A šta da radimo moja žena i ja
  • Valdemar

Elem, moja žena i ja koristimo isti računar, ista IP adresa, i šta sad, ona ispada moj dupli nalog? Pa ja još ispadam bolestan što se predstavljam kao žena? Sme li to?

• Џими

А који је њен налог?

• P

Imam i ja brata koji koristi isti komp, isti IP, dolazi na Vuku i nema problema nikakvih. Dokle god se ne lajkujete, nema problema. ;)

• musssashe

Dokle god se ne lajkujete, nema problema.

a kako mislis da se smuvaju?

P.S.
    e..a naslov je.....xD
    podsetilo me na pricu staru...tj. vic koji je ortak primenio na sefu koji ga je non stop karao...e sad..taj sef ima slabu tacku jer ima 7 cerki... i onda ortak primeni onu staru foru...znas kako da dobijes sina....slusaj me sad...odvedes zenu na veceru..lepo se sredite...vecerate..popijete neko skupo vino..onda dodjete kuci..istusirate se..upalis svece... ubacis neku dobru muziku...izmasiras je....i onda zoves mene i eto ti sina..

• n

Da pravite decu, i ne zevate u taj kompjuter. :)

• bojanboj

Ova moja ne ume da smisli šta sutra za ručak da turi,a kamoli definiciju da smisli.Zato žene mršte u kuhinju!!!

• Dzankee

bojanboj
    Ova moja ne ume da smisli šta sutra za ručak da turi,a kamoli definiciju da smisli.Zato žene mršte u kuhinju!!!

Објаснио

• Valdemar

Žena Smicalica. Ali kako da ne lajkujem sopstvenu ženu? Pred sveštenikom sam se obavezao.

• musssashe

bojane....da nam nije ista zena majku mu...8)

• Culle.haha

A šta da radimo moja žena i ja

Kad sam samo ovo pročitao u "Poslednje aktivne javne teme" imao sam samo jedan odgovor.

Uglavnom, lajkujte se, volite se...Šta da vam kažem...

• bojanboj

bojane....da nam nije ista zena majku mu...8)

Jebem li gu baš :)

• Пд

Не знам шта ви да радите, али знам шта ћу ја да радим са мојом.

• Culle.haha

али знам шта ћу ја да радим са мојом.

Prijatan čet želim :)

• musssashe

али знам шта ћу ја да радим са мојом.

tako mlad i poletan

• Stormborn

Не знам шта ви да радите, али знам шта ћу ја да радим са мојом.

Prosvetli me. :)

• Culle.haha

UUUU! Šta ti rekla....

• k

Ovde svi oženjeni bre.

• n

Peki ja bih to mršnula u kuhinju da sam na tvom mestu :)

• Rosoneri

Da pravite decu, i ne zevate u taj kompjuter. :)

Ali kako da ne lajkujem sopstvenu ženu? Pred sveštenikom sam se obavezao.

lolololo

• Пд

Како волим кад то кажеш. Културно и тотално невулгарно, не као неки овде.

• Stormborn

Dušla, majku mu, na čijoj si ti strani??? :)

• Valdemar

Ali najbolje je što svaki bolesnik ovako može da se predstavlja kao žena, i to svoja!

• n

Dušla, pa moram malo, posle zet da se želi da ga zapostavljamo :)

• musssashe

katija

Ovde svi oženjeni bre.

jebi ga katja kad ti glumis ribu i biras...prodje voz...eto sad si ostala usedelica...sama...niko sa druge strane saha nemice figure....hranis golubove...

• Stormborn

Pa ako me mršira u kuhinju, i biće zapostavljen, možda i otrovan mojim kulinarskim umećem. xD

• Dzankee

jebi ga katja kad ti glumis ribu i biras...prodje voz...eto sad si ostala usedelica...sama...niko sa druge strane saha nemice figure....hranis golubove...

Чекаш трактор судбине и принца на белом коњу...

• musssashe

ja sam svoja zena

• Stormborn

Како волим кад то кажеш. Културно и тотално невулгарно, не као неки овде.

Ja ovo tek sad vidim. :čeka prosvetljenje: :)

• k

Ne, ne, moj post nije bio vapaj za mužem. Nego, prosto ne mogu da verujem da su ti ljudi oženjeni :)

• bojanboj

Ne, ne, moj post nije bio vapaj za mužem. Nego, prosto ne mogu da verujem da su ti ljudi oženjeni :)

Već punih 13 godina,pa ti vidi sad!

• Valdemar

Svako ima svoju mračnu tajnu. Nečija je stanje oženjenosti.

• k

Bojane, za tebe bih pre rekla da si u pubertetu, nego u braku. ;)

• bojanboj

Bojane, za tebe bih pre rekla da si u pubertetu, nego u braku. ;)

To isto i ova moja kaže :)

• k

Kad vidim ko je sve oženjen, olakšam se. Mislim, doživim olakšanje :)
    Valjda ću i ja naći nekog, kad si već i ti uspeo. Pa makar i na sajtu :)

• l

и ја приметила овде све ожењени ликови и жене којима треба сех
    углавном, некако несрећни
    :)

• Rosoneri

svima treba seh

• Cara™

šta je to žena?

• Rosoneri

Duga kosa, a nije metalac.

• Qrivoj

Ae ne skrećite s teme sexa. Taman je odgovnarajuća i za nas oženjene i za neudate.

• l

stvarno, kad vidim ko je sve oženjen, i kad vidim kakve su oženili, i još kad vidim kakvi su im brakovi.... katija, plašim se da ćemo ostati slobodne kao ptice na grani, ajmo u kafanu!

stvarno, skrenuli smo temu. glavno pitanje je: zašto si otvorio posebnu temu za ovo, zar nisi mogao da kaizenu (ili nekom modu) pošalješ pitanje na pvt? nobody cares....

• V

Ja sam oženjen i lajkujem ženu skoro svake noći, mada ona nema nalog na Vukajliji.

• Penzioner

I ja sam oženjen i upravo sam shvatio prednost nas oženjenih na Vukajliji-možemo da otvorimo dupli ženski nalog i da to bude legalno! :-)

• dusan1001

hahaaha pročitah sve postove baš je dojajna tema iako je u ovom podforumu
    katja mislim da posle one slike ima i previše zainteresovanih :)

• Цар

Kad vidim ko je sve oženjen, olakšam se.

Ја се олакшам и без тога.

• V

Kad vidim ko je sve oženjen

Pa za tako nešto nisu potrebne neke velike kvalifikacije. Ali biti neoženjen/neudat stvarno zahteva neku specifičnu vrstu talenta.

• Vučica21

Hahahaha, trebalo bi da se uvede u opciji "pol" opcija "bracni par" da ne bi pravili duple naloge. Eto moja zena i ja koristimo isti nalog da ne bi pravili dupli. Koji ce mi, kada sve delimo. :)

• ne_moj

Kad vidim ko je sve oženjen...

Pa za tako nešto nisu potrebne neke velike kvalifikacije. Ali biti neoženjen/neudat stvarno zahteva neku specifičnu vrstu talenta.

Aha, evo npr. ja ne mogu da se oženim, a jako bi voleo tako nešto. Svi mi kažu da nemam šanse jer sam ružan, siromašan i glup.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.