Aj da čujem šta ćete da odlučite da uradite u sledećoj godini, a naravno nećete uraditi? Ili eventualno hoćete, ako je neko baš toliko inatan... I neka bude realno, nešto što je stvarno ostvarivo, ali ipak je za vas "Bože sačuvaj".
Ja bih, eto, voleo da se uozbiljim malo i odrastem, al' đavola. Mislim da ću igrati PES i CS i nositi fazonirane majice dok budem mogao da piškim sam.
- k
Ja se udajem 2011. Odlučila sam da pristanem. Nek ide život.
- M
Ja ću da jebem.
- D
pobeediću dogodine a usput i objasniti! Mislim da je to TA godina!
- Ј
Скинућу се с пајда..
- Ј
Ставићу пирсинг на сису.
- Ј
Сад озбиљно, отићићу на Ајаксову текму и урадићу се оним печуркама у Амстердаму са екипом.
- MСтавићу пирсинг на сису.
Lepše u vićgla. 'Oću i ja da probam pečurke.
- ЈLepše u vićgla.
Кобас је светиња, у њ се не дира. :)
- M
Pravo zboriš. A izbušit' ono između čmara i jaja. Čuh da i to ima.
- kI dalje ću da cugam, njegujem bojler i tak' to. Boli me piša.
Reče budući sveštenik. :)
- k
Ja sve manje verujem da ti taj zanat učiš. Ti i Laki- dva čoveka koji će sutra na sa'ranama pevati. Pa pre bih poverovala da je Stefan Kostić strejt :)
- l
danas kada postajem pionir, zaklinjem se čašću da ću... (ne mogu da se setim kako ide dalje...)
- k
Joj sutra kad osvanem na temi Prijavite autore koji vređaju :)
Štefi, ne uzimaj k srcu moje reči :)
Bojane, znala sam da si ti taj tip ljudi.
- S
Kako uvek naletim kada me negde spomenu...
Katija, Katija...
Nemo' sad da se vređamo... ;)P.S. Rekao mi Nikola da ti kažem da će ti doneti one pare od pre neko veče kada sledeći put budeš dežurala... Još uvek si na istom ćošku, zar ne?
- kP.S. Rekao mi Nikola da ti kažem da će ti doneti one pare od pre neko veče kada sledeći put budeš dežurala... Još uvek si na istom ćošku, zar ne?
Idi bre Štefi u peršun, imaš fazone kao dolaziš sa vujaklije, a ne vukajlije. Daj bre, osveži malo to.
Rekla sam ti, ne uzimaj sve k srcu. Idemo ti i ja jedan dan u modenu, da se pošteno iznapoziramo i odvalimo od martini bianca :)
- S
Hej, ne mešaj mene... Ja samo prenosim poruku...
Mene to ne zanima... - SRekla sam ti, ne uzimaj sve k srcu. Idemo ti i ja jedan dan u modenu, da se pošteno iznapoziramo i odvalimo od martini bianca
Preferiram Martini Rose, ali može i Bianco... :)
- k
Neobavešteni, džaba ti, nećeš dobiti ručak u menzi sutra :P

Energija, imaš odavde podršku za to bavljenje i to pisanje. :)
NG odluke, super stvar...počeo sam pre 2 godine iz zajebancije, i to sa listama od preko 10 stavki, preko 70% ostvarenog do sada. Zapravo sam toliko stvari rešio u protekle 2 godine, da i nije toliko toga ostalo da se odlučuje... :)
Neka bude: finansijski ću se potpuno osamostaliti i osvojiću bar jedno takmičenje u mom domenu, nije bitno koje i kojih razmera, samo da ima novčanu nagradu