Carstvo Vukajlija
  • V

Kaizen - faraon

Moderatori - svestenici, vidari, vracari, generali ... kasta neka visoka (podmitljiva i sve ostalo).

Autori - robovi na izgradnji piramide. Svaka definicija jedan blok u piramidi.

Sevaju bicevi, kosti pucaju, udovi (svih 5) se otkidaju, visetonski blokovi se podizu da bi piramida bila gotova na vreme. Svaki dan po 50-100 sahrana bez prava plakanja i posecivanja groblja. Moderatori sahranjuju u tisini i po noci da niko ne vidi i cuje.

Za sve su autori krivi. I za hejt i za lajk, i za losu i dobru definiciju, poster komentar, temu, spam. Njihova dusa i telo ne znaju za nista drugo osim rada i korbaca po ledjima.

Od mene toliko. Nastavite VI !!!

• leksi

Svaki dan po 50-100 sahrana bez prava plakanja i posecivanja groblja.

:)
    ако се одлучиш на дизање буне, она ће бити крваво угушена.
    а неће ти овде много људи доћи, за сад јанпи и ја предњачимо у дизању халабуке и вероватно ћемо бити спаљени на ломачи, нарочито ја јер сам дупли налог, остали су се повиновали...

данак у крви - одвија се једном недељно, али га сваки од модератора посебно за себе спроводи тако да је ипак углавном свакодневна појава. Манифестује се одвођењем младих и здравих дефиниција у непознатом правцу, док жене кукају и прате их до изнемоглости, али суровост преовлада и оне никад своје дефке више не виде, нити сазнају разлог те тираније. Да ли умру или их тамо неко искоришћава, не зна се...
    Они мудрији су се сетили да одмах оставе коментар на својим дефкама, да се дефки уреже у памћење одакле је потекла и ко ју је родио, и за случај да се након дуге и беспоштедне кукњаве припадници владајуће касте ипак одлуче да је врате међ живе

• L@ki

Ало бре! У том царству ја сам цар , у стварности би вас побио ко мачиће и зато сам ЈААААА најјачи овде и ЈААААА сам цар!!!Мршшшш....

• leksi

ти онда имаш доброг потенцијала да будеш у владајућем слоју али фала богу за сад ниси

• Dzankee

ROBOVI ZASTO NE RADITE ??
    MRS NAZAD NA POSAO !
    BAGRO JEDNA!
    Vi cete tu da mi dizete neke bune ..

• leksi

нада умире последња.. Плићаче, никада те мати заборавити неће...

• V

Да ли умру или их тамо неко искоришћава, не зна се...

Siguran sam da ih pre sahrane seksualno iskoriscavaju i zlostavljaju

• leksi

има у том царству и један правилник, звани Кајзенов законик (акценат је на другом слогу, Е, дугоузлазни). Није писан глагољицом али је подједнако неразумљив и контрадикторан самоме себи. Већина робова ни не зна за његово постојање, они који знају, боље да не знају, јер се његове ставке поштују делимично и селективно, због чега се још назива и Контразаконик :)

• Earthworm Jim

Au jbt, prso sam. Ladno gleda i nije mi jasno kako faraon na čelu carstva.
    Moram malo da batalim štrebanje.

• V

Au jbt, prso sam. Ladno gleda i nije mi jasno kako faraon na čelu carstva.
    Moram malo da batalim štrebanje.

gamby nigde ovde ne pise da je faraon na celu carstva, ama bas nigde.

• Earthworm Jim

Carstvo Vukajlija

Kaizen - faraon

Ne kritikujem ti temu, nego delim sa javnošću da sam prso. :)

• Castor_Troy

U hijerarhiji vukajlije, sto si gluplji, sto si veci smrad, poltron i sto si vise spreman da se dodvoris trivijalnom humoru koji postuju glasaci farme, velikog brata i zvezda granda, to su ti vece sanse da postanes moderator, da se kotiras visoko i da budes zajebana camuga.

Ipak, to vam nece zakrpiti rupe na dusi i izleciti komplekse.

Pozdrav

B.

• leksi

рекох ја да ти неће доћи овде нико...

• Filozofinjo

Ktitori su onda najveći i najvredniji radnici, jer mogu da postave više od pet "blokova" za razliku od odličnih robova. Haha!

• Filozofinjo

@Castor_Troy:

Ne, grešiš. Modovi postaju oni koji to zasluže, koji su aktivni i koji pomažu novajlijama. Aj' ako si ubeđen u to da poltroni dobijaju moda, idi ulizuj se Džimiju ili kaizenu, pa vidi šta će biti. ;)

• leksi

er mogu da postave više od pet "blokova" za razliku od odličnih robova. Haha!

то што могу, не значи да то и раде...
    уосталом и они су споменути, то су ови што су подмитили владаре нам

• leksi

кастер трој их је облатио није могао грђе :D

pomažu novajlijama.

пфф па слабо, како ко, из искуства речено..
    а и то је све привремено, фини су док су међу робовима, и онда ако се покажу као јако успешни и узнапредују, знаш оно, лупи слава у главу :) почну да буду нервозни, греше, користе дрозу...

• leksi

упс па ти си ктитор, како се тако за'ебем увек.. :)

• leksi

па штас дошао онда који ђаво, иди на бичевање па сутра десет блокова да родиш и углавиш у пирамиду
    //ово се односило на овог испод мене, него време зеза...

• V

Now, I am really, butt not VIRTUALLY, too drunk to discuss on any serious themes.
    I just come from some Bob Dylan-Volela me jedna vranjanka session, mortus pijan.

• En_Dotter

Па да ли сте толико докони јебо матер... Идите баците ђубре, замеите постељину, пресвуците мочугу, преведите мртвог кера преко улице, ошишајте живицу, позовите комшије на кафу, ударите главом који пут у рђав ексер, подајте стара леба пашчад'ма...

• Christine

ee kradete mi foru! svojevremeno sam imala "kraljevstvo vukajlija" puno intriga i spletki.. ovo je lejm ._.

• Earthworm Jim

Ono tvoje je bilo zanimljivo, za razliku od ovog smora pretočenog u slova. :)

• Џими

U hijerarhiji vukajlije, sto si gluplji, sto si veci smrad, poltron i sto si vise spreman da se dodvoris trivijalnom humoru koji postuju glasaci farme, velikog brata i zvezda granda, to su ti vece sanse da postanes moderator, da se kotiras visoko i da budes zajebana camuga.

Ipak, to vam nece zakrpiti rupe na dusi i izleciti komplekse.

Pozdrav

B.

То ти, синак, нема везе с везом.

Раније је чланство гласало за модераторе, па су модератори разматрали предлоге. Тако сам ја постао мод, гласали су људи за мене. Нити сам се некоме увлачио, нити сам се интересовао за то, док ми једног дана Каизен није послао поруку ''Је л' оћеш да будеш мод?''

А сада, да се не лажемо, раде познанства и непотизам. Велики је сајт, много је сигурније упослити некога кога неко од модова лично познаје и за кога се зна да је нормалан.

Да се не би поновио случај Мотике који је одлепио оног тренутка кад је постао мод.

• Earthworm Jim

Džimi mojne da lažeš ljude. :)

• Џими

Шта сам слагао?

• Lullaby

Ovo, Džimi:

много је сигурније упослити некога кога неко од модова лично познаје и за кога се зна да је нормалан.

Ti prvi misliš da sam ja nenormalan. iks de, iks de, iks de.

• С

Да се не би поновио случај Мотике који је одлепио оног тренутка кад је постао мод.

Како мислиш одлепио?

• Earthworm Jim

Da se nisi nikome uvlačio. :)
    (šta se primaš, bre)

• Dub

Meni baš bezze biti moderator. Ne bih to mogao, iako ponekad poželim, čisto da roknem bananu nekom. Mislim da treba još modova, da se ovi ne zamore. I kakva priča o robovima, ja sam kmet, pošteno sam zaradio tu titulu.

• En_Dotter

Ништа, само што је пре тога било (дааавно) да каизен одлучи сам ко би му могао бити од помоћи (или је одлучивање било у ужем кругу људи) и ето га мејл "Постао си модератор". Тако било мени. Е онда долазе робдинске и сексуалне везе, па још неко постане мод. Па тек онда члнаство заседало уз благослов властеле и тако неко постане мод. А сада да ми чланови бирају модераторе... пффф... пре бих себе јурио око бандере не бих ли си мочугу у буљу утеро...

• Џими

Ti prvi misliš da sam ja nenormalan.

Брате, не сери. Никад нисам рек'о да си ненормалан, само ми је необично што имаш трип да се представљаш к'о женско. Али океј, сто људи - сто ћуди. Поштујем. :)

Како мислиш одлепио?

То је тај тип људи што подивља кад му даш овлашћења. Немам ништа против њега, поштујем га као аутора, али искрено, није био за мода и добро је што није остао дуже.

• Lullaby

Blagodarim, ko brat bratu. :)))

• Earthworm Jim

Haha, Luli je trandža. :)
    (zato i neće dokači sliku) :))

• Џими

Лули је брат мој! :)

• Earthworm Jim

Ne seri. Ozbiljno? :)

• En_Dotter

Шта је следеће... вамо Џими има геј ставове, лули има неке транс трипЕве... ај да видим која је болес' следећа у питању... Какви су ни модератори ми смо супер!

ЕДИТ: мало боље "песнички" урадио...

• Dub

haha, znači ovaj riba-mod, je u stvari samo obični mod?! kako bezze, al skroz, minus od mene

• Lullaby

Džimi je totalno gej. Toliko da želi da sam ja muško. A pošto je navalentan po prirodi stvari, morala sam da se podvrgnem promjeni pola. Jebiga. Tako sam i postala mod.
    Postao!!!

• Castor_Troy

Motike, Malog Prsta, pa sada i Kelta....Kelt mi je nekako najbolji primer, jer je doticni bio "drugar" sa svima, a onda je poceo da leci svoje komplekse i frustracije. Da ne pricam o malom prsticu, cika ima ozbiljan otvoreni prelom karaktera.
    Pricam globalno Dzimi, ima ok modova, ali to je jako retka pojava. Jbg, preveliki broj degenerika uvek zasere sve pa ljudi pocnu da generalizuju.
    U svakom slucaju, rekao sam ono sto mislim zaista.

• Earthworm Jim

A ti si baš car kad si morao da otvoriš dupli da to napišeš.

• En_Dotter

Motike, Malog Prsta, pa sada i Kelta....Kelt mi je nekako najbolji primer, jer je doticni bio "drugar" sa svima, a onda je poceo da leci svoje komplekse i frustracije. Da ne pricam o malom prsticu, cika ima ozbiljan otvoreni prelom karaktera.
    Pricam globalno Dzimi, ima ok modova, ali to je jako retka pojava. Jbg, preveliki broj degenerika uvek zasere sve pa ljudi pocnu da generalizuju.

Не вређајте ми мајку.

• 0

Virtual Serb je ili gej ili zensko!!!!

• En_Dotter

Нуле се не пишу лево од броја различитог од нуле... Довољно је да си ставиола 1...

• С

Е сад гледам ову листу модератора... изгледа да је основи предуслов да будеш атеиста како би постао мод.

• Џими

Јебига, бити модератор није нимало захвално. Мораш то да схватиш.
    Узгред, да, чији си ти дупли? Видим, знаш историју сајта.

• En_Dotter

Можда од скора, али не верујем. Ето ја се никад нисам изјашњавао по том питању (и нећу) па сам био. А знам и још неке који се нису изјашњавали а били су у мод екипи.

• Џими

Е сад гледам ову листу модератора... изгледа да је основи предуслов да будеш атеиста како би постао мод.

Ко је од модова атеиста?

• En_Dotter

Ко је од модова атеиста?

Можда је мислио да каже антихрист, али да је направио лапсус калами...