- DP
Ispuši mi individualno kur
- DP
Obrćaj traktorske gume.
- DP
Nikada nećeš da igraš na Ol-staru. Nikada.
- DP
Dončić te je prevazišao za par meseci u NBA. A jurkić je kompletniji centar
- DP
Razvijeniji sam od tebe fizički a zadnji put sam potrčao 2012
- DP
Asistencije su ti običan prosek, nisi nikakav visoki Medžik

"Na jednom od omiljenih sajtova za duhovite, vukajlija.com, stanoviti „Ludi Cak" nedavno je napisao: Ultra, to je TV kanal za degenerisanje dece. Jedino što valja na njemu je emisija o automobilizmu „Top gir" koju vode Džeremi Klarkson, Ričard Hemond i Džejms Mej, trojica najvećih likova i hejtera na britanskoj televiziji posle Sajmona Kauela. Takođe, tu je i njihov „tamed racing driver" - The Stig..."
Press | 09. Decembar 2010.
- 6
вукајлија
- DP
Srbi te mrze, Amere nikad nećeš moći da impresioniraš. Nikoga na ovom svetu ne boli kurac za tebe osim za 40 navijača Denvera
- DP
Ahahahaja DENVER JEBENI hahahaha gušim se hahahah jako tržište hahahaha
- DP
Hahaj igra u Denveru, americka Crnokosa
- DP
U Evropi bi te smlavili likovi jer grizu odbranu i biju, ti još nisi u nba osetio odbranu jer ne znaš za plejof.
- DP
Engleski pričaš kao moj nastavnik ruskog u osnovnoj.
Дођош, нема везе за Сомбором
https://www.kurir.rs/sport/kosarka/2728823/video-proradili-kompleksi-nikola-jokic-nije-srbin-on-je-crnogorac-i-promenice-reprezentacijuЈедан од коментара на вест:
A odakle ste došli u Crnu Goru, sleteli ste helikopterom? Ako je ispravna važeća teorija o doseljenju Slovena na Balkan, svi Srbi su prvo bili Sremci, jer su tu ostali skoro 2 veka dok nisu naučili da plivaju, prešli Dunav i postali Šumadinci, Crnogorci, Hercegovci pa tako u krug sve dok ponovo nisu došli u Srem. Svi putevi za Srbe vode u Srem. Srem do Tokija!- DP
Jao dosta vise o poreklu dosta.
- DP
Hahaha to pezose daj jos socnih detalja
- М♦
Govno debelo