- АКБило би кул, мада ја бих зајебавао људе.
Е, то. Многи би.
От: За сам.

Protiv :)
Pošto, brisao bi se spam, koji objektivno i nije spam, nastali bi novi sukobi među članovima zbog nesporazuma. Ljudi bi kontrolisali temu iz nekih ličnih poriva i ne bi mogla da se prati nepristrasna diskusija. Zamisli, otvori se tema 'Zvezda ili Partizan', a onaj koji je otvorio temu je Partizanovac. Mislim, banalan primer skroz, ali dovoljan da ukaže na podeljenost mišljenja i neophodnu objektivnost kod svakog ko otvara temu :)
па кад сте неозбиљни, јебем му миша зна се шта је спем! ЈА НЕ ЈЕБЕМ постови! То би се брисало... но небитно, ако нећете не морате!

Душан ставио смајли!!! Још да стави неки знак интерпункције и могу да умрем!
- Пд
Ма какви. Једино би дао да може отварач теме да мења наслов, али брисање и мењање постова, никако.

ZA, recimo ja otvorim jednu od rijetkih tema http://vukajlija.com/forum/teme/15539?strana=9#post_980342 i onda se nađe neki u pičku materinu duhoviti modertor i pravi sprdnju od naslova teme iako sam ga lijepo zamolio da to ne radi...
EDIT: sređeno.
EDIT: Hvala, mada bih volio znati ko se zajebavo s mene!
- V
Nema smisla ovaj predlog. To je ionako posao moderatora. Moraju i oni da zarade nekako tih par hiljada eura mesečno.
- k
Nikako, pa Jovičić bi postao kaizen.

Nemam pojma. Mogle bi biti zloupotrebe, to stoji. Po meni bi možda trebalo da se otvaraču dozvoli samo mijenjanje imena teme i to ograničen broj puta, i ništa drugo.
Nekad se čovjek zajebe pa da glup naziv temi ili napravi štamparsku grešku u naslovu, a glupo je zbog toga cimati moderatora.
Dakle protiv dodatnih ovlaštenja, ZA samo za mogućnost mijenjanja imena teme i to recimo 3 puta maksimalno.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.