Eto jedne teme,gde mozete izneti svoje snove iz detinjstva.Sta ste mastali da postanete,da li ste kopirali tadasnje zvezde iz te oblasti,na kraju,da li ste i ostvarili taj san.
Ja sam hteo da postanem ski skakac.Cak me je keva vodila u Sloveniju na konsultacije,imao sam 6 godina.Na moje veliko razocarenje,trener je rekao da sam suvise krupan za taj sport.Toliko sam popizdeo,da je malo falilo da se propijem od tuge.Onda sam se okrenuo muzici,klavir me je privlacio,medjutim,posle nekog vremena sam shvatio da ne odgovara mom temperamentu i poceo sam da se lozim na bubnjeve.Sviram ih vec 20 godina,nikad nisam postao profesionalni bubnjar,vise,onako,iz hobija,ali smatram da sam ostvario san.- S
Astronaut, pilot, tajni agent, naučnik,... Standardno...
Tako sam i proveo detinjstvo... Stalno radeći nešto vezano za ovo...
- Пд
Ђубретар, Полицајац, Ватрогасац.
- n
Želela sam od 5. godine da postanem prva devojka u formuli 1.
To sam svima pričala i detaljno objašnjavala svoj plan kako ću biti kao Hill ili neko od mojih tadašnjih idola. :)
Imala sam svojevremeno u osnovnoj i svoj karting i onda sam tripovala po komšiluku da vozim Imolu ili Monzu :) - Пд
Хаха, Реме, могли смо колеге да будемо! :)
- zp
Profesor, advokat, kriminolog.
- zp
Oh, i novinar takodje. Na to sam se jako primala.
- Пд
То брате. Ти и ја позади, Реме ће да вози и отвара оно позади за ђубре.
- P
Ivan Gavrilović!
- DP
uvek i jedino glumac...e sad što nisam imao hrabrosti da pratim svoj san...jebi ga.

Одувек сам желео да седнем у MIG-29 или Su-27 и да полетим. Само ми се испунило делимично. Сео сам једном у MIG-29 на неких 5-10 минута и уживао у том краткотрајном периоду маштајући да полећем и радим разне маневре... Онда ме је пилот пробудио из маште и рекао ми је да је време да устанем из авиона јер би и још неко волео да седне на моје место...
Колико сам само био срећан јер сам знао чему служи и како ради апсолутно сваки инструмент у том авиону. Чак се и тај пилот задивио мојим знањем. И даље маштам у својих 25 година да ћу некада сести у један од та два авиона и запловити небом...
Сад ми се плаче...
Želijo sam biti Tata Banja lolo
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.