Plavuše ili brinete? (društveni paraziti ili samo stereotip?!)
  • l

Da li više volite plavuše ili brinete?
    Zašto?
    Da li se plavuše zaista bolje zabavljaju?
    Da li su brinete zaista pametnije?

• бури

ja palvuše iskreno..., mada što se frizure tiče najvolim kad cura ima ravnu kosu nebitno koje boje
    inače mislim da su to gluposti vezano i za plavuše i za brinete...
    a možda najbolje volim crnke, jbt ni sam ne znam...

• Јова

Ovdje je 90% stereotipa, 10% istine.

U tih 10% istine spada činjenica da NEKE plavuše, naročito one što se blajhaju i rade još milion dodatnih intervencija na sebi se "bolje zabavljaju", a uz to naravno ide i malo žešći promiskuitet.

A što se ljepote i sviđanja tiče, kakva god boja kose curi bila, ona može da bude i ljepotica svjetske klase i najveći gabor.

Statistički više sam se puta ozbiljno ložio na brinete, ali to ne mora ništa da znači, pošto sam se i na plavuše, takođe ložio.

• Јова

A što se inteligencije tiče tu je ravno 0% istine. Dakle, zabavljanje, promiskuitet itd. to možda, ali pamet / glupost, to ne - nečiji način ponašanja i farbanja kose nema veze sa inteligencijom već sa sistemom vrijednosti i vaspitanjem.

Inteligencija ima veze samo sa uspijehom - u bilo kom polju.

• Earthworm Jim

Ovdje je 90% stereotipa, 10% istine.

U tih 10% istine spada činjenica da NEKE plavuše, naročito one što se blajhaju i rade još milion dodatnih intervencija na sebi se "bolje zabavljaju", a uz to naravno ide i malo žešći promiskuitet.

A što se ljepote i sviđanja tiče, kakva god boja kose curi bila, ona može da bude i ljepotica svjetske klase i najveći gabor.

Statistički više sam se puta ozbiljno ložio na brinete, ali to ne mora ništa da znači, pošto sam se i na plavuše, takođe ložio.

Upravo ovo što napisa Jovičić, sa tim što sam se ja možda malo više ložio na plavuše.
    Nema to nekakve veze u suštini, bitno je da devojci dobro stoji.

A blajhane muškarce bih topom deportovao u Meksiko Siti.

• En_Dotter

Црно, смеђе, риђе и шта наиђе.

• leksi

ћелаве

• dusan1001

Upravo ovo što napisa Jovičić, sa tim što sam se ja možda malo više ložio na plavuše.
    Nema to nekakve veze u suštini, bitno je da devojci dobro stoji.

Potpisujem

• mylyca

Ја сам правила неку статистику код својих другова, скроз различитих интересовања и типова личности и типа 9/10 мушкараца више воли бринете, за било шта.
    Кад сам била црвенокоса на пример, углавном су девојке говориле да ми брутално стоји, а мушкарци да сам се зговнала и да се вратим у природну. Наравно, више верујем мушком суду, јер су генерално искренији.
    А то што се испоставило да више њих воли бринете је само одраз да су мушкарци проста и једноставна бића, која већином воле класичне ствари.
    Бринете им изгледају као обична девојка из краја, док су плавуше, некако, моћније и интересантније.
    Наравно, све је ово глупава генерализација и све зависи од девојке до девојке :)
    Е да, ја бих волела да мени стоји плаво, ал' мислим да бих личила на Ђељану.

• THE KTITOR

ћелаве

Potpisujem!

• Lavender Girl

Govorit cu iz zenske perspektive, da li mi se vise svidjaju plavusani ili momci s tamnijom kosom. Dakle definitivno momci s tamnijom kosom. Ona kombinacija koja obara s nogu - svijetle oci i tamna kosa. Mada i da su tamnije oci, apsolutno ne smeta.
    Ne gledam puno vanstinju, ali ovo je ako trebam birati.

Sto se tice zenskog dijela plavusa i brineta. To je sve glupost. Nije istina da se plavuse vise zabavljaju, kao sto nije istina da su brinete pametnije. Al' ajde, vicevi o plavusama se nikada nece iskorijeniti.

• N

blla plava
    sad sam braon.
    i da vam kazem isto je. Niko mi nije nikad u kosu gledao. Svi u sise.

• Tulumbac

Ja volim kad oće da sišu.

• rajkox7

i da vam kazem isto je. Niko mi nije nikad u kosu gledao. Svi u sise.

I, šta su videli?

• Christine

crvenokose devojke su najlepše :)
    reče plavuša

• Tulumbac

Eva Ras u "Porodičnom blagu", grrrrrr.

• Energija

Lemajo, znala sam da si ljubomorna na mene. pa zar i tema? :)))
    Evo, ja glasam za plavuse, da vidis kako sam bez predrasuda. :P

• mylyca

Hahahaha belkčugo, pogrešna tema hahahaha :D

• BH

Mnjah, jeste. :) E kul je to "blekčuga". Super mi se slaže uz "močuga". :) Inače, jebeš boju kose, bitno je samo da je kvalitetna, ne volim da mi ostaju dlake u ruci dok je čupam. :P

• prvi srpski vampir

Ja volim crvenokose...uh...i albino komšinicu prekoputa.

• prvi srpski vampir

Što reče muerrrte: Crnke su lakše za održavanje, manje se prljaju, a budući da je on moj mentor, tog pravila se i pridržavam.

• Триша

Ма заборавите плавуше, црвенокосе се највише забављају - додуше то су закључили неки научници.
    Као оне Иркиње које су у Америци изродиле читаве кланове...

• Др Јанковић

Фифти-фифти. Ал ипак,мпорам признати да бринете за мало преовладавају.
    Мада,највише волим природно риђе.

• N

I, šta su videli?

VIdeli su ono sto svaki muskarac vidi kad gleda ribi u sise. Sasu Djordjevica koji daje pobednicku trojku u poslednjim sekundama igre.

• Vejvern

Мада,највише волим природно риђе.

A one tebe?

• l

energy, ja hoću da se ofarbam da budem kao ti! imitacija je najiskreniji oblik laskanja :D

bleki, c, c, c, nije lepo da čupaš devojčice za kosu i da ih vučeš za kikice....

• BH

lemajić, ja to samo ako one vole, inače sam fin i mazim ih po kosama. :)

• l

a sve one to pomalo vole :P ;)

• Фејзбукманијак

Мене овде жене нећеду, тако да кој мој ја да се одлучујем

• Др Јанковић

A one tebe?

Нем појма,искрено.

• l

fejzbuk imam ja drugaricu za tebe! ali nije na vuki, devojka ima život... :D

• Natnat

Nije na Vuki, ima život, ahahahaha ....

• zp

Fejzu, u vezi sa onim sto sam ti rekla na PVT- nije tu bilo puno clanica, mozda 80ak samo.

• marcipan

80ak stereotipa ili parazita!? :)

• Фејзбукманијак

fejzbuk imam ja drugaricu za tebe! ali nije na vuki, devojka ima život...

Лемаја, фотке на пвт одмак :)

Иначе имам и ја живот и жив сам чоек, ваљда си видла :))

• Energija

"lemaja
    energy, ja hoću da se ofarbam da budem kao ti! imitacija je najiskreniji oblik laskanja :D"

Bliznakinje...hmmmm....sta jos nisam probala? :)))

"bleki, c, c, c, nije lepo da čupaš devojčice za kosu i da ih vučeš za kikice"

Lepo je bre, Lemajo, sta's bolje?

• Урош

Златокосе!

• Energija

Znala sam da me nikada nisi ni voleo. :pucanj:

• Урош

Нетачно.

• l

pa nemam njene fotke, al je ima na fejsu. Samo, devojka je pametna...

Bliznakinje...hmmmm....sta jos nisam probala? :)))

blizance, možda? ;)))))

• Energija

:dzaba sad, otisla je na neko bolje mesto:

• Урош

Јесам ли ти лепо рекао да се не убијаш нагло?

• Фејзбукманијак

Samo, devojka je pametna...

Ахахахахаха како си ме сад спустила... Ја са таким не треба да долазим у контакте :)))

• Energija

Ju, nemoj lemajo, tako da aludiras ima ko moz svasta da pomisli. :)

Nisi, Urose, uopste nismo razgovarali, ali taj divlji, neobuzdani seks i nije bio tako los.

Eto, da ti ucinim, sad mozda i nadjes neku srodnu dusu!

• l

heheheh ma neee bre! nisam to mislila.... aj šibam ti pvt... :)

• Energija

Da mi objasnis? :))) Eto, sad hoces da kazes da su plavuse i pametnije. E, da se nisam malopre utepala, sad bih se i ofarbala! :P

• Урош

Шта ће мени друга сродна душа? Остадох сам, да преиспитујем своје поступке...