- M
Ja mrzim selenijuma - lovca na copy-paste, ivu98 - zato što mi je obrisala nebrojeno mnogo postova, DLZ - zaboravio sam zbog čega, ali znam da je mrzim, jesam li zaboravio koga? Neo, i tebe bih mrzio, no nisi moderator...
- dl
Mensure, Selenijum nije moderator. Sto se razloga tice, posto ga nemas mogu da ti dam :D
Moj omiljeni moderator ce biti vule ali kada postane punoletan i moderator :) - M
Nemojte Vuletu da napravite moderatorom, spasite bar jedan život... Jadan on, ne bi se skida' s mrčene Vukajlije kad bi bio moderator.
- dl
Kakvi su to lezbo momenti? :D
- dl
Što obrisaste one postove?

1.Kaizen-prosto ga obozavam,socan i mocan
2.lithium-on mi je k'o brat
3.neobavesten-najladji mod na celom svetu
4.zyclon-zato sto je lud ko struja
5.kurd-uvek me nasmeje
6.NesaDebeli-jedna jako dobra dusica
7.Che-Vu-zbog neke neobjasnjive sile
Znam da si rekao da navedem samo jednog moda ali sta cu kada sam puna ljubavi!- s
Sve se desilo jednog jutra kada sam izasao na stepeniste oblizhnje bashte i glas bozhiji mi reche idi na Vukajliju i voli svoje modove kao sto i oni vole tebe, samo deset puta ljubavnije.I od tada, kada me je taj prosvetlio glas, ja bar jednom dnevno vodim ljubav sa moderatorima i lepo se slazemo.Nikada mi nista nazhao nisu uchinili i eto to je ono sto bih mogao da vam kazem o moderatorima.Voleo bih sad ovom prilikom i da ih pozdravim i da im cestitam danasnju slavu Sv. Bana Strahinjica.

Ја од модова волим највише Арте, само зато што се контамо најбоље.
Сурови - волим га и зато што за годину дана нисам о њему сазнао ништа осим музике коју воли.
МаријанаП је такође једна стабилна особа.
Че Ву - можда му фали мало објективности, пристрасности и храбрости.
Мислим да од ово четворо једноставно нема и не може бити бољих модова
(осим, можда размодованих ДЛЗ, Госпоџо Згазиш Ме и Ен Доттера).
Сви остали модератори су, по мом мишљењу...блага Језа, Тихи Убица...овај ужас.
(као што примећујете, мој суд је потпуно објективан)- M
Ja mrzim svaku vrstu vlasti, samim tim i moderatore. Ako ikad prestanem da ih mrzim, prvo ću da prestanem da mrzim Artemidu.
- a
Isuse Bože zar se i ovo može, dajte ljudi je l' se ovo zove Vuka ili Moderatorika?
- l
kakva uvlakačka tema. samo pertlice vire... :|
- a
Ma da, momenat...
- a
Mda, a za 8.Mart ću ti kupiti lančić, skupiće odelenje.
- a
Bolje ajd gledajte šta vam rade tamo autori po posterima. Rat, vređanje na nacionalnoj osnovi, svega ima.
- P
Ja sam Stefana Swe Modewatowe Mwzim :)
Inače, ako kažeš za nekog da ti je omiljen moderator, odmah te nazivaju dukatlijom i šlihtarom. :P