Баг на профилу
  • Tandrcak

Шта год да променим на профилу, не прихвата ми, мењао сам сајт и аватар и није ми прихватило. Ово траје већ неколико месеци, закључали сте ми исту 'ваку тему пре једно 2 месеца, као поправиће се, ал' курац, није. Ви'те ви шта је то па јавите.

• СМарко

Јавите ми, јавите, да л' је с другим или сам, истину ми реците....

• Tandrcak

ДА О ЊЕМУ НЕШТО ЗНАМ!!!

Ја не претим, ал' ако ово не поправите, запалићу вам сервер.

• СМарко

ДА О ЊЕМУ НЕШТО ЗНАМ!!!

ТО!!! :пада у севдах:

Линкуј бар дефку, немој тако, дако ми да ко који плус, видиш ли да просим, јебем се за плус....
    Ја не пријетим, али будеш ли користио те ријечи без линковања, инцидент ћу да направим....

• Tandrcak

Трс! Погледајте тему.

• Пд

То значи да је та дефиниција обрисана док ти је била у омиљенима. Ако се сетиш која је, могу да је оживим, да је ти избациш из омиљених, па да бришемо опет.

• Пд

Не може ни газда да поправи, камо ли ја. Ја бих га први терао за мене да поправи. :)

Једино ако се сетиш, овако ништа.

• Facafacaa

Пеки, јел' теби Коштуница неки род?

• Пд

Који лик. Зашто обриса постове, бре?

• СМарко

хахахахахаххаха прејако :Д

• Facafacaa

И Саша Матић можда? :)

• Tandrcak

Ко брис'о?

• СМарко

Лик га питао за омиљену дефку које нема, али стоји број, овај му рекао то горе, и онај обрисао постове :Д

• Tandrcak

Аха... а има ли неких новости за мој проблем? :Р

• СМарко

Рек'о ми каизен да ти кажем да му свирају јајца за твој проблем :Р

• Tandrcak

Коју мелодију?

• моно

IMAM BAAG SA POSLEDNJIM POSTEROM. i niko me ne sluša

• Šalabajzer

I ja imam bag sa definicijama, samo jedna odabrana, SREĐUJ TO KAIZENE!!!

• JamesBond

I ja imam bag sa definicijama, samo jedna odabrana, SREĐUJ TO KAIZENE!!!

+

• a

Da ne otvaram novu temu- NE MOGU DA SE ODJAVIM VEĆ POLA SATA.
    Dakle to.

• Bruce

aurora, ugasi browser koji koristiš i ponovo ga uključi - to bi trebalo da te izloguje.

• sylar011

ako neće, obriši history i opet ugasi browser i upali ga

• T

Да пријавим баг, овом аутору је промењен датум регистровања...био је у другој половини 2011 а сада је крај 2010...мора да је миленијумска буба.

http://vukajlija.com/recnik/autori/39551

• Mala Vidra

Prolivčino, registrovala sam se 2010.

• Марко 

Opaaaa! Fajt, fajt, fajt!

• Srkletnik

http://www.dodaj.rs/f/2B/Y7/1EsXMpxI/opet.png

http://www.dodaj.rs/f/21/WH/4GI2CFbP/kojikurac.png

Sajt mi poludio, prikazuje mi da imam opciju da brišem komentare. Sve mi defke omiljene, ne mogu da ocjenjujem.

• Валто

ја из офлајна гледао па реко дај да се улогујем, да модеришем на 5 минута, чисто потенцију да побољшам, али курац, све исто још стоји и јебена нивеа.... :/

• Сантјаго Коровјов

Да пријавим баг, овом аутору је промењен датум регистровања...био је у другој половини 2011 а сада је крај 2010...мора да је миленијумска буба.

Који ти проблем имаш са мозгом? Јеботе, да ли је могуће да са три налога пратиш Видру и смараш је по форуму. Просто, невероватно јадно.
    Видим обрисали ти Снежану, а и онај видео што си правио. Аплауз.

• Валто

Ау брате ал сам се ја надуваоооооо

• nesss

Ne mogu da pravim reakcije. Radim sve kako sam i ostalih 12 postavio, a on me vrati na blanko stranicu

• Crno

Који ти проблем имаш са мозгом? Јеботе, да ли је могуће да са три налога пратиш Видру и смараш је по форуму. Просто, невероватно јадно.
    Видим обрисали ти Снежану, а и онај видео што си правио. Аплауз.

Ne znam koji je njegov, ali ti svoje pičkopaćeništvo sa ponosom pokazuješ svuda po sajtu.
    Šta te bole kurac ko koga napada, još si sad ispao pametan, pa ga napadaš za post od pre skoro pola godine.
    Idi predloži definiciju od neke devojke da se odabere, manje ti je to bedno nego ovo.

• Сантјаго Коровјов

Evo ga, večiti drkoš - Crno. Da iole vidiš šta radim na sajtu video bi da nije bitno ko je napadnut. Mrzim kad se neko kurči. Skoncentriši se pa pokušaj ponovo.

• Sale d snajperist

Nece mi se promeni boja profila.
    Samo meni ili svakom?

• Vučica21

Probaj custom, trebalo bi da tako može.

• ГС

Не може се променити аватар а једва сам га аплоадовао на неки сајт. Ево већ 15 минута и ништа, а пише да ће се слика променити за СЕКУНД.

• ФејзБукснетина

вратите расправу на пичкопаћеничку причу.

• ГС

Заиста чему овај спем када сам поставио озбиљно питање које сада други не виде? Морам поновити, дакле, не може се променити аватар, а јако га желим променити. Хвала.

• ФејзБукснетина

А шта ако је проблем који не може да реши нико од модератора сем Каизена?
    А сигуран сам да је тако и само се нон стоп дрве курчеви са оваквим темама јер ниједна није добила конкретно решење нити ће.

Напаљи шиптари сајт.

• ГС

Па ја се и обраћам администратору, заиста срамота да основне функције сајта не раде, битно да рекламе прелазе преко пола чета, важно је да то функционише.

• ФејзБукснетина

битно да рекламе прелазе преко пола чета, важно је да то функционише.

Стварно ужас.

• Kurd

А шта ако је проблем који не може да реши нико од модератора сем Каизена?

Ne može nikog osim administratora sajta, dakle Kaizena. Mi nemamo te opcije.
    Biće rešeno u najskorije vreme.

Tol'ko.

• Марко 

Нисам знао где да напишем, ваљда може овде.
    Дакле, тиче се броја пратилаца. Великом брзином се повећава и смањује. Прекјуче ми број скочио за 10. Данас пао за два, па се опет повећао за три. Је л' баг или ме неко кара са дуплих?

• Radiationworker

bag i to debeli,prijaviću gazdi,da ne bi bilo nekih sabotaža i dodavanja.

• Maggot

i ja sam dobio 2 pratioca u roku od 5 min, sigurno je bag , sto bi mene neko pratio lololol

• Vučica21

Kod mene se broj pratilaca nije promenio. Mislim da ovde nešto nije u redu. :češ, češ:

• Марко 

Газда, оправљај ово, много се зајебавају!

• Leno brat

Lololoolo, ja imam 100 pratilaca...

• CapooN

Ja idalje samo 1 bičara i to kontam da mi je onaj banovani nalog.

• Leno brat

Da podelim rekordera samo i neću više da spemujem.

http://vukajlija.com/recnik/autori/110158