Prijedlog: Ocijenjene odabrane definicije
  • Facafacaa

Bilo bi dobro da, kada se ocjeni neka odabrana definicija, autoru koji ju je ocjenio - nestane sa spiska s desne strane. Kao sto je slucaj s novim ocjenjenim definicijama, koje poslije refresh-a nestaju iz spiska gore desno.
    Na taj nacin bi autoru poslije ocjenjivanja zapale za oko i one malo starije, koje je mozda propustio.

Brzinski sam napisao, nadam se da je jasno sta htjedoh reci :)

• Пд

Свиђа ми се предлог.

• a

Nisam skontala, zajebava me vremeplov. Ajd ponovo.

• StrajaKg

Dobar predlog, mada ako hoćeš da prokomentarišeš ili pogledaš opet kako da je nađeš.

• Пд

Заправо, усудићу се да кажем да је ово одличан предлог.

• Facafacaa

Straja, bice ona i dalje na naslovnoj strani, samo ce nestati sa spiska desno.

• StrajaKg

aaaa, ok, onda kul!

• Che-Vu

Zaista konstruktivan predlog.

• mylyca

Facu za moderatora!

• Џими

Одличан предлог. Али свакако треба да се остави и линк ''Види све одабране дефиниције'' где би с приказивале и оцењене и неоцењене.

• a

Aha, pa da, može to, i ja sam se to pitala koji će đavo i tamo i ovamo. To je pod nus a ne pod predlog čak štaviše.

• Earthworm Jim

Pa ostala bi naslovna Džimi, samo bi se menjao spisak sa desne strane.

• Џими

И то што кажеш. Тај рад. :)

• a

Pa čim je odabrana biće ocenjena, svašta. Ako je ocenim tamo što bih i ovamo i obrnuto?
    Drugo, primetila sam da sad kad stavite u Odabrane neku def.od ranije koju sam ranije i ocenila sada mi opet nudi mogućnost da je ocenim. Kako to?

• Facafacaa

Drugo, primetila sam da sad kad stavite u Odabrane neku def.od ranije koju sam ranije i ocenila sada mi opet nudi mogućnost da je ocenim. Kako to?

Vjerovatno bagić :)
    Dešavalo se i meni, i mnogim drugima. Neke sam ocjenjivao po pešes puta.

• P

Dobar predlog. +

:)

• Вокаси

Ја могу да се усудим и да напишем да је ово један од супер предлога!
    Да сам млада напупела дева одмах би почео да лучим влагу!
    Значи свака оцењена нестане, као што је фора са оним дефкама горе, а иначе се лако нађу одабране преко календарчића.

• СМарко

Odličan predlog! ZA :)

• Фејзбукманијак

Пази у неку руку ми се свиђа, али не знам... мало ми то опет иста ствар уколико та листа буде састављана од стране пар људи... Осим ако не убаце у систем једно 500 дефиниција...

• Natnat

Odlična ideja!

• Filozofinjo

Štaviše, super ideja!

• leksi

a jedno pitanje, jel moderatori pogledaju bas svaku definiciju i poster? Jel moguce da ti napises nesto super, ali prosto niko od moderatora to ne procita, i kako onda da ode u odabrane? A tesko da ce neko od 15 ljudi koji ti vide defku da se sete da je preporuce za naslovnu.

• Jericho

Ja sam dosao na istu ovu ideju, i to pre Face. Tacno se secam kad mi je ovo palo na pamet, da sam isao u pretragu po Facinoj glavi i nije bilo definisano, ovaj osmisljeno.

Jedini problem jeste to sto treba da se napravi veca baza podataka "odabranih", i sto bi se time povecavao jaz izmedju odabranih i ostalih definicija, sto mozda i nije pravedno prema neodabranim definicijama.

• Стеван

Хоће ли бити урађено ово?

• En_Dotter

Оћеш да сачеках каизена да ти каже биће или да ти ја кажем?

• Šalabajzer

Оћеш да сачеках каизена да ти каже биће или да ти ја кажем?

Skontali smo tvoj način komentarisanja, daj nešto da ispadneš zanimljiv.

• Стеван

Не спемујте, зваћу Лули. :)

• Ć

protiv... zato što su svi za... ko vas šiša

• En_Dotter

Ок, ево занимљивост:

У диполним човековим ћелијама има око два метра дезоксирибонуклеинске киселине

Што се тиче предлога, џаба. Ко и сваки предлог који ваља ће да буде.

• Šalabajzer

Ок, ево занимљивост:

У диполним човековим ћелијама има око два метра дезоксирибонуклеинске киселине

Што се тиче предлога, џаба. Ко и сваки предлог који ваља ће да буде.

Ovdje si sabio...

• Стеван

Доста се људи позитивно изјаснило, не знам зашто си толики песимиста.

• S

Nek' se uvede kod autora koje pratimo.

Mnogo je preglednije i lakše kada hoćeš da nastaviš da čitaš.

• Facafacaa

Иако је овај предлог био одличан у то вријеме, сад је малтене изгубио смисао.
    Зашто?
    Раније смо имали на насловној још један списак са стране, са кога би (по предлогу) нестајале дефиниције које смо оцјенили и појављивале би се на њиховом мјесту преходне неоцјењене. Прегледно и корисно.
    Међутим, како се увела опција праћења аутора до насловне са одабраним долази се преко листе десно и кад уђемо више немамо додатни списак са стране. Истина, списак и даље стоји са стране кад уђемо на насловну са дефиницијама аутора које пратимо. Но, чини ми се да је приједлог изгубио ону чар коју је имао на почетку, са пређашњим системом, тако да можете закључавати што се мене тиче.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.