- DP
Lično mislim da je skijanje aktivnost gde potvrđuješ da si skorojević.
A čak i na stranu aspekt društvene lestvice, predebilno mi je.
A) preskupa je oprema
B) preopasno je
C) prekratko traje, duže ti traje pentranje do destinacije s koje ćeš se spustati, skijanje aktivno 10%
D) krivulja učenja je prestrma
E) planina ima mnogo boljih sadržaja
D) globalno zagrevanje čini da je sezona sve kraća i kraćaMožda iz mene podsvesno govori zavist sto nisam kao klinja vodjen na takve stvari, mada već godinama ga sebi mogu priuštiti, i ni na kraj pameti mi nije da se okušam u tome.
- DP
Planina šije more na milion stavki, ali skijanje mi je teeežak dejan cukić. Ne osećam ni odbojnost, nego evo sad kad sam krenuo da analiziram mnogo malo razloga vidim što bi to ljudi radili.
- 6
упис
- P
Ja skijam. Imam full rossignol opremu i boli me kurac sta pricate. Bas je kul zajebancija.
- P
Ne znas kako je to lijepa vrsta adrenalina, pogotovo kada si usamljen na stazi mrtva tisina prirode, samo zvuk laganog kretanja skija i hladan planinski vazduh.
- DP
Ma, plidu, ne trudim se da pišam previše po skijanju i vama što skijate, samo mi nije jasno zbog čega... jel tih par minuta spusta tolko vredno tog sveg cimanja i troška. Jel adrenalin, šta je. Možda je individualno ja generalno ne volim te adrenalinske zajebancije u globalu
- P
Imao sam prestrasne padove na skijanju ali nikada nije zavrsilo lose. Full oprema kacige i zajebancije i nema straha. Uostalim, obozavam adrenalin i kako kaže Charles Lindberg "Smrt je profesionalni rizik nas ljubitelja adrenalina" (serem, bojim se za zivot ali jbg volim adrenalin)
A sto se tice opreme, stoji da je skupa ali ne mjenja se stalno tako da je okej. Jedino ako imas dijete pa raste, onda ne isplati se kupovati bolje rentaj
Imao sam prestrasne padove na skijanju ali nikada nije zavrsilo lose. Full oprema kacige i zajebancije i nema straha. Uostalim, obozavam adrenalin i kako kaže Charles Lindberg "Smrt je profesionalni rizik nas ljubitelja adrenalina" (serem, bojim se za zivot ali jbg volim adrenalin)A sto se tice opreme, stoji da je skupa ali ne mjenja se stalno tako da je okej. Jedino ako imas dijete pa raste, onda ne isplati se kupovati bolje rentaj
Као да слушам једног мог познаника који је завршио у колицима. Исто овако је причао прије неких 5 година. Само опрезно баки. Тај адреналин је највећи зајеб код таквих работа.
- P
Brate rizik je svuda oko nas. Izadjes na ulicu pijani klosar te udari 1.2 puntom i ostanes u kolicima. Svakodnevno smo izloženi riziku, jebes ga. Ovo je barem samo preko zime :D

Mogu da se složim donekle da se na skijanje lože uglavnom buržujčići i wannabe buržujčići (Plidu se odma javio xd), što je i normalno jbg, sirotinja gleda da osoli muda 10 dana u Paraliji i još u decembru prelistava ponude agencija. Moraš da imaš višak novca da bi išao i na zimovanje preko toga.
Aktivnost kao aktivnost je sigurno do jaja čim se mnogo ljudi loži na to, ali ne znači da je za svakog jbg. mene ne privlači niti me privlače zimski sportovi i planine. Mrzim trontanje zimskom garderobom i sve što to sa time povlači. Padne sneg u selu i prošetam se malo po prirodi (i to je planinčina neka LOL), meni to dosta. Ako imam para da odem negde preko zime u inostranstvo da se nabijem u toplo pijem pivo i gledam guzice. Svakome njegovo.
Imam dobrog druga koji se baš loži na skijanje i koji me je smorio pričom kako je to najbolja stvar ikada omg kako moram da probam i omg ja nisam normalan što me to ne interesuje i omg što neću da spucam baš puno para bar da probam nešto što me ne privlači jer omg skijanje...TL;DR ne verujem da je čisto pomodarstvo, skijanje je super stvar kog to privlači, samo ti Zapata verovatno ne spadaš u tu grupu kao ni ja.

Skijanje jebe, dobar izvor adrenalina i generalno jaka stvar. Da se razumemo, skijanje tipa "idem pa ću celo skijanje da provedem na najprometnijoj i najlakšoj stazi" je skijanje da bi bio viđen i uglavnom je sranje.
I generalno, za razliku od letovanja, zimovanje sa skijanjem je u suštini aktivni odmor, tj. ne fizički, nego psihički pre svega, i na tom polju šije leto za pet klasa.
Što se samog skijanja tiče, na bilo kojoj "zajebanijoj" stazi, em nema ljudi, em je sneg drastično bolji, em je nalet adrenalina jači, em je celokupni osećaj kidalica.
Al' ono, def jedna od najjačih fizičkih aktivnosti, koju možeš da praktikuješ sezonski.
Bukvalno kombinacija adrenalina, osećaja slobode, do jaja pogleda, brzine, i prirode, jebem li ga. Sve u svemu, kada se sve sabere, do jaja je.- DP
Znači sve se u principu svodi na to da li si kućna buva ili outdoors tip

Ne mora da bude burzujski,moze za ok lovu da se ode i u francusku,austriju itd(10 ljudi u apartmanu,kreveti na sprat,smestaj ranga hostel). Na skijanje se ide zbog skijanja,serem se na one glave sto skijaju od 12 do 3 i cekaju vece da izadju u klub na kopu.
I jeste ovo sto reme kaze,celokupan osecaj dok pokusavas da izgazis svih 180km staza na planincugi skijajuci manijaklano 7,5h dnevno je predojaja.
Tako da meni ide u top 5 stvari koje radim u zivotu.
I mogu lagano da zrtvujem odlazak na more gde gorim i znojim se kao majmun sa 500 srba na plazi zarad skijanja.
a znam kad se skijas ima ono spustis se pa te zicar vrati gore....al kako tako po celoj planini, sta onda se penjes peske nazad sam i nosis onako u rukama skije uzbrdo?
ja bi vise voleo skejtboard ili kako se kaze ono sto nisu skije nego obe noge idu na to, al samo tu gde ce zicara odma iste sekunde kad se spustim da me vrati gore

HAhahah pa jebem vas bre usta razmažena, druže gde ste vi odrasli.
Je l se sankao ko od vas ko dete je l skijao na nekom brdu gde ste se rodili jebate
Skijanje je fina stvar, sve te zimske čarolije jebi ga. Skijam lvl pro kad smo već kod toga jer sam ko dete više od 100 sanduka piva i kisele vode sjebao da bih pravio skijice one
Eh kako je nekad bilo do jaja- P
Sto bi rekao svabo : krljo ti si pravi ljigavi gradski tip, ceo zivot si na asfaltu ne znas kako je to gaziti po travi. Jel realno da ste operisani od svega sto nije puko serendanje na vuki haha
- P
Gamby glas razuma opet kazem. Jebe vas gamby na svakoj temi sa svojom visprenoscu
- P
Okej je brate ponijelo te :*

https://www.trendshrb.ro/wp-content/uploads/revelion.jpg
како желим да их нашутирам у главе- Pнајлепше ми је да видим неке беднике програмере како се сликају са својим предосадним рибама у ски опреми како држе киблу са шампањцем а иза застава швајцарске, бар шест људи сам видео да тако ради
Ovo si mogao da sastaviš u jednoj rečenici koja glasi: Nemam novca i ljubomoran sam na likove koji skijaju sa svojim ribama.

Skijanje je OK, ali su skijasi mahom pokondirene tikve koje se osecaju finansijski i moralno superiorno u odnosu na plebcine koje ne uzivaju u istom. Inave pokenjam vam se na ovo "haha sirotinjska spika", koliko uopste ovde vas ozbiljnih vukajlijaskih preduzetnika i gospode ima platu preko 1000 evra (sto je takodje bedno) a da nije programerski isprdak?