- Пд
Гоца Слинча, горе нема.

Eee, ja znam za tandem Maja Kuraja i Dušica Pušica. Nerazdvojne drugarice.
Mislim, nije ih neko zalepio lepljivom tečnošću, iako se to iz nadimaka može zaključiti, već su se mnogo družile, pa zato nerazdvojne. Lololo
E znam i neku Ivanu Tutankamon, kojoj sam lično dao nadimak. Svi su je zvali Ivana Kamenac, a pošto je Ivana često ime, a kamenaca ima još više, ja odlučih da joj turim neki prepoznatljiv nadimak.
- Пд
Е да, због неких ликова из играонице сам хтео да се изврнем из столице.
Најјачи су "Novica razarac - ubica" и непревазиђени "Akon Feat". Овај други је видео вероватно дует овог репера са неким, па видео ово "feat" и помислио да му је то презиме.
- Ј
Има ортак у крају, зову га Мумија. МУМИЈА ЈЕБЕ!
- V
žika kašiče, bagerista.
- Ј
У мом оделењу у основној била ликуша звана Попај. лолололо
- P
Toma Tačka, Peca Fleka, Čengele i Opće....Opće je dobio nadimak jer je bio u Splitu u vojsci , kad se vratio u rodni kraj non stop je pričao opće i ljudi ga tako prozvaše....

ja kad sam bio na moru u 4. osnovne (nesto preko crvenog krsta) i u sobi nas bilo 15tak. e sad davali se nadimci i jedan lik zbog velike vugle dobio nadimak poker-aparat. aj to i nekako ali JA koji sam spavao na krevetu ispod poker-aparata dobih nadimak produzno kablo.
Mislim da bolji combo od toga nema...a inace nadimak Tumba me nasmije svaki put kad vidim tog lika. a mislim da ga i majka rodjena zove Tumba
- V
Džambaz, Mečkar, Kure, Trta, Ajduk, Surko, Biljka, Ćopa, Brica
- j
atomski čmar

Što je "pacov" čudno? :) http://vukajlija.com/recnik/autori/9499
- Пд
Да бре, сетих се још једног: Аца Пичка. Прозвали га тако зато што криви уста кад прича.