- М♦
Ja licno sam protiv jer ne moze seks sa prostitutkom nikad biti dobar kao sa devojkom, svalerkom, komsinicom itd. Seks mora da ima taj uvodni deo, upoznavanje, gledanje, muvanje, prvi poljubac, prvo njeno uzimanje tvog kurca u ruku, prvo tvoje hvatanje njenog golog guza, i onda sledi vreli vlazni seks.
A ove prostitutke samo gledaju da ti se sto pre digne (da bi ga sto manje pusile) i da sto pre svrsis (da bi se sto krace jebale) jer posle tebe dolazi sledeci novih 20-30 evra jbg, kako koga zakinu.
Znam da ce sad da dodju neki tarzani ovde da kazu
1) kako ja lose jebem i da kad oni jebu prostituke one se zaljube u njih pa svrsavaju pa cuda neka
2) kako oni postuju kurve jer kne posteno zaradjuju za lebaE pa tarzani ovako: kurve sve treba pobiti! Ili uvesti sledece pravilo: placanje posle seksa, i to samo u slucaju ako se lepo potrudi oko kurca, ako ga pusi dok tebi odgovora, da se jebe dok god ti ne svrsis a ne da kaze “e proslo je 15 min, silazi s kurca i izdrkava ga” i da joj se lepo isvrsavas po faci a ne samo po sisama, i tek ako si zadovoljan sa uslugom ostavis joj 1000 dinara jer i to joj je puno
Stop kurvarluku
Stop placanju za segz
- DP
Ne možeš ti da preživiš tu tarzaniju, hiljadu zivota da živiš. Mnogo te čačka i kopka.

tad je masa bila dosta gluplja po pitanju internet autoriteta, dovoljno je bilo da lik stavi nadimak SUROVI i odabere sliku namrgođenog strip junaka, automatski si sa strahom prilazio kompjuteru, bojao se prekog pogleda, ne dao bog da ti surovi kaže neku grubu reč. Zatvoriš se u svoj plakar i tiho jecaš tri dana pa ga posle moliš za oprost preko pvt. Isto i frenki manipuslisao oratorskim tehnikama pa mu je masa klicala i klecala... dok neko nije objavio sliku ljubaznog pogleda. Ovaj maestro gore se ponašao kao kad su otrkili čarobnjaka iz Oza.
- M
To upražnjavaju samo oni što imaju dvije lijeve ruke.
- 6
штагод.

A stvarno jeste nekad bio očaj gledati kako je u stvari sve na sajtu funkcionisalo, tačnije kako se nametao taj urbano-seljački diskurs. Ja sam počeo da učestujem na forumu pre nekih 6 godina, tad je već prošao zenit goruma, ali forum u "zlatno doba" se svodio na isto: nekoliko autora je izgradilo toliki kult internet ličnosti, da je to prosto podrazumevalo superiornost u svakom relevantnom aspektu - od gabarita kurca do tumačenja Fukoa. Naravno, svaki Mag je morao imati nekoliko privezaka koji su brže-bolja apruvovali sve što je taj napisao, u nadi da će se oni popeti stepenik više na hijerarhijskoj piramidi. I tako je to išlo... Sad je obrisan taj post, ali svi se sećate legendarnog: *Хвала брате, сад си ме учинио поносним!*
Kakva perverzni sistem je to bio, sunce ti kravavo jebem!
- DP
Ja ne znam taj post "ucinio si me ponosnim" kontekst, pls?? Elem tacno je sve gore napisano
- DP
Ahahha zapravo je sad na sajtu komunizam apsolutno niko nema nikakav autoritet, samo je neko manji ili veci debilkos
- A
Opet drvite kurac tu o prošlosti.
- DP
Hahahah panteooon hahahaha
- DP
Sto bi reko volter sobchek: you're god damn right i'm living in the fucking past
- DP
Aj jos da se igramo ko je bio koji bog pre

pa onaj debilko dzimi je sebi tolko utuveo u glavu da je superioran bas zbog tih likova sto su se ko ono crno sto ti ostane izmedju prstiju od carapa vukli za njim....lik sta god da napise dodje uglavnom potparol reme, u to vreme PR jos nije postojao kao naziv, da ti kaze da da, dzimi je potpuno u pravo ovo sto kaze....
znaci gari je ona najgora avangardna slepcina sa kojom apsolutno nema sanse da se bilo sta raspravlja jer je nemoguce da on nije u pravu i da ne zna bolje od tebe....pogotovo sto na svaku njegovu objavu je islo 20 pudlica da potvrde te njegove mudre reci....pa jbt ja nikad necu zaboraviti onu sliku sa revije definicija kad dzimi, uros i pajkoNP nesto kao pricaju o tome kako treba da se vodi sajt i u kom pravcu, a reme ga vuce za rukav ko neko malo dete da mu kaze nesto smesno..... i ona mala kristina trcala oko njega kontam da je vukla sa sobom uvojak njegovih bruca u dzepu ko neki totem, znaci jezivo vreme puno cenzure i nabedjenih marginalaca u stvarnom zivotu....znaci debilko ne moze da se poredi sa nama pravim legendama sajta, dok sam ja onog Krleta sto je vojno lice sutirao u dupe na kalisu pred drugarima jer sam ga video da baca cep od soka u travu dzimi se proseravao sa gitarom i svirao neke nemelodicne arije ziljavoj kristini i ostalim klincima
- DP
Ok ta kristina je stvarno bila ogavština, to je znano svima

Мислим да израз "ово што каже ____" потиче баш из тог периода и баш од, конкретно, Ремеа, који је ишао за Џимијем и ничим изазван остављао коментаре "Ово што каже Џими." Иначе мислим да мало претерујеш са тврдњом да је то било време страшне цензуре, мислим постојала је у виду дискриминисања новајлија, али је то смехотрес спрам ове садашње, када се бришу коментари и постови, што је онда било незамисливо. Свакако већа доза фер плеја него сада, слажем се да су Џими и остали маргиналци али и у томе су их ови сада превазишли, оволико бледе ликове какви сада модеришу и шатро се нешто питају на сајту који је сведен на форум за тридесетак људи, ја мислим да ни не познајем у животу.. ;)
- DP
Ja bas nemam osecaj da se sad nesto mnogo kurce, jes da je bilo par banova mene da se nahrani ego ali to je dozvoljeno i razumljivo. Al bas da glume neke bogove ko pre sto je bilo zaista nemam osecaj
- DP
Pa ja nikad nisam bio mod

Ljepi, pričate o nekom drugom periodu, i Pezosovo sprdanje na račun nostalgije shvatate preozbiljno. A generalno, Pezos je gotiva glava, pogotovo u poslednje vreme. lolo
Što se tiče ostalog, generalno ovom sajtu treba stroga moderacija i korisniji je taj Surovi kog nisam podnosio dok je bio mod, od pola sadašnjih, jer ovako preti da se pretvori u vukajlija.ba, a mislim da to niko ne želi, sem Bosanaca.
Čak uz konst drndanje Kosmopolite, mislim da bi bila i ona okej mod, mnogo bolji recimo nego Prof, samo da se mane majčinskog momenta. lolo
E da, Džimi je zapravo bio do jaja mod, čak sam siguran da je malo ljudi banovao inače.I kad kažem stroga moderacija, ne mislim banovanje za svaku sitnicu, nego neka doslednost u kriterijumima i ideji šta je za ban, šta nije.

Zapata bi bio krš mod recimo od sadašnjih, Apo, Pseto, pa i Bohor bi bili dobri modovi zapravo. Jer kontam da bi imali ujednačeni kriterijum i ideju o tome šta i kako. A pritom ne bi imali potrebe da furaju "mi svi drugari" priču.
Mož i Gambi recimo, snašao se u ovom poretku stvari, i generalno bi imao okej kriterijume, pogotovo što ne doživljava svako sranje lično ovde.- DP
Ja ne bih bio dobar mod imam kratak fitilj