Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)
  • celt

***Hejt*** je davanje minusa bez čitanja.
    ***Prijavljujete hejt*** samo ukoliko primetite veći nagli pad broja poena na definicijama.

*Molimo autore da ne prijavljuju hejt ukoliko imaju manje od 10 definicija, jer je u tim slučajevima hejt jako teško utvrditi*

*Spem teme, postavljanjem pitanja i prijavljivanjem stvari koje nisu vezane za hejt iliti broj poena je **najstrože zabranjen**. * *Za svako pitanje imate određenu temu na forumu kojoj to pitanje više priliči nego ovoj.*

• prvi srpski vampir

Pa uradite proveru. Onomad kad ste brisali lajkove, svašta je moglo da se desi :)

• Insolent Defender

Bila hejtovana. Svaka def. dobila po minus, znači nešto manje od 300 poena je u pitanju.

Edit: Hvala.

• Mr. Moon

Ja sam bio minihejtovan. Izvesni mi je lupio 10 minusa na poslednje definicije, jer sam mu prijavio poster za brisanje. Nije strašno, al' treba da je sve pošteno, pa ako ste u prilici i ako nije preveliko cimanje vi to lepo rešite. Hvala :)

• Mr. Moon

Tenks agen :)

• Earthworm Jim

Proverite mene, mada sam se probudio jutros sa 200 i nesto poena vise. Mozda se jos nesto zavuklo... :)

• celt

nema hejta... to ti skocilo yato sto se def sa groblja pocele da racunaju u popularnost

• Earthworm Jim

Kelt, cisto sumnjam da je to. Neko od vas mora da mi je skinuo hejt jer ja na groblju imam ukupno oko 5 defki... I sve su sa ne tako dobrim skorom. (3 od toga su moje prve 3 defke, tako da... xD)

• celt

mozda... ne znam

• Кир - Јеца

Ja sam veoma hejtovan. Skinuto mi je oko 120 glasova.

• Nickname

Ja sam bio ishejtovan pre mesec dana.

EDIT:Zahvaljujem.

• Патофњар Нигга

pogledajte dal sam biJo hejtovan juce nedje uvece, posle dvanes... mozda i nije otkud znam

• BH

Jesi. Sređeno je.

• s

jesam li ja nekoga hejtovao sinoć pijan možda?kada sam pijan ništa mi se ne svidja od definicija.lajkove mi skidate redovno to znam, i pogledaj mi blekče ima li koji hejt mene skoro, čudno je da nema, kasni, uvek platim da me hejtuju u pretposlednju nedelju u mesecu.:)

• Christine

i ja sam bila minihejtovana.. valjda. :D

aj celt proveri, iovako nemaš šta da radiš :P

• BH

Sve čisto k'o jutarnja rosa.

• s

znao sam, svi me vole, konačno kada su moderatori proglasili da sam kajzenov magistarski rad u botici

• Francky Delevra

Ne znam da li se tripujem, ali u poslednje vreme od prvih 4-5 glasova obavezno dobijam bar jedan minus(za skoro svaku def ista priča). To ne bi bilo čudno da te iste def posle ne dobiju 20-30 pluseva za redom. Nije problem u tih par minusa, nego me zanima jel moguće da neko čeka nove def i samo udara minuse...

• Einstein

Е овако, мени се зна. Колико год скор да имао, негде након 45-60 минута од постављања дефиниције попасем 2-3-4 минуса. Није увек правило, али добијем бар један. Такође и приметим да ми повремено неко уђе на профил и лупи рандом неколико минуса, ал' јебати га. Чисто из радозналости, је л' има нешто ту?

• СМарко

E i ja bih da mi se to provjeri, jer mi je skoro svaki poster dobio po - vise, a defke nisu sve :) ne moras nista sredjivat', samo me zanima je li bilo sta ili ne :) tenk ju :p

• BH

Franky, Einstein, to je sve normalno.
    SMarko, nema ništa sumnjivo.

• СМарко

Ok, hvalaaaaaaa

• СМарко

E sad je stvarno nesto bilo, imao sam 1399, nakon nekog vremena 1368. sad nisam lud :)

• Вокаси

Или ме је неко лајковао, па сте брисали лајк, или ме је неко хејтовао, па нисте брисали хејт... Шта је???

• LesTaT

Mislim da sam pao za desetak palčića nakon ovog komentara, ili sam pobrkao ? http://vukajlija.com/zabava/posteri/4760

• BH

mada ne skidamo toliki hejt, sređeno je jer nemaš mnogo definicija.

• maloletna budala :)

Samo da kažem da vidim da ima hejtera, jer, da li je moguće da je neko ušao na moj profil i nalepio mi minus na svaku defku! A i nemam ih puno. Znam da i nisu nešto, mogu to i bolje, ali nikome ne smetam i trudim se. Čak skoro nikome ni ne dajem minus, oduvek mi je bio san da se priključim Vukajliji. Možda me previše pogađa to, ali šta ću, žensko sam.

• n9

E, ako ja nisam hejtovan ne znam ko je :)
    Nije meni do poena(zabole me uvo za njih)ali me interesuje ko je to?Jel mozes to da mi kazes?
    Nemoj da se brines necu im nista :)))))))))

• n9

Piro
    Pa kad mi das minus onda mi objasni sto.Ja uvek tako radim.

• Ч

oduvek mi je bio san da se priključim Vukajliji

ееј малолетна опуШти се мало...;) коме је још сан да се прикључи вукајлији ;)

ИНАЧЕ ГДЈЕ СУ НЕСТАЛИ "МРЗИТЕЉИ" КОЈИ СУ МЕНЕ "МРЗИЛИ".?..уаа педери што сте се повукли...нисам навикао да имам смао оволико мало минуса....необично ми...ај нека ме неко поштенски "измрзи" илити исхејтује или какко се већ каже...

• piro

Nix 95
    Nemoj stavljati napomene u defkama.
    A i ne sviđaju mi se. Možda sam jedan + dao ukupno.

• Đipalo Junuz

Ima smradova što stavljaju minuse samo zato jer u defci prozivaš nekoga ili nešto što oni podržavaju i popiješ minus samo takav, iako je defka kol'ko tol'ko ok. :)
    Možda tako i treba, ali po nekoj mojoj logici pluseve i minuse daješ na osnovu kvaliteta definicije.
    Al' jebaji ga, K.P.G.S. :)

• Патофњар Нигга

opet me neko hejtovo... nema ko da vidi

• Penzioner

Ajd proverite,jer vidim da me neko hejtovao u od sinoć od 10 do jutros u 7 (u tom periodu se desio zločin);-)...

• Korle

Nema hejta.

• TaRara

Ucinilo mi se da sam bila hejtovana danas :/
    Sa 2115 na 2083...

• Цыплёнок

Imaš manje glasova, ali nije hejt, jer je čitao defke (sudeći po vremenskom razmaku između datih glasova).

• TaRara

E ovako nastaju hejteri... pfff
    Hvala svakako.

• Facafacaa

Ako se nekom da, provjerite da li je bilo nekog hejta kod mene u skorije vrijeme. Mozda sam se samo utripovao, pa zato kazem: ako vam se da. Neobavezno :)

edit: 'fala :)

• BH

Knjiga kaže da je sve čisto :).

• U

Ae mi skinite ovo HEJTER vec nekoliko mjesecci stoji....

• Ч

неам појма...ал` мени се чини да мене стално хејтују илити мрзе ил шта већ...де видите да није тог било ових дана...а ако вам се не да и не морате...чисто из знатижеље јел ме ико редовито "палчује доље"?!