Kaizen.
Slabo cita i ocenjuje definicije, ne banuje, ne odgovara na PVT-e. Zabusava. Ko njemu dade da bude moderator, il' je lud, il' mu noge smrde.
"Bice". Bice kurac.- l
најомраженији модаратор..? то му дође неки плеоназам
- zp
Leksi, plagijatoru. To je vec neko rekao, mislim Jimmy.
- l
нит ѕнам ко је јимму нит видим где је написао а није ни на одмет да се понови, то је као граматичка грешка. и нисам лекси него леекси :)
- P
Lithium. Drago mi je što više nije mod. Nije ni bio aktivan. Znam ga samo po tome što mi je obrisao definiciju dana. :P
- zpграматичка
Stilska pre.
најомраженији модаратор..? то му дође неки плеоназамkad pomenes pleonazam ja se samo jednog setim, blek hola.
ali jbg, ni kriv ni duzan posta mi omrzen, nekad sam ga gotivio, sad sam ravnodusan.
cinjenica je ta da mnogi nisu dovoljno zreli, i da se strasno izdrkavaju, nekada i bez razoga, ali jebem su sarajevo i oni su ljudi.
- V
Che-Vu, tako i treba da si nevidljiv mod. To je dobra stvar.
I da znas da mislim da imas fantastican filing za muziku. Dosta ti je.
- a
Dođoh samo da kažem vama moderatorima da ne širite laži o kajzenu, lik je uljudan, odgovori na pvt, korektan je i mora da ima čelične živce čim ovoliko budala drži pod kontrolom, manje-više. Svaki mod koji je neprimetan je za mene uspešan jer mu je to valjda posao.
- l
sve smo mi kaizen!
e, bre, dosadni ste sa ovim temema "omiljen mod", "najomraženiji mo", "najduhovitiji mod", "najčupaviji mod" itd... ajd idite radite nešto!
- a
Pa hajd, vampiru, pokušaj.
Ja bih inače hvalila Luli al gde ću kad je ona moj dupli;))) - a
Luli ti znaš moj stav u vezi moderatora i tebe.
Zar ovde teme imaju ikakve veze s postovima, sve je to globalizovano, eno o Turcima se upravo o fudbalu krenulo;)))
I na kraju ćemo uvek doći do močuga i teranja...kako god.