Pošto je sve više autora koji su ostali uskraćeni za užitak pravljenja postera jer ne mogu da sroče definicije koje će nakupiti 50 plusića,odlučio sam da im ponudim jedinstveno i brzo riješenje. Jedini uslovi koje moraju da ispune zauzvrat su javljanje na ovoj temi i plaćanje definicije sledećim uslugama:
1. Da autoru definicije ostavi deset komentara na defke koji se slažu sa njom
da stavi komentar pun ljubavi i topline , a ne super i do jaja komentare.2.Da stavi 15 takvih komentara i na postere.
3.Da učestvuje aktivno makar na jednoj temi na forumu
koju autor izabere.4.Da uplati ktitor i da hvali autora na ktitor podforumu.
5.Da napiše svakom modu pvt u kojem mu izjavljuje ljubav, Surovom 3 komada.
6.Da izabere neku random ribu ili ribca i da joj se udvara.
7.Da svaki dan pročita najmanje 150 definicija te ih kasnije prepiše u svesku koju će donijeti na pregled prilikom prvog okupljanja vukajlijaša.
8.Da Dudycy na četu svaki dan govori da je Budisava u malom.
Za sada su ovo uslovi ali nije isključeno da se lista s' vremenom proširi.
I za kraj mole se autori voljni da pišu definicije za posterdžije da se takođe jave na ovu temu da drage naše posterdžije znaju ko im sve stoji na raspolaganju.
EDIT: uslov br.9: Đevrek i susam za Zmiu i Surovog svako jutro u pola 9 na četu,.. kafa se podrazumijeva.
- mm
A gde je uslov djevrek i susam za Zmiu i Surovog?
Ja se javljam da pišem.
Drage posterdžije. Modovi vas kinje, ali i mi ktitori imamo funkciju na sajtu i naš se glas sluša.
Neće vas dirati i banovati ako sa nama budete ok, ali ipak se morate šlihtati modovima.
Napisaćemo vam za svakog ponaosob šta voli da čuje.
Nije teško biti ćlihtara.
Ajmo, ponude, pa pisanje. - mm
Što se niko ne javlja?
Ja napisala tri ultra definicije.
U najavi prolaze super.
To zbog Dydyce.
Aj idi negde dok ne napravimo bizz!!!! - mm
Ne može, jer nećeš znati da je naših tastatura delo.
Čak i da znaš, ne može!!! 
Stvarno se još niko nije javio? Pa ni ispod žita?
- DP
ako kapne neka para ja sam za.

Ja ne verujem da su glupi. To ti je kao kada daš detetu Sony i očekuješ da postane profesionalni atleta kad odraste. Verujem da i sam ne bih umeo da sastavim definiciju da me to prosto ne zanima, i da sam došao na Vukajliju da pravim postere za svoju dušu/jer je kul. Kao što verujem da se recimo na deviantartu nikada ne bih uklopio, ili na fejsbuku, to prosto traži ili ljubav+talenat ili vreme i priliku za razumevanje. Mišljenja sam da se novim članovima ostavlja vrlo malo prostora da razumeju ili budu shvaćeni - delom je za to kriva dosadašnja definisanost manje-više SVEGA, ali podjednako i jer im pred noge bacamo lokalizovani standard (standardizovani lokal...?) čiji se razvoj da uočiti kroz rast i smenu 10-ak autora na tronu.
I onda kada neko dođe da igra basket, a ti mu kažeš kako ćeš ti da ubaciš par prvih koševa da on vidi kako to najbolje ide...motivacija za definisanjem je, verujem, još manja. No podržavam projekat, ako se neko javi, onda možda ima smisla, prosto u jednosmernu plemenitost svoje dobre volje - sumnjam.