- DP
Nisam šovinista, ne teram nikog sa sajta... samo maaaalo smanjite doživljaj. Ne zanima nas ko je ubio mladog Dažboga il kako se već zove, ne zanima nas stanje u CG, Hercegovini ili gde god
Ovo je rečnik urbanog slenga mangupa iz srpskih gradova. Ponašajte se u skladu.
- DP
Dođem na forum i skrolam pola sata da proberem nesto što nema veze sa tipa što se jelen posrao u centru Nikšića. Gori ste od Beogradske hronike koja celoj naciji forsira pukle borčanske cevi.
Forsirate.
- М♦Gori ste od Beogradske hronike koja celoj naciji forsira pukle borčanske cevi.
Uuuuu ovo je ubolo opasno. Jedva cekam zap da te ugostim na svom kanalu
- DP
Lepo je kad te i neprijatelj podrži za ispravan cilj.
- 6
Пошаљи есемес на 3030 ако је желиш да се Вукајлија врати србима!

Мало не разумем у потпуности пта је Лорд хтио рећи. Црма Гора и Херцеговина су такође српске земље, бар дијелом, тако да не видим што се не би причало о њима. Мали Дајбог је Давид Драгичевић? И он је био Србин колико ја знам стога идаље смо искључиво на српским темама. Осим ако кад кажеш српски заправо мислиш *србијански* онда не подржавам ништа од овога.
- P
Slazem se sa misterom, poz za bosance sa sajta
Meni je OK da nas zovu Srbijancima, ako Bosoonci prestanu da se vređaju kad ih tako zoveš.
Ako nastave da furaju pricu NISAM JA BOSANAC, JA SAM SRBIN IZ REPUBLIKE SRPSKE, BA da se nazivaju isključivo Republikošumistanci.Зовите ви оне горе Босанцима колико год вам воља само схватите разлику између њих и нас Херцеговаца. Херцеговци никад нису били Босанци, ни по менталитету, ни по историји, ни по било ком другом аспекту. Жалосно је да су Србијанци толико глупи да им се тако једноставна ствар треба детаљно објашњават, као да је у питању нека земља у Океанији а не једна од девет држава са којима се ОНИ граниче. А кад кажем Србијанци, мислим само на ову неман из Централне Србије, понајвише Београда, Војвођани познају основе географије регије у којој живе.
- P
Ma pusti bolju, cuj hercegovci i bosanci haha nije kurac nego je penis

Није, Херцеговци су потпуно засебна цјелина од Босанаца. Не видим да се вама држава зове Србија, Шумадија и Војводина. Ми смо с разлогом Босна *wait for it* и Херцеговина. То је име државе која садржи двије јасно диференциране, и једне од других географски независне, регије. Свима је то јасно осим вама Србијанчинама.

Отцјепиће се Република Српска од БиХ, Херцегоцина је анационална регија.
Значи Црногорци су заправо били Србијанци кад се држава звала Србија и Црна Гора? Не интересује мене шта занима вас који нисте одавде. Ја сам Херцеговац, не Босанац. Никакве рационалне повезнице са Босном немам, Босна почиње од Фоче па нагоре. Назвати Херцеговца Босанцем је исто што и назвати Црногорца Босанцем. Нема никакве историјске, географске ни менталитетске црте по којој су Херцеговци Босанци. Јеботе, не могу да вјерујем да је потребно уопште водити ову расправу.
- P
Hahahaha boljo presmijesan si, dobro ti je rekao ovo djoto. Ne znam samo da li se ovi iz Tobaga peckaju na to kad im kazu vi ste Trinidadižani hahaha
- P
A pazi koliko se bolja distancira od svega. Bukvalno ce da napravi posebnu rasu i naciju za sebe i svojih 5 ortaka iz četvrtog pet (al srednja)
- P
To malo do nove, kasnije cemo da se ljubimo i grlimo i pevamo i da lumpujemo, i nek je ziv zoran predsednik i svi u omladina sto postoji u srbiji
A pazi koliko se bolja distancira od svega. Bukvalno ce da napravi posebnu rasu i naciju za sebe i svojih 5 ortaka iz četvrtog pet (al srednja)Мени је моја регионална припадност важна скоро исто колико и национална, стога не дозвољавам да ме мијешају са неким међедима избосне које ни у путу нисам срео.
- k
Daš vukajliju srbima i vidite šta bude
- Š
procvat
- P
Došli divlji oterali pitome