- P
Imam i ja brata koji koristi isti komp, isti IP, dolazi na Vuku i nema problema nikakvih. Dokle god se ne lajkujete, nema problema. ;)
Dokle god se ne lajkujete, nema problema.a kako mislis da se smuvaju?
P.S.
e..a naslov je.....xD
podsetilo me na pricu staru...tj. vic koji je ortak primenio na sefu koji ga je non stop karao...e sad..taj sef ima slabu tacku jer ima 7 cerki... i onda ortak primeni onu staru foru...znas kako da dobijes sina....slusaj me sad...odvedes zenu na veceru..lepo se sredite...vecerate..popijete neko skupo vino..onda dodjete kuci..istusirate se..upalis svece... ubacis neku dobru muziku...izmasiras je....i onda zoves mene i eto ti sina..- n
Da pravite decu, i ne zevate u taj kompjuter. :)
- Пд
Не знам шта ви да радите, али знам шта ћу ја да радим са мојом.
- k
Ovde svi oženjeni bre.
- n
Peki ja bih to mršnula u kuhinju da sam na tvom mestu :)
- ПдProsvetli me. :)
Како волим кад то кажеш. Културно и тотално невулгарно, не као неки овде.
- n
Dušla, pa moram malo, posle zet da se želi da ga zapostavljamo :)
- k
Ne, ne, moj post nije bio vapaj za mužem. Nego, prosto ne mogu da verujem da su ti ljudi oženjeni :)
- k
Bojane, za tebe bih pre rekla da si u pubertetu, nego u braku. ;)
- k
Kad vidim ko je sve oženjen, olakšam se. Mislim, doživim olakšanje :)
Valjda ću i ja naći nekog, kad si već i ti uspeo. Pa makar i na sajtu :) - l
и ја приметила овде све ожењени ликови и жене којима треба сех
углавном, некако несрећни
:) - l
stvarno, kad vidim ko je sve oženjen, i kad vidim kakve su oženili, i još kad vidim kakvi su im brakovi.... katija, plašim se da ćemo ostati slobodne kao ptice na grani, ajmo u kafanu!
stvarno, skrenuli smo temu. glavno pitanje je: zašto si otvorio posebnu temu za ovo, zar nisi mogao da kaizenu (ili nekom modu) pošalješ pitanje na pvt? nobody cares....
- V
Ja sam oženjen i lajkujem ženu skoro svake noći, mada ona nema nalog na Vukajliji.
- VKad vidim ko je sve oženjen
Pa za tako nešto nisu potrebne neke velike kvalifikacije. Ali biti neoženjen/neudat stvarno zahteva neku specifičnu vrstu talenta.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.