- Ž
То је било премежденије у виду повампиреног Рудивоја који може да се увуче кроз кључаоницу. Замишљао сам га као проћелавог чичу са разрооким очима и поцепаном одећом.
Плашио сам га се ноћу. 
Mene su plašili sa Džakanom... Ni danas nisam siguran šta je to. Kao klinac sam ga zamišljao kao ogromnog pauka sa sa glavom babe Save, jer je to bilo nešto najstrašnije što sam mogao zamisliti.
Danas pretpostavljam da je Džakan neki tip sa džakom koji krade djecu...
E da, sam pojam je iz Krajine, odakle sam rodom, pa bih volio znati da nije neko čuo za ovaj izraz...- dl
Mene nisu plašili bila sam razumno dete. A sama sam navukal traumu od gremlina na nečijem rođendanu u prvom razredu osnovne.
- Ž
Па да, тролови су зелене косе и коже. За оружје користе мртве људске екстремитете. Изузетно су ружни и жилави. У том џаку највероватније носи још мртвих људских делова тела.

Највише сам се плашио овог спота кад сам био мали:
http://www.youtube.com/watch?v=840B27zYfOk
Не знам зашто,али сам увек вриштећи бежао од ТВ-а кад год би ишао овај спот.Вероватно због ових са светлећим очима што се појављују у споту.
Иначе,сматрам да песма није лоша,али од спота и дан-данас имам неку фобију.
Mene su plašili pandurima. Ne sećam se tačno kako i u kom kontextu, ali se vrlo dobro sećam da je taj strah, ili više mržnja, ostala duboko urezana negde u podsvesti, i do moje osamnaeste, kada sam polagala vožnju. Ali, sve je prestalo kada sam skapirala da neki lik, koji ima isto prezime kao ja, koje je retko, radi kao načelnik neke stanice, ili čega god... Nisam baš zaštićena od svih prekršaja, ali jesam od većine :). Hvala nepoznatom čiki, koji mi je vrlo blizak rodjak, svaki put kad mi ne radi stop svetlo, kada nepropisno parkiram...
Savet... Nemojte decu plašiti pandurima, zato što će vas njihovo polaganje vožnje koštati troduplo više (minimum)...:)- M
Mene nisu plašili, mene su samo bili.