Предлог: Отварач теме има контролу над њом
  • Фејзбукманијак

Под овим подразумевам да може да промени име теме, да брише постове унутар ње и тако те зајебанције... Ша мислите о томе?

• Hugocavez

Било би кул, мада ја бих зајебавао људе.

• StrajaKg

Dobar predlog.

• Фејзбукманијак

па Хуго то само показује колико си неозбиљан лолололол

• nem0

Свиђа ми се идеја. За!

• АК

Било би кул, мада ја бих зајебавао људе.

Е, то. Многи би.

От: За сам.

• wojtek

Ја сам против, може се лако злоупотребити. Свакако, за неке ауторе била би то веома корисна ствар, али опет... Боље је обратити се моду за потребне преправке и брисање спема.

• Hugocavez

Јел ово по принципу МОЈА ТЕМА-МОЈА ПРАВИЛА?

• Фејзбукманијак

ако мене питаш Хуго, није... Мора да се поштују правила која су раније прописана... Спем се брише, и ако рецимо желиш да сам мењаш назив теме то можеш ти а не да малтретраш мода... Јеби га мени је то океј идеја, ако је наравно технички могуће

• dusan1001

Ja sam o ovome pre mislio da predložim al koliko god bi to nekim ozbiljnim ljudima koristilo mislim da bi drugi to žestoko zloupotrebljavali tako da nisam siguran pa sam uzdržan

• mylyca

Protiv :)
    Pošto, brisao bi se spam, koji objektivno i nije spam, nastali bi novi sukobi među članovima zbog nesporazuma. Ljudi bi kontrolisali temu iz nekih ličnih poriva i ne bi mogla da se prati nepristrasna diskusija. Zamisli, otvori se tema 'Zvezda ili Partizan', a onaj koji je otvorio temu je Partizanovac. Mislim, banalan primer skroz, ali dovoljan da ukaže na podeljenost mišljenja i neophodnu objektivnost kod svakog ko otvara temu :)

• Earthworm Jim

Deluje primamljivo... Ali protiv. Ostavlja mnogo mogućnosti za zloupotrebu.

• bojanboj

Јел ово по принципу МОЈА ТЕМА-МОЈА ПРАВИЛА?

Došlo bi do zloupotrebe garantovano,ja sam protiv toga,nek ostane kako je sad, da modovi imaju prava da menjaju imena teme.

• dusan1001

Jest zamislite povede se ozbiljna rasprava i onda otvaraču kvrcne nešto u glavi i sve postove prepravi u JA JEBEM :)

• Фејзбукманијак

па кад сте неозбиљни, јебем му миша зна се шта је спем! ЈА НЕ ЈЕБЕМ постови! То би се брисало... но небитно, ако нећете не морате!

• Earthworm Jim

Reci Laki može da uredjuje temu Jebanje... Pa nam svima edituje postove da budu 'ja drkam' i ispadne da samo on i Slavko jebu (Slavko stvarno jebe).

• Фејзбукманијак

Душан ставио смајли!!! Још да стави неки знак интерпункције и могу да умрем!

• Фејзбукманијак

Nisam pomenuo editovanje postova, samo brisanje... ne moze nista da se edituje

• Пд

Ма какви. Једино би дао да може отварач теме да мења наслов, али брисање и мењање постова, никако.

• бури

ZA, recimo ja otvorim jednu od rijetkih tema http://vukajlija.com/forum/teme/15539?strana=9#post_980342 i onda se nađe neki u pičku materinu duhoviti modertor i pravi sprdnju od naslova teme iako sam ga lijepo zamolio da to ne radi...

EDIT: sređeno.

EDIT: Hvala, mada bih volio znati ko se zajebavo s mene!

• Facafacaa

A pazi što su "novi modovi" napali na predlog. Ccc :)

• Dzankee

Ххахахаахах

За, мада би се зајебавали.

• rnrt-rain

Protiv, podlozno manipulacijama, i onako Peki d Spem pobrise spem ako ga ima, a ima i ko da menja nazive teme.

• бури

A pazi što su "novi modovi" napali na predlog. Ccc :)

hahahahahaha, nema dalje...

• Šalabajzer

Protiv zbog zloupotrebe, mada mi je generalno glupo da mod može mijenjati ime teme, koji kurac da mijenja?! To treba zabraniti, neka briše spem i aj zdravo.

• V

Nema smisla ovaj predlog. To je ionako posao moderatora. Moraju i oni da zarade nekako tih par hiljada eura mesečno.

• k

Nikako, pa Jovičić bi postao kaizen.

• Јова

Nemam pojma. Mogle bi biti zloupotrebe, to stoji. Po meni bi možda trebalo da se otvaraču dozvoli samo mijenjanje imena teme i to ograničen broj puta, i ništa drugo.

Nekad se čovjek zajebe pa da glup naziv temi ili napravi štamparsku grešku u naslovu, a glupo je zbog toga cimati moderatora.

Dakle protiv dodatnih ovlaštenja, ZA samo za mogućnost mijenjanja imena teme i to recimo 3 puta maksimalno.

• Lutak iskrivljenog L

dajte to ktitorima i odma kupujem

• Мatriks

za Jovičićev predlog. Brate ja kao da sam njegov dupli, skoro isto mišljenje imamo O.O

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.