Novogodišnje odluke
  • neobavesten

Aj da čujem šta ćete da odlučite da uradite u sledećoj godini, a naravno nećete uraditi? Ili eventualno hoćete, ako je neko baš toliko inatan... I neka bude realno, nešto što je stvarno ostvarivo, ali ipak je za vas "Bože sačuvaj".

Ja bih, eto, voleo da se uozbiljim malo i odrastem, al' đavola. Mislim da ću igrati PES i CS i nositi fazonirane majice dok budem mogao da piškim sam.

• k

Ja se udajem 2011. Odlučila sam da pristanem. Nek ide život.

• Dub

Ja ću se udebljati 10 kilograma i počeću da pijem rum.

• Џенад

Pocecu da spavam sam.

• shitbrix

Ha. Ovo kao sto Ameri imaju "New Year's resolutions".

Pa...meni je cilj da kupim neko prevozno sredstvo.xD

• D

pobeediću dogodine a usput i objasniti! Mislim da je to TA godina!

• Ј

Скинућу се с пајда..

• Л0Л

Zajebavaću Ridžovane još jednu godinu za redom xD

• Стеван

Навући ћу се на хероин.

• Ј

Ставићу пирсинг на сису.

• Penzioner

Kupio sebi LCD. Danas. Al kao da je za Novu Godinu...

• Ј

Сад озбиљно, отићићу на Ајаксову текму и урадићу се оним печуркама у Амстердаму са екипом.

• Скелетор

Prekidam pljuge i buksne! Definitivno! Sa alkoholom nastavljam! Rekla žena da biram- pušenje ili piće. Ae da je ispoštujem, kad već imam izbor

• M

Ставићу пирсинг на сису.

Lepše u vićgla. 'Oću i ja da probam pečurke.

• Ј

Lepše u vićgla.

Кобас је светиња, у њ се не дира. :)

• M

Pravo zboriš. A izbušit' ono između čmara i jaja. Čuh da i to ima.

• Dub

Pokušaću da prestanem sa konzumiranjem crvenog mesa.

• Culle.haha

Pokušaću da se ne promenim.

• Jezivi

Pokusacu da smrsam 20 kg bez dijete.

• Rosoneri

da smrsam, i da naucim da sviram gitaru kako dolikuje.

• Facafacaa

I dalje ću da cugam, njegujem bojler i tak' to. Boli me piša.

• k

I dalje ću da cugam, njegujem bojler i tak' to. Boli me piša.

Reče budući sveštenik. :)

• Facafacaa

Reče budući sveštenik. :)

E nisam ja, ćaća mi sjeo za komp. 'Oće da mi naruši ugled vukajlijaški nasušni.

• k

Ja sve manje verujem da ti taj zanat učiš. Ti i Laki- dva čoveka koji će sutra na sa'ranama pevati. Pa pre bih poverovala da je Stefan Kostić strejt :)

• l

danas kada postajem pionir, zaklinjem se čašću da ću... (ne mogu da se setim kako ide dalje...)

• Vučica21

Ja sam odlučio da se bacim na dijetu kada već ona neće na mene. :) Opet sam nabacio par kilograma koje sam letos izgubio.

• Facafacaa

Pa pre bih poverovala da je Stefan Kostić strejt :)

HO HO HO Stevane, oči moje lijepe, sad si obilježen za svagda sada i uvijek, i u vjekove vjekova...

• bojanboj

Da ostavim pljuge i preletim u drugu stranku,koja najviše nudi.

• Energija

Da se bavim pisanjem. Al' ovog puta stvarno.
    Da jebem mater kad se iznerviram i ne zavrsim sa cirom kao ove godine.
    Da prestanem da stedim na sebi.

• k

Joj sutra kad osvanem na temi Prijavite autore koji vređaju :)

Štefi, ne uzimaj k srcu moje reči :)

Bojane, znala sam da si ti taj tip ljudi.

• Zmia

Да се напијем ал не ко свиња, него онако, мераклијски.

• neobavesten

Zmia je hot. :p

• S

Kako uvek naletim kada me negde spomenu...

Katija, Katija...
    Nemo' sad da se vređamo... ;)

P.S. Rekao mi Nikola da ti kažem da će ti doneti one pare od pre neko veče kada sledeći put budeš dežurala... Još uvek si na istom ćošku, zar ne?

• k

P.S. Rekao mi Nikola da ti kažem da će ti doneti one pare od pre neko veče kada sledeći put budeš dežurala... Još uvek si na istom ćošku, zar ne?

Idi bre Štefi u peršun, imaš fazone kao dolaziš sa vujaklije, a ne vukajlije. Daj bre, osveži malo to.

Rekla sam ti, ne uzimaj sve k srcu. Idemo ti i ja jedan dan u modenu, da se pošteno iznapoziramo i odvalimo od martini bianca :)

• Hugocavez

Задњи пут ово искористих у вртићу, када је симпатија свима делила пољупце. Стварно Стефане, па поднеси то ко џентлмен, а не овако...ццц....

• S

Hej, ne mešaj mene... Ja samo prenosim poruku...
    Mene to ne zanima...

• S

Rekla sam ti, ne uzimaj sve k srcu. Idemo ti i ja jedan dan u modenu, da se pošteno iznapoziramo i odvalimo od martini bianca

Preferiram Martini Rose, ali može i Bianco... :)

• neobavesten

A da ti iskuliraš šta ti piše neka riba na nekom tamo sajtu i odeš da piješ ili tako nešto? Ili odeš do devojke, tako nešto... Mislim, lupam, bez uvrede. :D

A Katiji rispekt. :*

• Dub

haha, neo, lagano 3*

• neobavesten

Katijaaaaaaaaaaaaa! :D

• Dub

Deda Mrazeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!

• Vehbija Ćoralić

Energija, imaš odavde podršku za to bavljenje i to pisanje. :)

NG odluke, super stvar...počeo sam pre 2 godine iz zajebancije, i to sa listama od preko 10 stavki, preko 70% ostvarenog do sada. Zapravo sam toliko stvari rešio u protekle 2 godine, da i nije toliko toga ostalo da se odlučuje... :)

Neka bude: finansijski ću se potpuno osamostaliti i osvojiću bar jedno takmičenje u mom domenu, nije bitno koje i kojih razmera, samo da ima novčanu nagradu

• Rosoneri

Rosoneri 21.12.2010.
    da smrsam, i da naucim da sviram gitaru kako dolikuje.

Koja sam sisa gnojava, E.

• sunshine

Smršaću jebo ja konju mater ako ne smršam.. I akobogda kakvog posla da nadjem i dodjem starom pred oči, bacim mu 100 maraka u facu i kažem: Evo ti filter goriva jebo te filter goriva!!

EDIT: Ova prethodna strana je žešći transfer.. Stićko ne briši postove, za to i de ban,,

• Луди Чак

Smršaću jebo ja konju mater ako ne smršam.. I akobogda kakvog posla da nadjem

+1

• hladan.krompir

Smršaću jebo ja konju mater ako ne smršam

Обећавам себи већ трећи пут, ал' тешко. лолол
    Хм, можда ћу мало мање људима да јебем матер из чиста мира, к'о што некад имам обичај.
    И престаћу да зајебавам дебелу другарицу како ће поломити лед ако оде на клизалиште. лолололол

• Мatriks

Ja obećavam sebi 2 stvari za NG: da ću ostavit' radžu i smršati, čak sam nabavio pojas za stomak, traku i šipku.

• kosmopolita

ja treba da smršam, al nešto ne verujem da ću pokušavati.