси знап шта да напишеш, па као ајде.
моја запажања, нисам је ја обрисао тако да не могу да тврдим, али мислим да треба да остане на гробљу па ти покушај поново.

Подржавам Зуцлона у враћању теме.
И да питам да ли може да се одлокује тема о ауторима које бисмо читали?- l
у чему је поента закључавања тема које нису увредљиве, смарачке, дупле, "зашто је обрисан постер" и слично? ако тема замре замрла је, не видим зашто би се закључавала, ако се људи на њој зезају па нек се зезају, ако је спем банујте због спема, зашто закључавати тему никако да добијем разуман одговор
- BH
Pročitaj prvi post na temi u vezi sa postavljanjem pitanja. Ja nemam odgovor na to pitanje.
- l
тебра ја прочитала први пост, ништа не брини, питање мислим да није двосмислено а нисам знала да није то у вашој надлежности с обзиром на то да ми се чини да сте ви ти који закључавате теме по свом нахођењу или по оној ретардираној теми "предложите теме за закључавање". колка реченица јбт :)
ок хвала, почивај у миру :) - zp
Surovi, hvala na izdrkavanju. Pitah ovde jer verujem da jos ljudi zanima. A nazivanje autora potencijalnim retardom samo govori o tome koliko ti zapravo koristis glavu kada odgovaras na ova pitanja. Hvala lepo.
Wojtek, hvala, ali mislim da je pisalo vredjanje. Nema veze, pitacu Lullaby, ona ga je banovala. 
@zlocesta pufnica: molim te, biraj reči malo bolje. samo retard na ovom sajtu može da zaradi ban. ako je to sam tražio, što reče wojtek, to je onda dokaz više.
pozdravi se sa 3 najpolularnije definicije, ne volim kad mi ljudi govore da ne koristim glavu. (iako si mi nesvesno uputila kompliment)
pozdrav.- С
Ау, брате, смањи доживљај, свршићеш. Ово је само интернет.
- l
ауууууу
сурови ти си рекао за човека да је ретард, какве везе има разлог. и ја сам рекла за два члана да су ретарди с разлогом који је бољи него тај твој па сам банована. није лепосамо ретард може да заради бан? па управо си увредио бар половину чланова сајта...

Primetio sam, da posle 12 kad napises definiciju, prvo ti bude negativna (meni obavezno).
Naidje par hejtera, verovatno su oni napisali definiciju, pa zele da njihova bude u vrhu, tako sto ce ostale izhejtovati. Imao sam par defki koje zavrse sa skorom od npr 90 - 6, a pocele
sa recimo 1 - 3, moze li to kako da se regulise ?- АК10. Дефиниције не смеју да имају псовке и непристојне речи у њима, насловна је ЦЕНЗУРИСАНА.
Ovo mi nije jasno, Peki. Kako cenzurisana kada se nalaze psovke na naslovnoj? Ovde sam postavio pitanje kako ne bih spamovao onu temu za predlaganje novih definicija.