Vukajlija Srbima
  • DP

Nisam šovinista, ne teram nikog sa sajta... samo maaaalo smanjite doživljaj. Ne zanima nas ko je ubio mladog Dažboga il kako se već zove, ne zanima nas stanje u CG, Hercegovini ili gde god

Ovo je rečnik urbanog slenga mangupa iz srpskih gradova. Ponašajte se u skladu.

• DP

Dođem na forum i skrolam pola sata da proberem nesto što nema veze sa tipa što se jelen posrao u centru Nikšića. Gori ste od Beogradske hronike koja celoj naciji forsira pukle borčanske cevi.

Forsirate.

• М♦

Gori ste od Beogradske hronike koja celoj naciji forsira pukle borčanske cevi.

Uuuuu ovo je ubolo opasno. Jedva cekam zap da te ugostim na svom kanalu

• Earthworm Jim

Velika podrska ovoj humanitarnoj akciji

• DP

Lepo je kad te i neprijatelj podrži za ispravan cilj.

• Kashof

skrolam pola sata da proberem nesto što nema veze sa tipa što se jelen posrao u centru Nikšića

ne preteruj sad do 2014. bi došo da skrolaš pola sata

• glupane­

smanjiti crnogorstinu na sajtu ili im bar razbiti iluziju da su zanimljivi

• Бадвајзер

Oj Србијо мила мати...

• Mali Mujo

smanjiti crnogorstinu na sajtu ili im bar razbiti iluziju da su zanimljivi

+1

• Мулти

све си у праву запата лајк ко се слаже

• Mali Mujo

napisite amin ako je zapata dobrodosao u vas dom

• 6

Пошаљи есемес на 3030 ако је желиш да се Вукајлија врати србима!

• Давид

пуна подршка.

• Давид

нервирате нас за празнике нема смисла.

• PuppetMaster

Zap kad ce podcast?

• Берлиоз

Мало не разумем у потпуности пта је Лорд хтио рећи. Црма Гора и Херцеговина су такође српске земље, бар дијелом, тако да не видим што се не би причало о њима. Мали Дајбог је Давид Драгичевић? И он је био Србин колико ја знам стога идаље смо искључиво на српским темама. Осим ако кад кажеш српски заправо мислиш *србијански* онда не подржавам ништа од овога.

• Mister_NO

Lajk.
    Slazem se Zapatom.

• Mali Ker

* I bugarima

• Mali Mujo

* I bugarima

+1

• Мачак у чизмамa

Пуна подршка, повратимо власт над Вукајлијом и времена кад су овде босанци и црногорци били само неприметна статистичка грешка.

• Demigod

Komunisti su krivi za sve jer su nam oni pordali priču da nema veze ko je odakle već da smo svi isti a nismo svi isti jer da smo svi isti svi bih smo bili Srbi, a ne Hrvati, Bosanci, Crnogorci.

• Mister_NO

Meni je OK da nas zovu Srbijancima, ako Bosoonci prestanu da se vređaju kad ih tako zoveš.
    Ako nastave da furaju pricu NISAM JA BOSANAC, JA SAM SRBIN IZ REPUBLIKE SRPSKE, BA da se nazivaju isključivo Republikošumistanci.

• P

Slazem se sa misterom, poz za bosance sa sajta

• Берлиоз

Meni je OK da nas zovu Srbijancima, ako Bosoonci prestanu da se vređaju kad ih tako zoveš.
    Ako nastave da furaju pricu NISAM JA BOSANAC, JA SAM SRBIN IZ REPUBLIKE SRPSKE, BA da se nazivaju isključivo Republikošumistanci.

Зовите ви оне горе Босанцима колико год вам воља само схватите разлику између њих и нас Херцеговаца. Херцеговци никад нису били Босанци, ни по менталитету, ни по историји, ни по било ком другом аспекту. Жалосно је да су Србијанци толико глупи да им се тако једноставна ствар треба детаљно објашњават, као да је у питању нека земља у Океанији а не једна од девет држава са којима се ОНИ граниче. А кад кажем Србијанци, мислим само на ову неман из Централне Србије, понајвише Београда, Војвођани познају основе географије регије у којој живе.

• Mister_NO

Hercegovina? To negde u Bosni?

• Берлиоз

Мене неко овдје зајебава или шта? И после су Босанци глупи.

• P

Ma pusti bolju, cuj hercegovci i bosanci haha nije kurac nego je penis

• Берлиоз

Ај да поновимо како се држава зове. Јел оно би само Босна? Гдје се Мостар налази? Ако сад не тролујеш плиду стварно си пањина.

• Mister_NO

A Brt, Hercegovci to ti nešto ko Šunadinci ili Vojvođani ovde.

• Берлиоз

Није, Херцеговци су потпуно засебна цјелина од Босанаца. Не видим да се вама држава зове Србија, Шумадија и Војводина. Ми смо с разлогом Босна *wait for it* и Херцеговина. То је име државе која садржи двије јасно диференциране, и једне од других географски независне, регије. Свима је то јасно осим вама Србијанчинама.

• Đoto

Pa kaćete se odcepite od Bosne, ko što su se recimo Crnogorci odcepili od Srbije I Crne Gore?

Msm država je npr Trinidad i Tobago, to što je Trinidad jedno, a Tobago drugo, to zanima bukvalno samo stanovnike Trinidada i Tobaga

• Берлиоз

Отцјепиће се Република Српска од БиХ, Херцегоцина је анационална регија.

Значи Црногорци су заправо били Србијанци кад се држава звала Србија и Црна Гора? Не интересује мене шта занима вас који нисте одавде. Ја сам Херцеговац, не Босанац. Никакве рационалне повезнице са Босном немам, Босна почиње од Фоче па нагоре. Назвати Херцеговца Босанцем је исто што и назвати Црногорца Босанцем. Нема никакве историјске, географске ни менталитетске црте по којој су Херцеговци Босанци. Јеботе, не могу да вјерујем да је потребно уопште водити ову расправу.

• P

Hahahaha boljo presmijesan si, dobro ti je rekao ovo djoto. Ne znam samo da li se ovi iz Tobaga peckaju na to kad im kazu vi ste Trinidadižani hahaha

• P

A pazi koliko se bolja distancira od svega. Bukvalno ce da napravi posebnu rasu i naciju za sebe i svojih 5 ortaka iz četvrtog pet (al srednja)

• Mali Mujo

nemojte se svadjati, praznici su

• P

To malo do nove, kasnije cemo da se ljubimo i grlimo i pevamo i da lumpujemo, i nek je ziv zoran predsednik i svi u omladina sto postoji u srbiji

• Mali Mujo

da gledu u asfalt

• Берлиоз

A pazi koliko se bolja distancira od svega. Bukvalno ce da napravi posebnu rasu i naciju za sebe i svojih 5 ortaka iz četvrtog pet (al srednja)

Мени је моја регионална припадност важна скоро исто колико и национална, стога не дозвољавам да ме мијешају са неким међедима избосне које ни у путу нисам срео.

• Берлиоз

Јаох једва чекам да се олешим касније, волим вас све браћо

• glupane­

nemoj da te loze debili da je kul da se radujes lesenju od alkohola, raduj se provodu a ne porocima

• Берлиоз

не смијем баш да се олешим јер долазе ортаци код мене кући. Како рече један одличан аутор *Само добра капљица, књига, цигаре, добри људи, лаке жене и наравно добре форице*

• Берлиоз

СРЕЋНА НОВА ГОДИНА !!!

• Mister_NO

Ako se otcepi RS biće baš zajebano da se razazna sta je sta koj kurac uBosni.
    Hahaha Trinidad i Tobago

• k

Daš vukajliju srbima i vidite šta bude

• P

Došli divlji oterali pitome

• Cara™

Jbt kakvi ste drugosrbijanci tek sad vidim