Bilo bi dobro da, kada se ocjeni neka odabrana definicija, autoru koji ju je ocjenio - nestane sa spiska s desne strane. Kao sto je slucaj s novim ocjenjenim definicijama, koje poslije refresh-a nestaju iz spiska gore desno.
Na taj nacin bi autoru poslije ocjenjivanja zapale za oko i one malo starije, koje je mozda propustio.Brzinski sam napisao, nadam se da je jasno sta htjedoh reci :)
- Пд
Свиђа ми се предлог.
- a
Nisam skontala, zajebava me vremeplov. Ajd ponovo.
- Пд
Заправо, усудићу се да кажем да је ово одличан предлог.
- a
Aha, pa da, može to, i ja sam se to pitala koji će đavo i tamo i ovamo. To je pod nus a ne pod predlog čak štaviše.
- a
Pa čim je odabrana biće ocenjena, svašta. Ako je ocenim tamo što bih i ovamo i obrnuto?
Drugo, primetila sam da sad kad stavite u Odabrane neku def.od ranije koju sam ranije i ocenila sada mi opet nudi mogućnost da je ocenim. Kako to? - P
Dobar predlog. +
:)

Ja sam dosao na istu ovu ideju, i to pre Face. Tacno se secam kad mi je ovo palo na pamet, da sam isao u pretragu po Facinoj glavi i nije bilo definisano, ovaj osmisljeno.
Jedini problem jeste to sto treba da se napravi veca baza podataka "odabranih", i sto bi se time povecavao jaz izmedju odabranih i ostalih definicija, sto mozda i nije pravedno prema neodabranim definicijama.

Оћеш да сачеках каизена да ти каже биће или да ти ја кажем?
- Ć
protiv... zato što su svi za... ko vas šiša
- S
Nek' se uvede kod autora koje pratimo.
Mnogo je preglednije i lakše kada hoćeš da nastaviš da čitaš.

Иако је овај предлог био одличан у то вријеме, сад је малтене изгубио смисао.
Зашто?
Раније смо имали на насловној још један списак са стране, са кога би (по предлогу) нестајале дефиниције које смо оцјенили и појављивале би се на њиховом мјесту преходне неоцјењене. Прегледно и корисно.
Међутим, како се увела опција праћења аутора до насловне са одабраним долази се преко листе десно и кад уђемо више немамо додатни списак са стране. Истина, списак и даље стоји са стране кад уђемо на насловну са дефиницијама аутора које пратимо. Но, чини ми се да је приједлог изгубио ону чар коју је имао на почетку, са пређашњим системом, тако да можете закључавати што се мене тиче.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.