- V
Kaizen - faraon
Moderatori - svestenici, vidari, vracari, generali ... kasta neka visoka (podmitljiva i sve ostalo).
Autori - robovi na izgradnji piramide. Svaka definicija jedan blok u piramidi.
Sevaju bicevi, kosti pucaju, udovi (svih 5) se otkidaju, visetonski blokovi se podizu da bi piramida bila gotova na vreme. Svaki dan po 50-100 sahrana bez prava plakanja i posecivanja groblja. Moderatori sahranjuju u tisini i po noci da niko ne vidi i cuje.
Za sve su autori krivi. I za hejt i za lajk, i za losu i dobru definiciju, poster komentar, temu, spam. Njihova dusa i telo ne znaju za nista drugo osim rada i korbaca po ledjima.
Od mene toliko. Nastavite VI !!!
Svaki dan po 50-100 sahrana bez prava plakanja i posecivanja groblja.:)
ако се одлучиш на дизање буне, она ће бити крваво угушена.
а неће ти овде много људи доћи, за сад јанпи и ја предњачимо у дизању халабуке и вероватно ћемо бити спаљени на ломачи, нарочито ја јер сам дупли налог, остали су се повиновали...данак у крви - одвија се једном недељно, али га сваки од модератора посебно за себе спроводи тако да је ипак углавном свакодневна појава. Манифестује се одвођењем младих и здравих дефиниција у непознатом правцу, док жене кукају и прате их до изнемоглости, али суровост преовлада и оне никад своје дефке више не виде, нити сазнају разлог те тираније. Да ли умру или их тамо неко искоришћава, не зна се...
Они мудрији су се сетили да одмах оставе коментар на својим дефкама, да се дефки уреже у памћење одакле је потекла и ко ју је родио, и за случај да се након дуге и беспоштедне кукњаве припадници владајуће касте ипак одлуче да је врате међ живе
нада умире последња.. Плићаче, никада те мати заборавити неће...
- VДа ли умру или их тамо неко искоришћава, не зна се...
Siguran sam da ih pre sahrane seksualno iskoriscavaju i zlostavljaju

има у том царству и један правилник, звани Кајзенов законик (акценат је на другом слогу, Е, дугоузлазни). Није писан глагољицом али је подједнако неразумљив и контрадикторан самоме себи. Већина робова ни не зна за његово постојање, они који знају, боље да не знају, јер се његове ставке поштују делимично и селективно, због чега се још назива и Контразаконик :)
- VAu jbt, prso sam. Ladno gleda i nije mi jasno kako faraon na čelu carstva.
Moram malo da batalim štrebanje.gamby nigde ovde ne pise da je faraon na celu carstva, ama bas nigde.

U hijerarhiji vukajlije, sto si gluplji, sto si veci smrad, poltron i sto si vise spreman da se dodvoris trivijalnom humoru koji postuju glasaci farme, velikog brata i zvezda granda, to su ti vece sanse da postanes moderator, da se kotiras visoko i da budes zajebana camuga.
Ipak, to vam nece zakrpiti rupe na dusi i izleciti komplekse.
Pozdrav
B.
:)
- V
Now, I am really, butt not VIRTUALLY, too drunk to discuss on any serious themes.
I just come from some Bob Dylan-Volela me jedna vranjanka session, mortus pijan.
U hijerarhiji vukajlije, sto si gluplji, sto si veci smrad, poltron i sto si vise spreman da se dodvoris trivijalnom humoru koji postuju glasaci farme, velikog brata i zvezda granda, to su ti vece sanse da postanes moderator, da se kotiras visoko i da budes zajebana camuga.Ipak, to vam nece zakrpiti rupe na dusi i izleciti komplekse.
Pozdrav
B.
:)
То ти, синак, нема везе с везом.
Раније је чланство гласало за модераторе, па су модератори разматрали предлоге. Тако сам ја постао мод, гласали су људи за мене. Нити сам се некоме увлачио, нити сам се интересовао за то, док ми једног дана Каизен није послао поруку ''Је л' оћеш да будеш мод?''
А сада, да се не лажемо, раде познанства и непотизам. Велики је сајт, много је сигурније упослити некога кога неко од модова лично познаје и за кога се зна да је нормалан.
Да се не би поновио случај Мотике који је одлепио оног тренутка кад је постао мод.
- СДа се не би поновио случај Мотике који је одлепио оног тренутка кад је постао мод.
Како мислиш одлепио?

Ништа, само што је пре тога било (дааавно) да каизен одлучи сам ко би му могао бити од помоћи (или је одлучивање било у ужем кругу људи) и ето га мејл "Постао си модератор". Тако било мени. Е онда долазе робдинске и сексуалне везе, па још неко постане мод. Па тек онда члнаство заседало уз благослов властеле и тако неко постане мод. А сада да ми чланови бирају модераторе... пффф... пре бих себе јурио око бандере не бих ли си мочугу у буљу утеро...
Ti prvi misliš da sam ja nenormalan.Брате, не сери. Никад нисам рек'о да си ненормалан, само ми је необично што имаш трип да се представљаш к'о женско. Али океј, сто људи - сто ћуди. Поштујем. :)
Како мислиш одлепио?То је тај тип људи што подивља кад му даш овлашћења. Немам ништа против њега, поштујем га као аутора, али искрено, није био за мода и добро је што није остао дуже.

Motike, Malog Prsta, pa sada i Kelta....Kelt mi je nekako najbolji primer, jer je doticni bio "drugar" sa svima, a onda je poceo da leci svoje komplekse i frustracije. Da ne pricam o malom prsticu, cika ima ozbiljan otvoreni prelom karaktera.
Pricam globalno Dzimi, ima ok modova, ali to je jako retka pojava. Jbg, preveliki broj degenerika uvek zasere sve pa ljudi pocnu da generalizuju.
U svakom slucaju, rekao sam ono sto mislim zaista.
Motike, Malog Prsta, pa sada i Kelta....Kelt mi je nekako najbolji primer, jer je doticni bio "drugar" sa svima, a onda je poceo da leci svoje komplekse i frustracije. Da ne pricam o malom prsticu, cika ima ozbiljan otvoreni prelom karaktera.
Pricam globalno Dzimi, ima ok modova, ali to je jako retka pojava. Jbg, preveliki broj degenerika uvek zasere sve pa ljudi pocnu da generalizuju.
U svakom slucaju, rekao sam ono sto mislim zaista.Не вређајте ми мајку.
- 0
Virtual Serb je ili gej ili zensko!!!!
- С
Е сад гледам ову листу модератора... изгледа да је основи предуслов да будеш атеиста како би постао мод.
U svakom slucaju, rekao sam ono sto mislim zaista.Јебига, бити модератор није нимало захвално. Мораш то да схватиш.
Узгред, да, чији си ти дупли? Видим, знаш историју сајта.