Naj izumi
  • M

Ođe napišite koji su izumi po vama najbolji, i zašto (mada to ne mora).

• M

Mogu ja prvi, mogu ja?! Mmmmm, neka bude, neka bude... Shuffle kad puštaš muziku. Ta opcija je do jaja, čega jaja, pupka!

• .Vule

javna kuca

• dl

Vule, to nije izum to je institucija :D

• M

Peer to peer programe!

• .Vule

i vibrator je koriscen od kada je dveta i veka,ali ne bas u ovom obliku-moze grana krastavac.motka...:)

• M

Najprvi poznati vibrator koji je služio ženetinama za zadovoljavanje su prsti. Najčešće su bili korišteni kažiprst i srednji prst, da bi često, kasnije čitava šaka odradila naš pos'o.

• Arnold BMF

Frizider sa zamrzicavem
    nema boljeg izuma! Kad je +40 stepeni a ti izvadis ladno pivo iz frizidera i odma ti nekako lakse

• kostic163

bez dileme- INTERNET!!!

• M

Slušalice za uši! Odvrneš i boli te kurac za sve živo, neživo i ono što umire...

• mali prst

Pre par dana sam gledao zanimljiv dokumentarac o tome kako je nastao vibrator.U 19 veku ljudi su verovali da je zensku histeriju moguce izleciti samo masazom vagine.Ova metoda je davala sjajne rezultate posto zene nisu ni bile histericne vec seksualno isfrustrirane jer je u to vreme bilo uobicajeno da se devojka od 20 godina uda za muskaraca od preko 50.U pocetku doktori su ovu terapiju obavljali prstima,a kako im je to bio zamoran i dosadan posao (?!) oni su,da bi sebi olaksali,smislili vibrator.Vibratori su u pocetku radili pomocu opruge koju je bilo potrebno naviti pa je jedan ocigledno mastovit covek odlucio da spoji vibrator sa muzickom kutijom i tako je nastao muzicki vibrator.
    Mene samo zanima koju muziku je svirala ta naprava?Posto je bio 19 vek verovatno je to bila neka klasicna melodija.Izgleda da je to razlog zasto danas svaka nokija ima mogucnost vibracije i izvodjenja Mocartovih hitova.

• M

Ja sam pročita' u neke novine da je neka Francuskinja izumila vibrator prije ne znam kol'ko. Žao mi je što nemam više informacija o tome, potrudiću se da nađem.

• mocca87

ČAČKALICA definitvno.... kakvih muka može da te spase parče drveta.... a pri tom, 100kom = 20din.... vrh!!!!

• Џими

@mocca: Ja preferiram interdentalnu četkicu. :)

Naj izum svih vremena je WC šolja sa vodokotlićem.
    A zatim četka za WC šolju.

• ujka vanja

WC šolje Whirlpool ili Jet-Suction. Whirlpool je uvek puna vode a sama šolja je kotlić. Na jednom putovanju 2/3 grupe je reklamiralo neispravan toalet. Bruka.
    Jet-suction je meni napravio nevolju (za malo) 15 kritičnih minuta sam cupkao oko šolje ne znajući kako funkcioniše, mesto događaja Inter City voz. Ovo je već moja bruka, zamalo velika bruka.

• ujka vanja

Vibratori teško da su mlađi od čovečanstva. Odguglaj do Muzeja sexa Barcelona.

• Џими

Čekaj, ako je Whirlpool šolja puna vode, koliko onda to vode ima unutra? :)
    A kako radi jet-suction?

• ujka vanja

Da prosti vaše sveto lice, kakiš na buć u vodu a kad povučeš vodu ode sve zajedno sa vodom i onda počinje polako da se puni kao kotlić. Ne treba četka.
    Jet-suction funkciju sam otkrivao odsudnih 15-ak minuta. U obodu šolje postoje brizgaljke koje pod vrlo jakim pritiskom potpuno dezintgrišu sadržaj a onda jak vakuum kroz sućušnu rupu sve usisa. Sve to traje manje od pola sekunde. Šolja je od inoxa i subjektivno vrlo je neprijatan doživljaj, kao da posao obavljaš u Zepter posudu.

• mali prst

Ujko,da bi vibrator bio vibrator on mora da vibrira a razne falusomorfne sparavice naravno postoje od pamtiveka :)

• Џими

@Vanja: To 'buć' me malo plaši. A na ovaj jet-suction fazon valjda rade WC šolje u svemirskim stanicama, pošto nema gravitacije da vuče govanca naniže.

• ujka vanja

U Americi su uglavnom 'buć' sistem. A ovaj suction sistem mene plaši mnogo ne daj bože da se uključi 'dok radiš' osta bez nakita časkom, posle pevaš u Horu bečkih dečaka.

• M

DVD-RW. I na kasetu je moglo da se presnimava, ali DVD jebe keve, maćehe i ostalu žensku rodbinu!

• dl

Peglu za kosu, da mi bujnih kosa ne idemo čupave.

• Џими

Neeee! Da li ima išta gore od neprirodne kose?

• M

Ima, prirodna ćelavost...:)

• Џими

A i to što kažeš. :D

• dl

Nema ničeg neprirodnog u tome što toplotom središ naelektrisane dlake. Kosa samo izgleda uradnije.

• 2pan

DLZ, zamisljam te naelektrisanu, sa tom tvojom kosom do dupeta, hehehehehe... A izum? Daljinski...

• Kurd

Najbolji izum na svetu je mangalo za pečenje prasića.

• Tulumbac

Pomocu njih sam shvatio da i ja zelim biti dobar loš zao!

• dl

Bas ti je sladak avatar :))))

p.s. 2pan te mrzi

• Gvozzden

Uradjena prva potpuna transplantacija lica u Americi...
    Znači onaj film sa Kejdžom i Travoltom više nije fikcija.

• obelix

crveni karton

• M

Facebook...

• pacow1

definitivno mali plastični vrh na pertlama, bez njega bi bilo sve mnogo teže...

• Christine

najlonske žice za gitaru pod parolom "da prsti manje bole" xD
    presa za kosu naravno
    i.. žvake ;)

• piro

Presa za kosu!? Glupost!

Najbolji izum ikada je vokmen i njegovi potomci...
    Nabijem sluške i boli me uvo. :)

• Hydrog3n Cyanide

Bilo bi bolje bez tih bolova u ušima. :)

• piro

Navikneš se posle godinu dana (5 sati dnevno sa sluškam u ušima, svaki dan), pa te ne boli više toliko.... Samo što ti se prošite uši!!!!
    :D

• Christine

presa FTW!

a i... hm... labelo :P

• piro

Nisam na fan labela.... Osim onog sa ukusom trešnje. :)

• Mali_Sale_91_kg

Žvaka, ima više funkcija.

• Denisx

Najbolji izum je Kamen za kupus.

• Kolfild

najbolji izum je kupus jer da nema kupusa, sta ce ti onda kamen?

• Denisx

Kupus je nasto iz prirode, sam kupus kao kupus nije nesto posebno, kiseli kupus je vec nesto, a da bi dobio kiseli kupus moras da imas odlican kamen

• menijesamodosadno

све ти то џаба без каце

дакле каца је битнија