Чиме су Вас плашили кад сте били мали?
  • Korle

Ако је у питању Бабарога, Дрекавац или неко шесто чудо, опишите како сте га замишљали тада у Вашој глави...

• Ž

То је било премежденије у виду повампиреног Рудивоја који може да се увуче кроз кључаоницу. Замишљао сам га као проћелавог чичу са разрооким очима и поцепаном одећом.
    Плашио сам га се ноћу.

• Sergios

Mene su plašili sa Džakanom... Ni danas nisam siguran šta je to. Kao klinac sam ga zamišljao kao ogromnog pauka sa sa glavom babe Save, jer je to bilo nešto najstrašnije što sam mogao zamisliti.
    Danas pretpostavljam da je Džakan neki tip sa džakom koji krade djecu...
    E da, sam pojam je iz Krajine, odakle sam rodom, pa bih volio znati da nije neko čuo za ovaj izraz...

• trltrl

Mecama Dobrićima :( Neki moj kontradefekat valjda..

• Korle

Јеботе, још ће се неком вратити стари страхови:))) Успут, ако је неко специфично име тог "чуда", ето прилике за дефиницију:Р

• Sergios

Još davno sam planirao definisati Džakana... :D Već sam se raspitivao u Banjaluci da li je neko čuo za njega...

*edit: uslovno rečeno "davno", pošto sam relativno kratko ovde...

• elenna

Mene policijom koja ce mi odvesti roditelje ako se ne smirim

• Sergios

auuu elenna, pa ja se tek tad ne bih smirio... pa to nije kazna već nagrada!!!

• Granon

Zena koja me cuvala dok su mi roditelji bili na poslu :

AKO NE ZASPIS, DOCI CE CIKA SA DUGOM, BELOM BRADOM. STAVICE CE U DZAK SA KAMENJEM I BACITI SA MOSTA U REKU. UDAVICES SE.

Ja zaspim, spavam celo popodne. Ona dovede svalera.

• dl

Mene nisu plašili bila sam razumno dete. A sama sam navukal traumu od gremlina na nečijem rođendanu u prvom razredu osnovne.

• МаријанаП

Ни мене нису плашили :)

• medicus

Za sebe se ne sećam... al' sam mojoj sestri pretio, da ako me tuži, kad napravim neko sranje, doći će Cigani Romske nacionalnosti, i odvešće je u čergu!

• Hipnos

Мени је тата једно време претио кркочицом.

• Kec

babajogicom iz ormarica...totalno pogresno :-)) tako da je meni ta babajogica bila nesto simpaticno i jedva sam cekao da izadje da se igramo

• medicus

Da vidim... To uopće nije ostavilo utjecaj na tvoju psihu!

• Hipnos

Какав дојам...

• Триша

@medicus
    I meni isto tako pretili roditelji...

• amantino

Ћале ми је једном рекао, ако опет претрчиш улицу, довешћу ти Рушку Јакић у кревет. И дан данас погледам двапут кад прелазим.

• Heller

Mene kao i Majav, a i trolovima, posebno nekim sa zelenom kosom na gore i sa džakom.

• Ž

Па да, тролови су зелене косе и коже. За оружје користе мртве људске екстремитете. Изузетно су ружни и жилави. У том џаку највероватније носи још мртвих људских делова тела.

• rockangel

Mene su plasili nekim cikom sto dolazi nocu i otima nevaljalu decu i strpa ih u dzak i odnese ko zna gde.
    Ono KO ZNA GDE me je posebno plasilo.:))))))

• Мара

Ничим ме нису плашили.

• medicus

NiiiiIIIči... NiiiIIIči!!!! Buaaha ha ha!

• Мара

Ахахахахаха!
    А можда је ипак требало да ме плаше.

• Др Јанковић

Највише сам се плашио овог спота кад сам био мали:
    http://www.youtube.com/watch?v=840B27zYfOk
    Не знам зашто,али сам увек вриштећи бежао од ТВ-а кад год би ишао овај спот.Вероватно због ових са светлећим очима што се појављују у споту.
    Иначе,сматрам да песма није лоша,али од спота и дан-данас имам неку фобију.

• super_woman

Mene su plašili pandurima. Ne sećam se tačno kako i u kom kontextu, ali se vrlo dobro sećam da je taj strah, ili više mržnja, ostala duboko urezana negde u podsvesti, i do moje osamnaeste, kada sam polagala vožnju. Ali, sve je prestalo kada sam skapirala da neki lik, koji ima isto prezime kao ja, koje je retko, radi kao načelnik neke stanice, ili čega god... Nisam baš zaštićena od svih prekršaja, ali jesam od većine :). Hvala nepoznatom čiki, koji mi je vrlo blizak rodjak, svaki put kad mi ne radi stop svetlo, kada nepropisno parkiram...
    Savet... Nemojte decu plašiti pandurima, zato što će vas njihovo polaganje vožnje koštati troduplo više (minimum)...:)

• Remorker

Mene su plasili da ce mi od kafe porasti brkovi... A onda su se najcrnji strahovi obistinili :/

• M

Mene nisu plašili, mene su samo bili.

• muskatla

Rekli su mi da će mi porasti rep ako pijem kafu. :)

• seljak veseljak

zmijama.....ubacivali su mi ih u krevetac

• Цыплёнок

Da ću dobiti batine. Ali uzalud sam se plašila, jer sam ih redovno izbegavala.

• VanGoga

Plašila SE(nisu me plašili) svega i svačega,ali spota za "Sweet dreams"..ubitačno!I Mort Cindera-lika iz stripa!

• Johnny Castle

Meni su prijetili da ce me okupati,ali i ja sam to uspjesno izbjegavao :))

• lady killer

Hahahahahahahahahahaha. :D

Mene su plasili time sto su mi govorili da ce napraviti krec od mene.
    Bolesno je,ali se toga i dan danas uzasavam.

• piro

Mene su plašili banetom 6722.

• Earthworm Jim

Mene su plašili masnim i rošavim metalcima.

• VanGoga

@ Bane,nije to taj spot!! :PPPP
    Hehehe!Sad obožavam Eni i njene pesme! :)

Bolje nađi strip "Mort Cinder" :)

• citizen

policicjom
    zato sto sam ja volela da ih zovem
    pa su me plasili da ce me uhapsiti

• bane6722

da pa zato sad čuvaš sef a panduri tebe:)))

mrakom i mračnim mestima

• citizen

NE CUVAM sef...
    ti uopste ni ne znas cime se bavim....jel tako bese???

ti se plasis mene:P

• bane6722

da u MRAKU..:P

e,sad imam novu fobiju-
    CITIFOBIJA

• citizen

UBI ME BANEFOBIJA

• bane6722

Ooce to kad si se "NAVUKLA":)))

• citizen

plasili su me zlih ljudi

• bane6722

"DOĆI ĆEEE CITIZEENKAA PA ĆEE DA TEEEE POJEDEEEE!"

• citizen

"DOCI CEEE BANEE PA CEE DA TEEEE POJEDEEEE"

I CITIZEN JE VEĆ U ZENSKOM RODU,
    nemoj citizenka...nervira me to...

• bane6722

jes misss city

• Zaphod983

Nemojte da vam pokažem šta je zao čovek.