Vas najomraženiji moderator
  • Che-Vu

Kaizen.
    Slabo cita i ocenjuje definicije, ne banuje, ne odgovara na PVT-e. Zabusava. Ko njemu dade da bude moderator, il' je lud, il' mu noge smrde.
    "Bice". Bice kurac.

• .,.

Не смем да кажем.

• Аксен

Каизен одговара на ПВТ-ове. Бар мени сваки пут..

• Slavk0

Јест стварно. Каизен. Гласам да се деградира у пешадинца.

• l

најомраженији модаратор..? то му дође неки плеоназам

• zp

Leksi, plagijatoru. To je vec neko rekao, mislim Jimmy.

• KanameTosen

Meni svi smrde! Ja se zalažem za anarhiju na sajtu!

• Zoro

Uros !
    Mnogo visi i muva ribe po forumu, nista ne radi!

• En_Dotter

Није каизен крив. Гагово га Џими! Зато је Џими тако кул а каизен није!

• l

нит ѕнам ко је јимму нит видим где је написао а није ни на одмет да се понови, то је као граматичка грешка. и нисам лекси него леекси :)

• P

Lithium. Drago mi je što više nije mod. Nije ni bio aktivan. Znam ga samo po tome što mi je obrisao definiciju dana. :P

• Dub

Uroš! Prepisao sam od ovog iznad mene :D

• Zoro

Dube, ne prepisuj.

• KanameTosen

Jbt. mrmun izgleda hoće da sjebe Pekija! :O Ne daj se Peeeeeekiiii!!!!!

• zp

граматичка

Stilska pre.

• mylyca

Ивана дефинитивно. Она је исконско зло. Али чеву, већ је била ова тема :)

• Che-Vu

Ma znam, ali niko da me spomene... ni kao omiljenog, pa rek'o kao najomrazenijeg... duplo golo. Razmisljam se da otvorim temu "Najveci mediokritet medj' moderatorima", ili suptilnije "Spomenite Chevua u nekoj temi, mukica".

• Zoro

Hahahahhahhaha, jebi ga, ne vole te, ne mrze te.

U sredini si.

• The Invisible Man

најомраженији модаратор..? то му дође неки плеоназам

kad pomenes pleonazam ja se samo jednog setim, blek hola.

ali jbg, ni kriv ni duzan posta mi omrzen, nekad sam ga gotivio, sad sam ravnodusan.

cinjenica je ta da mnogi nisu dovoljno zreli, i da se strasno izdrkavaju, nekada i bez razoga, ali jebem su sarajevo i oni su ljudi.

• Lullaby

Razmisljam se da otvorim temu "Najveci mediokritet medj' moderatorima", ili suptilnije "Spomenite Chevua u nekoj temi, mukica".

Hahaha, to, otvaraj! :))

• .,.

Чевуа само спомињем кад га прозивам на Реп теми.

• KanameTosen

Čevu svira klavijature kao Šeki Turković!

• mylyca

Не не, то је превише суптилно, отвори нешто као „Омиљени музичар са Новог Зеланда који има профил на вукајлији и има близу 900 дефиниција“, али верујем да би те и тад заобишли и ископали неку другу индивидуу која се уклапа у опис :)

• V

Che-Vu, tako i treba da si nevidljiv mod. To je dobra stvar.

I da znas da mislim da imas fantastican filing za muziku. Dosta ti je.

• Che-Vu

Formula za ljubavni napitak: 2 kapi znoja klavijaturiste sa NZ koji se lozi na srpski sleng iz otadzbine, 2 vlasi trave iz parka, 1 bubreg slepog misa...

• Jericho

Vlati trave, che...sad bi te se volt vitmen odrek'o!

• En_Dotter

Ma znam, ali niko da me spomene... ni kao omiljenog, pa rek'o kao najomrazenijeg... duplo golo. Razmisljam se da otvorim temu "Najveci mediokritet medj' moderatorima", ili suptilnije "Spomenite Chevua u nekoj temi, mukica".

Како да убијем оно што не видим?

• Dub

Če Vu je najstariji mod na sajtu, on ima duži staž od kajzena. Aha, šta ćete sad?

• a

Dođoh samo da kažem vama moderatorima da ne širite laži o kajzenu, lik je uljudan, odgovori na pvt, korektan je i mora da ima čelične živce čim ovoliko budala drži pod kontrolom, manje-više. Svaki mod koji je neprimetan je za mene uspešan jer mu je to valjda posao.

• Lullaby

Čevu je Kajzen.

• Che-Vu

Jeste, ovo za pvte sam mu amputirao.

• En_Dotter

Lullaby

Čevu je Kajzen.

Не труби... Сви знамо да је Сурови каизен... Не шири лажне дезинформације!!!!!!

• Dub

Lullaby je moj ženski dupli nalog.

• Slavk0

лажне дезинформације!!!!!!

Има ли смисла да кажем оно што сви знате да ћу рећи?

• Jericho

Che-Vu je stariji i od sopstvenog caleta, sta cemo sa tim?

• Lullaby

To je jasno, ne iznosi očigledne istine ovdje.

Dotere, Čevu je i Surovi, takođe. Bar bi ti trebao da znaš.

• prvi srpski vampir

Jel može na ovoj temi da se spomenu i moderatori u pokušaju?

• Che-Vu

Vukajlija je sajt gde je Barakuda jedini autor, svi ostali su njegovi dupli nalozi. To bar svako zna.

• Lullaby

@psv
    Može svako! Samo da pomeneš nekad i Čevua, u bilo kojem kontekstu. :)

• l

sve smo mi kaizen!

e, bre, dosadni ste sa ovim temema "omiljen mod", "najomraženiji mo", "najduhovitiji mod", "najčupaviji mod" itd... ajd idite radite nešto!

• a

Pa hajd, vampiru, pokušaj.
    Ja bih inače hvalila Luli al gde ću kad je ona moj dupli;)))

• Lullaby

Ja bih inače hvalila Luli

Na temi najomraženiji. Ahahah!

• a

Luli ti znaš moj stav u vezi moderatora i tebe.
    Zar ovde teme imaju ikakve veze s postovima, sve je to globalizovano, eno o Turcima se upravo o fudbalu krenulo;)))
    I na kraju ćemo uvek doći do močuga i teranja...kako god.

• prvi srpski vampir

Pa meni je najomraženiji onaj što je "provalio" u moderatorski nalog, a Čevo mi je onako, ko kuvana riba, nit smrdi nit miriše. Ustvari, kao da je opran sa albusovim sapunom za veš :) Axal-om :)

• Сантјаго Коровјов

ja ne gotivim korlea nekako mi deluje dosta strogo, al šta ja znam nisam dugo na forumu

• Dub

Na kraju ispade da više volimo moderatore, jer ima tamo više postova. Ovi što pljuju su u manjini.

• majmunoliki

Vukajlija je sajt gde je Barakuda jedini autor, svi ostali su njegovi dupli nalozi.

А Баракуда је Севастов дупли. На сајту је заправо педесетак различитих људи, мада се за 28оро сумња да су у ствари ЈТУ.

• Korle

Ja ne bideh nikakve kritike ovde, samo nekakvo kvokodakanje:)

• bojanboj

Nije Kaizen kriv,mi smo govna!Svi modovi znaju ko je čiji dupli i ne diraju ih,što?

• Slavk0

Можда зато што није забрањено имати дупли налог?